Skip to content

Momenteel actief

Lekkere sex met vreemde man (gay)
4.75/5 (4)

Het was ergens in juni vorig jaar. Het was een lekkere warme dag, dat kan ik mij nog heel erg goed herinneren. Ik liep langs de rivier die door het drop waar ik woon loopt en genoot van de warme zon op mijn gezicht. Ik zat helemaal in het moment en zag ineens een bijzonder leuke man voorbij komen lopen. Ik lette in principe niet op de mensen op dat moment, maar dit lekkere mannelijke hapje kon ik niet over het hoofd zien. Negeren had geen zin, aangezien mijn lul er al hard van werd door alleen maar naar die gast te kijken. Hij keek terug naar mij en die blik in zijn ogen was erg onheilspellend. Hij was iets van plan, ik kon het gewoon voelen. Hij kwam naast mij staan en keek samen met mij over het mooie water, toen ik ineens zijn hand op mijn bil voelde.

Ik schrok er een klein beetje van, maar probeerde dit niet te laten merken. Hij kneedde mijn linker bil, waardoor mijn pik nog een beetje harder werd. Zijn andere hand gleed over mijn gulp heen en hij masseerde mijn pik door mijn broek heen. Zo op straat, dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik vond het wel bijzonder opwindend en wilde meer. De man kwam met zijn mond bij mijn oor en fluisterde mij in dat we de bosjes in zouden moeten gaan. Natuurlijk, er kon van alles gebeuren. Misschien wilde hij mij wel in elkaar rammen, was het zo’n potenrammer. Of wilde hij mij beroven. Maar niets van dit alles wilde ik aannemen. Ik was er heilig van overtuigd dat deze kerel met mij wilde vrijen. En ik had gelijk. Want zodra we onze zomerjassen hadden neergelegd en we onze broeken los hadden gemaakt, begon hij sensueel aan mijn lul te likken. Anders kan ik het niet zeggen. Terwijl zijn grote hand mij aan het aftrekken was, likte zijn snelle lange tong over mijn eikel. Ik speelde met zijn lul, maar kon er niet zo heel erg gemakkelijk bij. Het maakte mij op zich ook niet zo enorm veel uit, ik kon in ieder geval genieten en daar ging het mij op dat moment om, hoe egoïstisch dat ook mag zijn geweest. Hij trok mij lekker wild af, nam mijn lul een tijdlang in zijn mond en zoog mij goed af. Ik genoot er enorm van kan ik je verzekeren en toen mijn leuter eenmaal goed nat was, deed hij zijn broek helemaal uit en liet hij zijn anus boven mijn eikel hangen. Hij trok zijn billen vakkundig van elkaar, alsof hij dit soort dingen dagelijks deed (zou mij niets verbazen trouwens) en zo liet hij zich zakken.

Ik voelde hoe ik bij hem naar binnen begon te glijden. Het werd steeds warmer om mijn pik, tot hij helemaal naar beneden was gezakt en mijn lul diep in zijn darmkanaal zat. En toen begon hij te rijden. Wild en vol passie, terwijl hij zichzelf aftrok en op zijn andere hand leunde, om niet om te vallen. Ik vond het allemaal prima, Wat was dit lekker zeg. Het duurde ongeveer tien minuten voordat hij zijn lading over mijn shirt spoot. Het kon mij op dat moment niet zoveel schelen. Later wel want ik kreeg de vlekken er niet goed uit. En toen spoot ik hem vijf minuten verderop vol. Ik ben echt fantastisch klaar gekomen en er leek geen einde aan te komen, zoveel en met zoveel kracht spoot ik. Zo snel als we weg waren gedoken, zo snel vertrok de man ook weer. Ik weet zijn naam niet eens! Wel balen, maar het is niet anders. Ik heb hem nog vaker zien lopen, daar bij de rivier. Maar hij schijnt mij behoorlijk te negeren. Op zich wel jammer. Aan de andere kant, zo leuk vond ik hem achteraf nou ook weer niet.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top