Skip to content

Momenteel actief

Vakantie geil
4.25/5 (20)

Dit verhaal is waargebeurd, 2 weken geleden aan de costa brava op de camping waar ik samen met mijn zwangere vrouw en kids vakantie ging vieren. Bij veel zwangere vrouwen zorgen de hormonen ervoor dat ze erg geil zijn en vaak sex willen…echter bij mijn vriendin werkt dit tegen strijdig….frustrerend voor mij als geile man dus. Op de camping, welke afgeladen was, zat naast ons een nederlands gezin…vader moeder dochter en dochter met vriend. Deze laatste was een heerlijke dame van net 18 met kort geblondeerd haar en volle..echt heerlijke volle borsten en een lekkere kont…niet te dik niet te dun. Jammer dat ze een vriend mee had dacht ik nog….echter dat was een loze gedachte.

Na een kleine week naar elkaar gekeken te hebben en elkaar vriendelijk te hebben begroet kwam het er dan toch van. Rond een uurtje of 22:00 uur was het al donker op de camping….je kon de mensen wel zien zitten door hun sfeer lichtjes. Mijn vriendin ging naar bed rond een uurtje of 23:00 na eerst gedouched te hebben in de daarvoor bestemde douche gebouwen op de camping. Ik dronk mijn San Miquel nog even leeg en pakte mijn spullen om ook te gaan douchen. Op het moment dat ik mijn parkeerplek verlaat zie ik net voor mij de blonde stoot lopen….in haar bikini nog steeds waardoor het aanzicht van haar op en neer gaande kontje mij geil maakt…meer dan boter geil…..

Bij het douche gebouw krijg je eerst de vrouwenvleugel en daarna pas de mannen. In het gebouw zie ik dat ze ook wil gaan douchen. Ze draait zich om en lacht lief naar me….zo ook even lekker opfrissen zeg ik tegen haar???? Ja….jij ook zegt ze terug???? ja….heerlijk even onder de warme douche. Ik loop nu dicht langs haar en kijk naar haar volle borsten…en naar haar minuscule bikinislip…..daar waar haar heelijke grotje moet zitten. Ze ziet me kijken….en begint te lachen….dat is weer eens wat anders he dan een zwangere in badpak??? Ik kan het alleen maar beamen….en als aanvulling geef ik aan dat het zeer prettig is om naar te kijken. We zijn alleen..op wat douchende dames na dan…..zij geeft aan dat ze het ook wel een prettig gezicht vindt…een volwassen man, ik ben 32, in een strakke zwembroek met vulling……hij was namelijk half hard sinds ik achter haal liep. Je mag me ook wel naakt zien hoor grap ik terug…..ok…zegt ze en we lopen automatisch richting heren douches. Ik doe een deur van douche open en laat haar ook binnen. Onze ogen wijken niet van elkaar af wat een zeer prettige stemming te weeg bracht. Harde tepels tekende zich nu af in haar bikinitopje…..wat niet door de kou kwam. Ik kwam nog dichter tegen haar aan waardoor onze lichamen elkaar raakte. Gaat je vriend niet douchen zo??? Nee, zei ze…die ligt al te slapen. Na haar laatste woord zoen ik haar en al snel volgen onze tongen. Hartsochtelijk tongen we elkaar waarbij mijn handen al snel richting haar volle borsten gaan. In haar nek trek ik het koordje los waardoor haar borsten de vrijheid krijgen. Haar borsten liggen in mijn handen en zachtjes kneed ik ze….ik knijp in haar tepels wat een siddering te weeg brengt in haar lichaam.ik voel tijdens het tongen haar buikje….haar slipje….en wrijf boven haar slipje over haar kutje. Ze doet haar benen iets iot elkaar waardoor ik tussen haar benen met mijn hand kan. Ik doe haar slipje iets opzij waardoor haar lippen bllot zijn. Met mijn vingers baan ik mij een weg tussen haar lippen door haar kletsnatje kutje in. Het vergt dan ook geen moeite…zo geil is ze al.

Mijn broekje gaat ook uit en een aardige paal komt tevoorschijn. Ze trekt er lekker aan en ze geeft aan geneukt te willen worden. We hebben geen condoom mee geef ik nog aan maar dat interesseerd haar niet..zonder is lekkerder toch??? mmmmm

Ik ga achter haar staan en zij leunt tegen de tussenmuur naar volgende douche…ik vinger haar lekker en hoor haar soppen…..dan kom ik dichter tegen haar aan staan en voel mijn pik staalhard worden omdat ik haal kontje tegen mijn paal aan druk. Ik begeleid hem richting haar neukgrotje en druk mijn eikel tussen haar heerlijke gezwollen lippen door naar binnen. ik voel haar een rilling van genot geven en duw mijn paal tot mijn ballen in haar. Met lange halen waarbij mijn pik er soms uit vliegt…neuk ik haar en kneed haar borsten. Ik hoopte dat niemand ons hoorde maar wat was ze lekker zeg. ik zoende haar in haar nek en voelde dat een orgasme er aan zat te komen…zowel bij haar als bij mij. ik stootte ongenadig door totdat een ingehouden kreet van haar duidelijk aangaf dat het niet alleen het douche water was wat langs haar benen naar beneden kwam….ik voelde niet lang daarna een explosie in mijn ballen waarbij stralen met sperma haar kutje vulde.we bleven even zo0 staan en zijn toen gaan douchen……met een heerlijk gevoel viel ik later in de caravan in slaap. Nadien hebben we het niet meer gedaan…wel op spannende ogen blikken elkaar betasten zoals onder de afwas…..als niemand keek…een hand over haar kutje etc.

Dit is waargebeurd….heerlijk

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top