Skip to content

Momenteel actief

Seks als goedmakertje
3.6/5 (5)

Ik zat thuis te wachten om te gaan werken toen er een paar jongetjes langs mijn huis fietsten, maar een van de jongens viel met zijn fiets tegen mijn auto aan. Dus ik liep naar buiten om te kijken hoe het was met het jongetje en met de auto natuurlijk. Een dikke deuk dus. Ik vroeg het jongetje of zijn ouders thuis waren, alleen mijn moeder antwoordde hij, ik vroeg hem haar te halen. Even later kwam het jongetje terug met zijn moeder, een prachtige vrouw van rond de veertig met met een rokje aan en daar een paar lange benen onder en een strak shirtje aan waar de rondingen van haar borsten uitstaken.

Ik stelde me voor en met een zwoele stem vroeg ze me wat er gebeurt was, ik legde het verhaal uit en ze zei tegen haar zoontje: ga maar naar huis mama lost dit wel op met deze jongeman, en het zoontje ging. Zullen wij binnen gaan zitten zei ze, en we liepen naar binnen. Eenmaal binnen vroeg ze hoe ze de schade op kon lossen en maakte een knoopje van haar shirt open waardoor ik een spontane erectie kreeg, en ik antwoordde daar komen we wel uit. Toen trok ze haar shirt helemaal uit en ik zag twee heerlijk borsten voor me ik begon er aan te voelen en zakte langzaam met een hand af naar haar rokje daar aangekomen voelde ik twee opgezwollen natte lipjes, ik legde haar op de trap neer en begonnen haar klitje te likken, ze kreunde zo heerlijk dat ik steeds geiler werd en we liepen door naar boven.

Nu we boven waren aangekomen begon ze me heerlijk te pijpen terwijl ze me heel geil aan keek, toen draaide ze zich om en zij neem me in mijn natte grotje en spuit hem vol, en ik begon haar heerlijk te neuken en na een paar harde stoten schreeuwde ze het uit en begon te schokken, toen ik mijn zaad in haar spoot kreunde ze nog harder en we lagen voldaan op bed. We zijn allebei in slaap gevallen maar toen ik wakker werd was ze weg. En elke keer als ik die deuk zie denk ik terug aan mijn geile avontuur.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top