Skip to content

Momenteel actief

Mijn sexy buurvrouw
4.15/5 (27)

Een avond als waar ik over ga vertellen vergeet ik niet zo heel erg snel want het is typisch zo’n verhaal waar je soms een stoute droom over hebt. Ik heb een heel erg aantrekkelijke buurvrouw en ze had al die tijd een relatie en ik was jaloers op hem. Ik was ook steeds naar haar aan het loeren en dat had ze ook wel door. Als ik in de tuin was en ik keek die kant op of wanneer ik boven voor het raam stond en ze had mij gezien dan maakte ze bepaalde bewegingen en nam ze houdingen aan zodat ik haar lichaam goed kon bekijken. Maar misschien was het alleen maar mijn verbeelding. Ik trok mij dan af met haar in mijn hoofd.

Niet zo heel erg lang geleden was haar vriend nergens meer te bekennen en het kon natuurlijk toeval zijn dat ik hem niet trof maar op een gegeven moment ging het wel opvallen en kon ik de conclusie trekken dat de buurvrouw die overigens Ellen heet alleen was. Ik was heel blij maar durfde haar niet te vragen om eens wat te gaan eten of iets dergelijks want ik wilde niet afgewezen worden. Tot op een avond de bel ging en Ellen bij mij voor de deur stond. Ze had een fles wijn bij zich, wat ik best raar vond en vroeg of ik iets te doen had. Nee, dat had ik niet en ze vroeg daarna of ze binnen mocht komen. Ze had behoefte aan gezelschap en wilde samen met mij een wijntje drinken. Heel erg veel beelden gingen door mijn hoofd. Vooral beelden met standjes die ik met haar zou doen. Maar goed, ik probeerde dat los te laten en begon met haar wijn te drinken. Ze had gezelschap nodig en dat gaf ik haar graag. Na het tweede glas begon ze tegen mij aan te schuren en handtastelijk te worden en ik deed veel maar wat daar niet bij hoorde was het tegenhouden. Ik liet haar gewoon haar ding doen en ging een beetje verschuiven zodat ze overal goed bij kon komen. Ze vertelde mij dat ze mij al een hele tijd aantrekkelijk had gevonden. Ze had wel door dat ik naar haar gluurde en dat wond haar enorm op. ‘Nu ik alleen ben besef ik mij dat ik heel erg veel zin in je heb’, zei Ellen en ze legde haar hand op mijn broek en terwijl ze haar lippen likte maakte ze mijn broek los en haalde mijn lul tevoorschijn. Ik kwam wat omhoog en trok razendsnel mijn broek van mijn kont zodat ze goed aan mijn lul kon zitten.

Ze begon mij heel wild en met veel speeksel te pijpen. Haar handen speelden met mijn ballen en ze nam mijn pik in haar keel en bewoog op en neer. Ze kwam overeind en deed haar jurk niet eens uit maar tilde hem op en klom op mijn schoot. Daardoor merkte ik meteen dat ze geen ondergoed droeg. Ze greep mijn pik beet en stuurde hem voor haar kutje en liet zich zakken en begon mij echt zalig te berijden. Daar zaten we op de bank terwijl ze op en neer op mijn pik aan het rijden was en ik mijn handen op haar billen en daarna heupen had om haar sneller en harder op en neer te laten gaan. Ik greep haar beet en draaide haar op de bank en op haar buik. Ze drukte haar gezicht zijdelings op het kussen en ik deed haar jurk goed omhoog om zo naar die geile kont te kunnen kijken en neukte haar op zijn hondjes. Ik had alle controle over haar en naaide haar plat terwijl ze zelf met haar clitoris aan het spelen was en werkelijk gillend op mijn lul klaar aan het komen was. Ik voelde haar spieren aantrekken en zat goed strak in haar fijne kut.

Ik neukte diep en voelde dat ook ik ging komen. ‘Ik wil dat je in mijn gezicht komt, dan kan ik je aankijken als je spuit, dat vind ik zo geil’, zei ze hijgend. Ze kwam op de vloer voor mij zitten en ze trok mij af tot ik alles in haar gezicht en ook haar haren spoot. Ze veegde wat met haar vingers weg en stak haar vingers in haar mond en slikte het zaad door. Impulsief vroeg ik haar of ze wilde blijven slapen maar dat vond ze te snel. Met sperma in haar haren en nog op haar gezicht ging ze in het donker naar haar eigen huis. Denk dat er wel meer in zit dan alleen seks, maar wat was dit zalig.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top