Skip to content

Momenteel actief

Seks in de auto met mijn halfzusje
4.3/5 (37)

Mijn verhaal gebeurde een jaar of twee geleden. Samen met mijn halfzus was ik boodschappen aan het doen en ik weet nog dat het echt rotweer was. Op de heenweg ging het nog wel maar naar huis rijden was echt waardeloos. Het regende eerst al hard en niet veel later kwam er een dikke hagelbui naar beneden. We moesten langs een landweggetje naar de boerderij van onze ouders. Dat weggetje had echt onderhoud nodig want met dat soort weer werd het modderig en stond je zomaar ineens vast.

Je raadt natuurlijk al wel dat dit ons ook overkwam. We hadden het natuurlijk wel aan kunnen zien komen maar ja, we waren aan het kletsen en letten even niet op. Daar stonden we dan en de auto ging geen kant op. Nou moet ik er gelijk even bij vertellen, voordat ik verder ga, dat er al een hele tijd een bepaalde seksuele spanning tussen ons tweetjes is. In ieder geval zaten we vast en ineens viel er ook een soort ongemakkelijke stilte. We zaten haast onwennig naast elkaar en toen er uiteindelijk iets werd gezegd, spraken we tegelijkertijd. We moesten wat lachen en keken elkaar daarna aan. Haast net als in een film sloeg er op dat moment een soort vonk over en zaten we ineens met elkaar te zoenen. We volgden beiden onze gevoelens en hielden er pas na een paar minuten mee op. Het was ondertussen aan het opklaren maar wij hadden daar totaal geen oog meer voor.

We maakten onze gordels los om zo beter naar elkaar toe te kunnen draaien en begonnen te tongzoenen. Mijn handen liet ik door haar haren gaan en zij greep mij bij mijn nek. We gingen helemaal los op elkaar en ik voelde hoe ze mijn broek probeerde los te maken. Ze ging best wel hard van stapel maar ik stond het toe. Ik was al zo lang zo geil op haar, het was een kwestie van tijd voordat er iets zou gaan gebeuren. Ik hielp haar een beetje en veerde wat omhoog zodat ze mijn spijkerbroek en onderbroek van mijn kont kon trekken. Ze begon mijn penis te strelen en hij werd al behoorlijk snel heel erg hard. Zij had een rokje aan. Dat deed ze altijd, ongeacht het weer of de temperatuur buiten. Mijn hand gleed tussen haar benen en achter haar slipje. Ik vingerde haar natte poesje en zij was mijn harde paal aan het aftrekken. Na een paar minuten keek ze naar de achterbank en toen naar mij. Ik had de hint wel door en tussen de stoelen door wurmden wij ons naar achteren. Daar ging ik liggen en zat zij op mijn schoot. Mijn halfzus schoof haar slipje wat opzij.

‘Ik heb geen condooms bij me!’ zei ik ineens. Mijn halfzusje zei dat ze het gewoon zonder wilde doen. Normaal zou ik het dan afbreken maar dit keer had ik daar om één of andere reden geen zin in. Ze kwam een beetje omhoog, greep mijn harde pik en liet haar mooie kutje eroverheen zakken. Heel langzaam deed ze dit en het voelde ontzettend warm en strak aan. Ze begon op en neer te rijden en ik tilde haar rokje een beetje op zodat ik dat strakke kutje goed kon bekijken. Ze leunde een beetje naar achteren en ik kon zo wat beter zien hoe mijn paal, al nat van haar geil, in en uit haar bewoog. De ramen besloegen en ze reed sneller en harder en speelde met haar clitoris tot ze hijgend op mijn lul klaar aan het komen was. Dit bracht mij natuurlijk nader tot mijn orgasme. ‘Ik ga komen!’, riep ik uit en snel ging ze van mijn pik af en zoog mij af tot ik diep in haar mond klaar kwam. Ze slikte iedere druppel door en speelde nog wat met mijn pik tot hij slap werd.

We lagen nog een aantal minuten op de achterbank en besloten toen onszelf wat te fatsoeneren. Uiteindelijk wisten we ook de auto los te krijgen en reden we zwijgend verder naar huis. Het is wel wat vaker gebeurd de afgelopen twee jaar maar niet heel erg veel. Hoewel we beiden weten dat seks met een familielid niet normaal is voelt het voor ons toch goed. Nu met corona zien we elkaar niet veel. Ik hoop dan ook dat het snel beter wordt want ik heb best wel zin in haar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top