Skip to content

Momenteel actief

Droom of werkelijkheid?
4.13/5 (15)

Mijn Meester wilde mij, zijn slaaf, eens behoorlijk op de proef stellen. Vaak hadden we gesproken over grensverleggende sessies, maar verder dan praten kwamen we eigenlijk niet.
Op een bijeenkomst met andere Meesters, kwam ook het onderwerp grensverleggende sessies ter sprake, waarbij mijn Meester behoorlijk wat tips en medewerking toegezegd kreeg.

Na die bijeenkomst merkte ik dat mijn Meester veeleisender was geworden. Het werd steeds moeilijker goed aan zijn wensen te voldoen. Met de vakantietijd in het vooruitzicht, werd de sfeer steeds, tja hoe zal ik het noemen gespannener. Op de dag voor dat de vakantie begon kreeg ik enkele opdrachten, die ik onmogelijk allemaal kon uitvoeren. Toen mijn Meester thuiskwam en merkte dat ik niet alle taken had uitgevoerd, zei hij “Oh, jij denkt hier de dienst kan uitmaken. Daar zal je nog wel achter komen” en ging het huis weer uit.

Later op de avond, toen mijn meester terugkwam, zei mijn Meester tegen mij, “Kom mee, we gaan. Je hoef je niet om te kleden.” Mijn Meester bracht me naar een huis waar ik nog niet eerder was geweest. Toen wij de hal binnen kwamen lag die er verlaten bij. Mijn Meester droeg mij op me helemaal uit te kleden.
Hij boeide mijn handen op mijn rug. Daarna gingen we een gang door en een trap af en kwamen in een grote gewelfde ruimte, die schaars verlicht was. Nog steeds was er niemand te zien. De ruimte was een welvoorziene martelkamer, met veel verschillende attributen.

Meester zette mij vast met mijn rug tegen de muur en liep weg. Na een half uur kwam Meester terug en maakte me los van de muur en zette mij in het midden van de ruimte, daar was de ruimte ook het hoogste, boven mij was een lier te zien en in de vloer waren verschillende ogen aangebracht. Ik werd met mijn voeten zeker een meter uit elkaar aan de vloer vastgezet. Mijn polsen werden van achter mijn rug losgemaakt, maar gelijk weer vastgezet aan de uiteinden van een stang van ruim 1.50 lang. Die stang werd vastgezet aan de takel en langzaam werd de stang omhoog gehesen. Toen ik wijdbeens en armen ver boven zijn hoofd gestrekt stond. Vertelde mijn Meester mij dat hij het nu duidelijk zou maken dat Meester de baas is, ik niets meer dan een slaaf en dat ik niets anders te doen had dan te gehoorzamen en mijn Meester in elk opzicht te plezieren.
De komen de dagen zou Meester mij hieraan regelmatig herinneren.

Mijn Meester pakte een flogger en terwijl hij om mij heen liep begon hij rustig te slaan, eerst mijn billen, rug, daarna mijn borst buik en mijn bovenbenen.
Het was gevoelig, maar niet echt pijnlijk. Na een kwartiertje stopte Meester en werd ik geblinddoekt.

Weer werd de flogger op mij gebruikt maar ditmaal was het harder. De slagen kwamen op willekeurige plekken terecht, nu eens op mijn rug, dan weer op mijn buik, dan mijn bovenbenen, dan mijn rug en af en toe ook op mijn pik. Ik probeerde onder de slagen van de flogger uit te komen, maar omdat ik strak was vastgezet kon ik dit niet.
De slagen bleven op me neerkomen op mijn buik, dan weer mijn billen, weer mijn buik, mijn lul, mijn rug.
Ik begon behoorlijk rood te worden en ik begon te kermen, de slagen werden harder en ik begon te smeken om genade, ik zei dat ik had geleerd dat ik moest gehoorzamen, maar mijn Meester trok zich daar niets van aan. Toen het kermen en smeken luider werd, pakte mijn Meester een knevel en snoerde me daarmee mijn mond. En weer daalde de slagen op mij neer.
Meester zei tegen me dat de slagen na het knevelen gegeven werden voor het plezier van mijn Meester. Na verloop van tijd stopte Meester en haalde Meester de knevel uit mijn mond en vroeg Meester wat ik had geleerd. Tussen de snikken door zei ik, dat ikj er was om Meester te plezieren.

Plots voelde ik handen over mijn lichaam dwalen maar vreemd dat waren niet de handen van mijn Meester, mijn pik werd niet zachtzinnig vastgegrepen en ook voelde ik dat iemand aan mijn kont zat. Mijn Meester zei tegen me, dat het voor hem een genoegen was, als ook anderen van mij konden genieten, en het hele gebeuren actief konden meemaken.

Meester liet de takel vieren en ik kon normaal op de grond staan. Mijn armen met de staaf van 1,50 meter zakte voor me. Mijn enkels werden losgemaakt van de ogen in de grond, maar werden gelijk weer vastgezet aan een spreidstang. Mijn benen bleven daarom ver uit elkaar staan. Meester sommeerde me om te gaan zitten en daarna te gaan liggen.

Toen ik op de koude grond lag, voelde ik plots dat een warme straal pis over me heen geschoten werd. En zo te voelen kwam dat van meer dan een persoon.

Na enige tijd lag ik weer alleen in de ruimte. Wel met m’n armen en benen gespreid nog steeds vastgebonden aan de spreidstangen.

Na verloop van tijd hoorde ik iemand komen. Ik hoorde de lier ratelen en werd de lier vastgemaakt een de spreidstang waar aan mijn enkels waren vastgezet. Langzaam werden mijn voeten omhooggetrokken. Steeds hoger. Op een gegeven moment kon ik alleen met mijn vingers die nog vast zaten aan de ander spreidstang de vloer raken.
Plotsklaps voelde ik een pik tegen zijn gezicht. Pijpen werd mij gecommandeerd. Toen ik dit niet snel genoeg deed, want ik voelde alleen een pik, maar kon nog steeds niets zien en ook zo ondersteboven was het lastig mij te oriënteren. Toen het me eindelijk lukte de pik in mijn mond te krijgen en daaraan zoog, was het commentaar dat gegeven werd, dat ik dit niet snel genoeg en goed genoeg deed. Er moest meer overtuiging en enthousiasme zijn. Mijn Meester, ja die was er ook bij, zei dat ik duidelijk onwillig was. Tenslotte was ik voor opleiding en straf daar en Hij vond dat deze onwilligheid nu definitief uitgebannen moest worden en dus een gepaste straf op zijn plaats was.
Ondanks mijn ontkenningen dat ik niet zou willen. En dat ik alles wilde doen om Meester te dienen, was dit duidelijk een fout antwoord. Mijn Meester zei dat ik bovendien niet luisterde, Meester had immers gezegd dat ook anderen van mij konden genieten. Mijn Meester deed me weer een mondknevel in, waardoor het spreken (maar ook het kermen en smeken) mij onmogelijk werd gemaakt.

Ik hoorde m’n Meester en enkele andere mensen die daar aanwezig waren praten dat het eigenlijk onbegonnen werk was om mij nog wat dan ook bij te brengen. Een van de aanwezigen vertelde toen dat hij goede ervaring had met een z.g. singletail. En dat na dat hij het op zijn slaaf had gebruikt, de slaaf echt alles deed wat hem was opgedragen. Al snel waren de meesters het erover eens dat de singletail de gepaste straf zou zijn.
Toen brandde de discussie pas goed los. Hoeveel slagen moesten er gegeven worden, hoe hard moest er geslagen worden. En hoeveel sessies er voor zo’n onwillige slaaf noodzakelijk waren. Besloten werd dat er series van 3 slagen gegeven zouden worden, dat er wel geslagen, maar niet met de singletail getrokken mocht worden en dat de slagen niet zo hard mochten zijn, dat gelijk bloedige striemen zichtbaar zouden worden.
Ik probeerde nog met mijn handen de spreidstang te bewegen en hard nee te schutten met mijn hoofd, maar dat hielp allemaal niet. Ik werd een halsband aangemeten met een paar ogen en toen werden mijn handen van de spreidstang afgehaald en vastgezet aan de ogen van de halsband.
Mijn lichaam kon ik wel bewegen, maar dat was beperkt zo ondersteboven hangend.

Meester nam als eerste de bullwhip in zijn hand en haalde naar me uit, de singletail draaide om mijn lichaam heen en kwam met een klap op mijn billen terecht een blauwe striem werd zichtbaar, de tweede slag kwam direct op mijn billen terecht en de derde op mijn rug. Zo te merken werd de singletail doorgegeven aan een van de andere aanwezigen. Ik was tenslotte nog steeds geblinddoekt. Deze meester had duidelijk veel ervaring met de bullwhip en liet hem neerkomen op mijn buik zo’n 10 cm van zijn navel vandaan. De tweede en derde slag werd over mijn borst gegeven, waarbij elke keer een tepel geraakt werd. Als ik geen gag in had, dan zou ik de hele buurt bij elkaar hebben geschreeuwd, van de pijn
Weer werd de bullwhip doorgegeven dit was niet mijn Meester dus er waren zeker drie meesters aanwezig. De slagen kwamen op buik, billen en rug terecht.
Om dat de bullwhip weer werd doorgegeven, bleken er dus vier mensen aanwezig te zijn, maar de vierde bleek een echte sadist te zijn. De eerste slag draaide om me heen en het uiteinde kwam terecht op mijn pik en mijn buik. Ondanks de knevel kon men mij horen brullen.
Mijn pik werd zeker twee keer zo dik en werd direct paars van de slag, de tweede slag, werd met kracht over mijn onderbuik geslagen. Deze sadistiche meester trok nog net geen bloed, maar wel werd ook daar direct een dieppaarse striem zichtbaar. De derde slag was echt heel bijzonder. De slag werd overhead gegeven, van boven naar beneden waarbij gericht werd op mijn bilnaad. Dit lukte de vierde meester perfect. Speciaal om dat ik daar ondersteboven hing, met m’n benen wijd gespreid. Het uiteinde van de zweep kwam met precisie terecht overlangs op mijn bilnaad en de tip precies op mijn kontgaatje. Dit was echt een perfecte slag (voor de meesters, maar niet voor mij)

Ik werd naar beneden getakeld en losgemaakt. De knevel ging uit en ik snikte en zei dat ik het echt had geleerd en Meester en ook anderen in alles zou gehoorzamen. Uiteraard werd door mijn Meester hier niet op in gegaan. Ik werd naar een soort cel gebracht en daar vastgezet en werd verder alleen gelaten.

De volgende morgen had ik pijn in mijn hele lichaam, maar daar had Meester die binnen kwam geen boodschap aan. Hij zei dat een slaaf niet hoorde te klagen. De mondknevel werd weer ingedaan en ik werd weer naar de gewelfde ruimte gebracht.
Dit keer werd ik ruggelings vastgezet op een rack. Weer op zo’n manier, dat mijn lichaam tot het uiterste onder spanning werd gezet. Dit keer was het de beurt aan kaarsvet. Langzaam druppelde het hete vet over mijn hele lichaam Dan weer op mijn tepels, dan op mijn buik, dan weer mijn borst, ook mijn pik en zak werden niet vergeten. Mijn Meester weet dat alleen de eerste druppel van het vet gevoeld wordt, de volgende druppel op dezelfde plek heeft aanzienlijk minder effect. Meester zorgde er dan ook voor dat mijn hele lichaam goed bedekt werd met een laagje kaarsvet.

Nadat ik enige tijd zo gelegen had, zei mijn Meester, dat het tijd werd om de boel eens op te ruimen.
Daarvoor had mijn Meester een speciale manier en ook en speciaal instrument. Wat mijn Meester bedoelde was, dat het kaarsvet van mij afgehaald moest worden en dat mijn Meester daarvoor een strokenzweep had, met zo’n twaalf leren stengen. Met die zweep probeerde Meester het kaarsvet van mij af te slaan. Als het kaarsvet van mijn huid van afgeslagen moest worden, moesten de slagen toch wel hard gegeven worden. De stroken zweep kalde over mijn borst en jawel hier en daar, waar de stengen raakte, liet het kaarsvet los. Zorgvuldig sloeg mijn Meester over mijn borst zorgend dat hij mijn tepels flink raakte en daarmee het kaarsvet van mijn borst was verdwenen. Wel waren er flink wat striemen zichtbaar. Ik kermde en probeerde iets duidelijk te maken, maar de knevel belette mij dat. Mijn Meester kende geen genade voor mij. Langzaam zakte m’n Meester af naar mijn buik en navel en sloeg ook daar cm voor cm het kaarsvet van mij af. Dit kleurde mijn huid nog roder dan die door het hete kaarsvet al was. Nog verder zakte mijn Meester af en nu was de onderbuik, pik en zak aan de beurt. Meester ontzag mijn vorige dag mishandelde en pijnlijke pik niet. Mijn Meester zag dat ik huilde van de pijn, maar maakte het karwij af. Door ook het laatste restje kaarsvet van mijn benen af te slaan.
Daarna draaide Meester de katrollen van het rack een beetje terug, zodat ik minder onder spanning lag en liep weg.

In de middag kwam Meester met enkele van zijn collega’s terug. Hij maakte me los van het rack.
“Dit was de oefening”, zei Meester “en nu het vervolg van de straf.”
Met behulp van de andere meesters werd ik weer onder de takel gezet, mijn voeten werden wijd uit elkaar aan de grond vastgezet en mijn handen weer aan de spreidstang vastgezet, die daarna omhoog werd getakeld.
Ik stond weer zo strak als het kon, mijn voeten nog net de grond rakend en aan alle kanten beschikbaar voor mijn Meester en zijn collegae Meesters.
Op mijn kermen en mijn nee schudden werd door mijn Meester niet gereageerd. Ook door de knevel was het me niet mogelijk iets verstaanbaars te zeggen.
Meester vertelde zijn vrienden, dat ik die morgen ondanks de straf en de lessen van gisteren nog had geklaagd en als nu de knevel niet was aangebracht, ik vast en zeker weer zou klagen en dat ik zeker ook weer opmerkingen zou maken.
Maar omdat mijn meester maar twee singletails had een van 2 meter, een bullwhip, en een van 1,5 metert, een signalwhip, werd besloten dat de meesters twee aan twee gebruik zouden maken van de zwepen. Zodat ik van iedere meester de mogelijkheid zou hebben mij slagen te geven met de bullwhip en met de signalwhip. Waarbij de slagen van de twee singletails tegelijk op mij zouden landen.
Als afwisseling met de slagen van de singletails, zouden de andere twee meesters na iedere ronde met de singletails, gebruik maken van de stroken zwepen.

Om iedereen toch de mogelijkheid te geven zoveel mogelijk verschillende zwepen te gebruiken, werd door de meesters besloten om per sessie 6 slagen per zweep toe te staan.
De beperkingen die gisteren golden zouden nu niet meer van toepassing zijn, maar wel werd gesteld dat het zo lang mogelijk moest duren.
Met de singletails mocht dit keer wel getrokken worden, en wanneer er bloed werd getrokken, dat was dan jammer voor de slaaf, (voor mij dus) Wel werd gezegd dat men wat collegiaal moest zijn dus in de eerste rondes niet direct tot het uiterste te gaan.

Wanneer iedereen de singletails op mij zou hebben uitgeprobeerd, dan kon weer opnieuw worden begonnen. Tot dat de meesters gezamelijk van mening waren dat ik genoeg gestraft was.
Mijn huid die er al behoorlijk van langs had gekregen, zou het nu helemaal zwaar te voorduren krijgen, want ieder zou mij per volledige ronde 12 slagen met een singletail kunnen geven en 12 slagen met een flogger, Dat zou neerkomen op 48 slagen met een sigletail en 48 slagen met een flogger per volledige ronde.
Het erge was, dat de Meesters het niet tot een volledige ronde wilde beperken, maar door wilde gaan zolang het kon. Dat kunnen, zou dan bepaald moeten worden of ik nog in staat was de slagen te voelen, of als zij er geen plezier meer in konden beleven.

Eerste slagen van de singletails begonnen op mij neer te komen. Blauwe en paarse striemen verschenen gelijktijdig op mijn rug en buik en de volgende op mijn billen en borst. Na de slagen van de bullwhip en de signalwhip konden de andere twee meesters met de hun toebedeelde zwepen naar hartelust gebruik van mij maken.
Ook met de ander zwepen werd gelijktijdig geslagen zowel aan mijn voorkant als op mijn achterzijde. Ook werden er opwaartse slagen tussen mijn benen gegeven, zodat ook bilnaad, zak en pik hun slagen ontvingen.
Toen de laatste slag met de singletail van de eerste volledige ronde gegeven was, hing ik slap (zover dit mogelijk was) in mijn boeien.
Mijn huid was van nek tot zijn knieën een patroon van striemen, blauwe plekken, en daar waar slagen van de singeltail elkaar waren gekruist, was ook wat bloed te zien.

Het was nu tijd voor een verfrissing, de Meesters namen een biertje en toen zij dat leeg hadden, werd mij wat water gegeven.
En toen begonnen zij aan de tweede ronde. Hoelang die duurde weet ik niet want voor dat die halverwege was, viel ik flauw van de pijn.

Na verloop van tijd kwam ik weer bij. Mijn Meester hield mij al die tijd wel in de gate, maar liet me toch nog wel ruim een uur zo hangen, daarna werd de katrol naar beneden gelaten en werden de boeien losgemaakt.
Geblinddoekt werd ik naar een andere ruimte gebracht. Daar werd mijn blinddoek afgedaan, maar toch zag ik niets. Wel merkte ik dat ik gedumpt was in een ruimte met een flink aantal uiterst geile en mensen. Ik moest met mijn gemartelde lichaam zuigen werd geneukt, moet aftrekken maar werd ook afgetrokken. De mensen die daar waren hadden geen weet van mijn gemartelde lichaam, maar ik twijfel of ze zich daarvan ook maar enigszins iets van zouden aantrekken, als ze het wel geweten zouden hebben.
Ik werd door alle mensen aanwezig misbruikt en hij kreeg volgens mij het sperma van alle aanwezigen over me heen. Wat later werd dit door de aanwezigen ook weer van me afgepist.

Na afloop werd ik teruggebracht in mijn cel en vastgezet. Ik was totaal uitgeput en gebroken en viel in slaap.

De volgende morgen kwam mijn Meester vrolijk binnen en riep “tijd voor de les”en sleepte me mee naar de gewelfde ruimte, De mondknevel werd weer ingedaan en dit keer werden mijn voeten en polsen met boeien aan een spreidstang vastgezet en werd ik evenals de eerste dag onderste boven opgetakeld. “Alle goeie dingen in drieën” zei mijn Meester.
Mijn Meester maakte een lang dun touw vast aan mijn pik. Dit geleide hij naar de ander kant van de ruimte waar hij het touw door een oog geleide aan het uiteinde van het touw werd een gewicht gehangen. Mijn pik stond daarmee recht naar voren.
Met de opmerking oefening baar kunst pakte m’n Meester een strokenzweep en begon methodisch mijn nog steeds pijnlijke lichaam te slaan van beneden (rug en borst) langzaam naar boven (buik, onderbuik, en billen) Ook kwamen mijn bovenbenen weer aan de beurt. Tenslotte zij hij met een grijns, dat hij het gewicht niet voor niets aan mijn pik had vast gemaakt en hij begin zachtjes over mijn pik te slaan, langzaam werden zijn slagen harder. Toen mijn pik twee keer zo dik was geworden van de slagen die werden gegeven, stopte Meester.
Met een kwade grijns zij hij “En nu tijd voor de grote finale”.

Dat was weer tijd voor de singletail. Dit keer geen series en geen beperkingen. Mijn Meester liet de bullwhip kringelen over de vloer, strekte zijn arm naar achteren en haalde uit. Een gesmoorde kreet kwam achter de knevel vandaan, toen er weer een paarse striem zich aftekende over mijn rug . De tweede en derde slag markeerde mijn borst een striem die opwelde als een koord, ook mijn tepels zwollen op van de slag. De vierde slag kwam over mijn buik en liet een dieppaarse striem achter die over mijn navel liep. De vijfde slag liet een striem achter op mijn linker bil en de zesde op mijn rechter bil. De zevende en achtste slag kwamen weer op mijn onderbuik terecht net naast de striemen die er al stonden van de vorige sessies. De negende en tiende slag krulde om mijn bovenbenen. De elfde slag werd van achteren gegeven, precies op mijn bilnaad, de twaalfde werd van voren gegeven tussen mijn benen door en raakte dezelfde plek. Dertien en veertien kwamen in mijn lies terecht en de vijftiende en laatste slag werd gekruld om mijn pik, Ondanks de knevel krijste ik van de pijn.

Na ruim een uur maakte Meester mijn pik lost en liet hij me op de grond zakken. Ik werd van mijn boeien ontdaan en ook verwijderde mijn Meester de knevel.

Na deze behandeling had mijn Meester geen problemen meer met me. Hij hoefde zelfs niet meer naar de behandeling te verwijzen.

Tenminste het eerste halfjaar…………

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top