Skip to content

Momenteel actief

Mijn eerste lesbische ervaring
4.27/5 (15)

Het is inmiddels heel wat jaren geleden maar toch wil ik met jullie m’n eerste lesbische ervaring delen. Het was met een schoolvriendinnetje. Ik had het geluk dat ze ook nog eens bij mij in de straat woonde destijds. Ze was lief, aardig en zag er leuk uit. Op die leeftijd voelde ik al een klik met haar maar durfde daar zelf niets mee. Tot die ene dag dat alles begon… We zaten in de klas en ik voelde een propje tegen me aankomen en keek op. Het propje rolde iets verder op de grond en stiekem pakte ik het op, keek om me heen en vouwde het snel uit elkaar omdat ik m’n nieuwsgierigheid niet kon bedwingen. ”Hey Nanda; zullen we na de les even op ’t plein hangen? Ik wil je trouwens iets vertellen. Dikke kus, R”. Ik vouwde het op, stopte het in m’n trui en keek om om te kijken of ze zou kijken naar me terwijl ik oogcontact zocht. Daar zat ze dan; een paar tafels achter mij vrij nerveus te tikken en te klikken met haar pen. Ik glimlachte en gebaarde een beetje dat het goed was en ik der straks zou spreken. Het viel me op dat ze wat rode wangen kreeg en dat verbaasde me maar dacht er verder niet bij na. De bel ging; de les was over, pakte m’n schooltas en ze stond al naast me. “Ga je mee?” riep ze vlug en gehaast liepen we door de gangen naar buiten toe. “Wat is er?” vroeg ik verbaasd en ze stond voor me. Ik zag een twinkeling in haar ogen en daar kwam de aap uit de mouw. “Nan, ik ben voel meer dan alleen een vriendschap voor je. Eigenlijk ben ik al een tijdje verliefd op je en ik wil weten hoe het is om met je te zoenen. Hopelijk vind je me nu niet gek en wil je met mij om blijven gaan, ook al is je verliefdheid misschien niet wederzijds”. Ik keek haar aan; ik had alles verwacht behalve dit. “Natuurlijk wil ik met je blijven omgaan, je bent leuk en ik vind je leuk om wie je bent”. Helaas werden we onderbroken door de bel want de les begon weer.

Die avond zat ik huiswerk te maken tot ik een sms van haar kreeg; of ik druk was of even tijd had om bij haar thuis langs te komen. Het leek me een goed idee om naar der toe te gaan. Eenmaal daar belde ik aan en ze deed open. Na wat drinken te hebben gepakt gingen we naar haar slaapkamer, waar we altijd waren. Ze ging op bed zitten en ik zat naast haar. Met een rood hoofd zei ze dat ze een briefje voor me had omdat ze ’t niet durfde uit te spreken dus vouwde ‘m open. Er stond in dat ze fantaseerde dat we tegen elkaar aanlagen en aan ’t knuffelen waren. Voor de grap duwde ik haar naar achteren en we kwamen lachend neer op haar dekens en kussens. Voor een paar seconde keken we elkaar in de ogen en ik leek te verdrinken. Toen zag ik pas wat voor prachtige, heldere kijkers ze eigenlijk had. Er was duidelijk een vonk in de lucht en we kwamen steeds dichter naar elkaar en gaven elkaar een voorzichtige kus op de mond. Na wat lieve, kleine, tedere kusjes opende we langzaam onze mond waarin onze tongen op zoek waren naar elkaar.

Voorzichtig legde ze haar handen op m’n armen en ik voelde hoe ze wilde dat ik dichterbij kwam. Niet lang daarna lagen we in elkaar gewikkeld te zoenen met elkaar… Eigenlijk ging het de hele week al zo. Na school spraken we met elkaar af waar we bij haar of mij thuis knuffelde. Zoals vaker bleef ik bij haar slapen en ook dat weekend. We lagen samen in bed tv te kijken en ik hing relaxed met m’n arm over haar borsten heen. Plots legde ze met haar hand de mijne op haar borst. Ik begon voorzichtig te strelen en keek haar ondertussen aan. Hier werd ze erg verlegen door en keek weg, terwijl ik haar kusjes op haar wang en nek gaf. Ik voelde aan haar kleine tietjes met gevoelige tepeltjes. Gaf kleine kusjes en voorzichtig met ’t puntje van m’n tong draaide ik een rondje. Ik hoorde wat gezucht en keek vanuit m’n ooghoek hoe R. lag te genieten met haar ogen dicht. Weer had ze wat rode wangen en dat maakte het zo’n lief en schattig meisje. Ja, ik was oprecht verliefd op haar en wilde niets liever dan lekker knuffelen.

Voorzichtig voelde ik der hand over m’n rug strelen en met haar lange nagels kriebelde ze een beetje bij m’n hals. Ze kwam met der gezicht naar me toe en we rolde om zodat ze nu op mij lag. Met haar dunne lippen maakte ze een lichte zuig zoen in m’n nek en door de kriebeling begon ik schattig te giechelen. Ze liet een spoor van kusjes achter en ging steeds lager en lager. Met haar handen streelde ze m’n borsten; die wat groter waren dan die van haar en dat vond ze absoluut geen straf. Ze wreef en kneep voorzichtig in m’n tepels en hield m’n borst vast en zoog er aan. Het was alsof ik in de hemel was. Heerlijk hoe ze ’t deed en ik kreunde en genoot volop. Ze ging met haar hand voorzichtig nog meer omlaag, ik deed m’n broek uit en na een tijdje durfde ze over m’n slipje te strelen. Ook ging ze plagerig door m’n liezen heen. Na een tijdje deed ze m’n slipje uit en ze gaf voorzichtig en wat onwennig kusjes. Langzaam voelde ik haar natte warme tong naar binnen en ze likte me. Met m’n hand ging ik naar haar staart en haalde ’t elastiekje eruit en schudde haar haar een beetje door elkaar en streelde der. Tijdens ’t likken en zoenen van m’n kutje kwam der vinger ook te pas en ging langzaam op verkenningstocht in m’n grotje. Ze haalde ‘m eruit en likte en zoog ‘m af waarna ze het een paar keer herhaalde. Ik vroeg of ze op me kwam zitten en dat deed ze. Deed precies hetzelfde bij haar en terwijl ik haar naar een hoogtepunt wilde brengen vingerde ze me ondertussen met een gestrekte arm. Ze bewoog of ze aan het paardrijden was en had haar sappig kutje heerlijk in m’n mond en likte verder en genoot want ze smaakte heerlijk… Ik vertel je er graag meer over want er volgde nog meer spannende logeerpartijtjes.

Kusje, Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top