Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan terwijl haar man toekijkt
3.94/5 (17)

Mijn vrouw vertelde mij dat ze het wel eens leuk zou vinden om vreemd te gaan, terwijl ik in het geniep toe zou kijken. Ik moest er wel een beetje om lachen, ze heeft namelijk nog al vaker van dat soort grappen en grollen. Ik zag echter aan haar gezicht dat ze heel erg serieus was. Ze zei dat ik het maar moest vergeten, maar ik wilde niet dat ze dan alsnog aan overspel zou gaan doen, om het maar netjes uit te drukken, terwijl ik dan écht van niets zou weten.

Ik vertelde haar dat ik gewoon dacht dat ze een grapje maakte. Gelukkig draaide ze bij toen ik zei dat ik haar wens graag in vervulling zou willen laten komen. Want eerlijk gezegd vond ik het wel een geil idee om haar met een ander te zien neuken. Ze wilde dus dat ik wist dat ze ergens met een man af ging spreken en dat ik de boel in het geheim zou gaan filmen, door het raam of iets dergelijks, om daarna binnen te stormen en de man de schrik van zijn leven te bezorgen. Het had nog wel iets komisch ook. Dus ik liet haar de plannen maken en een maand later, zo snel ging het wel, hadden we alles klaar. Ze nam de man voor het gemak mee naar ons huis en we hadden het zo opgezet dat ik vanuit de achtertuin alles kon filmen. In de huiskamer zou ze zich laten nemen. Ik stond daar met de camera alles te filmen en zag hoe de voor mij nog vreemde man haar kleren uit begon te trekken en met haar borsten speelde, terwijl hij zich tussendoor ook van zijn kleren ontdeed. Ik kreeg er een stijve pik van en moest er even door mijn broek heen mee spelen, maar niet te lang, want ik wilde duidelijk beelden hebben. Ik keek toe hoe mijn “overspelige” vrouw op haar knieën ging zitten en de harde lul van die gast in haar mond nam. Even was ik jaloers, aangezien ik weet hoe goed mijn vrouw kan pijpen. Ik keek naar die pik, die langzaam maar zeker achterin haar keel verdween en daar voor een aantal tellen beleef steken, tot ze hem, snakkend naar adem, uit haar keel liet glijden.

Dat herhaalde ze menig maal, terwijl ik er goed op aan het inzoomen was. De man ging vervolgens op de bank zitten en deze stond zo gedraaid, dat ik alles goed op film vast kon leggen. Nou ja, digitaal dan, zo oud is mijn camera nou ook weer niet. Ik zoomde wederom in en zag de kaal geschoren poes van mijn vrouw over de lul zakken. Gelukkig had de man wel een condoom om zijn pik gedaan, anders had ik eerder in moeten grijpen, iets wat zonde van ons plannetje zou zijn. Ze bereed hem hard en haar mooie ronde billen bewogen op en neer bij iedere beweging die ze op hem maakte. Hij speelde met haar billen en mijn vrouw draaide zich halverwege om, spreidde haar benen en keek richting de camera en gaf een knipoog, likte haar lippen af en ik kon zien wat ze zonder geluid zei: “Ik wordt heerlijk geneukt, lieverd!” Ineens knikte ze, waardoor ik wist dat het tijd was om in actie te komen. Hij zou haast klaar gaan komen, dus ik stond al bij de deur, terwijl de camera buiten op statief bleef filmen. Mijn vrouw ging voor de bank op de grond zitten. De man deed het condoom af en spoot over haar tieten heen. Meteen daarna stormde ik naar binnen. Woest leek ik. Ik speelde het zo goed, dat mijn vrouw ook echt even schrok. De man greep in pure angst zijn kleren en rende naakt, met de kleren in zijn handen naar buiten, zo de voordeur uit.

Mijn vrouw en ik hebben er smakelijk om gelachen en ze vond het zo opwindend dat ze meteen met mij verder wilde neuken. Dat vond ik prima, maar dan moest ze wel eerst het sperma van die gast van haar tieten halen, want dat vond ik nou net iets te ver gaan. En de camera? Die heb ik natuurlijk even naar binnen gehaald, om een goede sextape van ons beiden te maken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top