Skip to content

Momenteel actief

Mega Mendi deel 2
2.11/5 (9)

De volgende dag besloot Mendi om kleding te dragen die haar lichaam nog beter accentueerde en die zeer snel uit te trekken was. Een dunne legging en een t-shirt met lange mouwen. Zij ging regelmatig de gang op om te kijken of de jongens er waren.

Dit was eerst niet het geval. Maar tegen 12 uur namen zij plaats in de zithoek die in de gang stond. Mendi tippelde naar de jongens toe. “Hai Schatjes van me! Willen jullie mij alsjeblieft neuken? Ik ben zo pik geil.” De jongens gaven haar het bevel om dichter bij hen te komen. Mendi gehoorzaamde aan het bevel. De een kneep in haar tieten, de tweede kneep in haar kont en de derde stak zijn hand in haar legging. “Geen slipje?” Mendi zuchtte “Ik draag inderdaad geen slipje. Zijn jullie nu boos op mij?” De jongen glimlachte “Ja, de volgende keer verwacht ik een gedragen string waar jouw geil en mijn sperma nog in zitten! Kleed je uit en wacht in het kamertje op ons.” Mendi ging naar het toilet, ontdeed zich van haar kleding, waste zich schoon bij een wasbak, smeerde haar lichaam in met Spaanse vlieg en haar kut en kont met Vaseline. Poedelnaakt liep zij over de gang, om slechts enkele seconden nadat zij zich in de toiletruimte had ontdaan van haar kleding het kamertje te betreden.

De jongens lieten op zich wachten. Uur na uur verstreek. Mendi zat maar te wachten. Zij durfde niet terug te gaan naar haar bureau. Noch durfde zij het kamertje te verlaten om naar het toilet te gaan. Hoe lang zou dit nog gaan duren? “Oh, jongens. Kom nou toch ik moet zo nodig naar de wc!” huilde Mendi. Kort nadat zij een kerkklok drie uur had horen slaan hield zij het niet meer vol. In een hoekje van de kamer deed zij haar behoefte: liters pis en een flinke drol liet zij achter in een hoek van de kamer.

Om half vijf kwamen de jongens dan eindelijk bij haar. “Zo geile stink hoer! Dus je wilt nog eens door ons geneukt worden?” Mendi knikte gretig “Ja jongens, alsjeblieft!” De jongens keken haar streng aan. “Hm, ben jij het wel waard om door ons geneukt te worden?” Mendi aarzelde “Nee, maar alsjeblieft neuk mij. Ik smeek jullie om mij te gebruiken!” De jongens voldeden graag aan haar verzoek. En opnieuw deponeerden de jongens hun zaad in al haar gaatjes. Tot Mendi weer het bewustzijn verloor. “Tot morgen hoertje!” riepen ze toen zij lachend het kamertje verlieten.

’s Avonds om negen uur vond de conciërge Mendi weer bevuild door sperma in het kamertje. “Jij vuile slet!” bulderde hij. “Wat heb ik nou gezegd?” Mendi kon het zich niet herinneren. “Ik wil jou hier niet meer naakt zien!” Mendi kroop de gang door naar het toilet. Zij was te moe om te kunnen lopen.

Weken later stond Mendi zich weer te wassen. Lara, een van haar collega’s, kwam binnen en keek verbaasd naar de naakte blondine. “Mendi, wat doe jij!? Waarom sta jij hier poedelnaakt bij de wasbakken?” Mendi bloosde “Ik ga zo naar de gebedsruimte waar ik neuk met een paar jongens” fluisterde zij. “En daarvoor loop jij naakt door de gang?”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top