Skip to content

Momenteel actief

Een weekend vol sex
2.5/5 (4)

Na een aantal jaar getrouwd te zijn kwamen mijn man en ik erachter dat we beide wat meer met sex wilde. Mijn man bekende mij dat hij het leuk zou vinden te zien dat ik het met andere mannen deed en ik wou wel met andere en evt. meerdere mannen sex hebben. Dit hebben we langzaam opgebouwd eerst een vriend van mijn man toen zochten we andere mannen via allerlei wegen om sex met mij te hebben. Mijn man ging toen mij filmen terwijl ik het met anderen deed zodat we dit samen konden bekijken. Afgelopen weekend is het iets anders gelopen als we gepland hadden.We hadden afgesproken met 3 mannen waar we vaker mee afgesproken hadden en geweldige sex mee hebben gehad, ik had alleen in een vorige afspraak gezegd dat ik met vier mannen nog steeds geil was en wel meer aan kon. Dit was ook zo want als ik eenmaal geil ben ben ik niet meer te stoppen. De mannen hadden dit onthouden en nodigde ons uit. Zoals altijd op een pakeerplaats ergens in het land zodat we ons adres geheim konden houden. Zo ook dit weekend de drie mannen waren er al en hadden een busje bij omdat het wat te koud was buiten. Mijn man en ik stapte in en we kleden ons allemaal uit nadat ik door de drie mannen was genomen stelde een van de mannen voor dat mijn man me anaal zou nemen en hun zouden filmen zo geil als we waren gebeurde dit alleen voordat mijn man klaar was werd hij vast gepakt en gebonden en ik werd ook vastgebonden,toen we vroegen wat de bedoeling was kregen we te horen dat ik misschien na het weekeend wel aan mijn trekken was gekomen.We reden voor ong. een uur en kwamen bij een huis met garage waar de bus inreed. Daar werden we uit de bus gehaald en namen ze ons mee naar een kamer in het huis.

Daar stonden twee stoelen in een werd mijn man geduwd en vastgebonden met de mededeling dat hij mocht kijken hoe zijn vrouw werd geneukt. De andere stoel was een soort stoel als een tandarts die omhoog en omlaag kon en toen ze me erop wilden zetten zag ik dat er een buttplug er op zat daar werd ik overheen gezet en mijn benen werden vast gemaakt op de zijkant van de stoel. De stoel werd wat hoger gezet en een van de mannen zette iets aan onder de stoel. De plug die in mijn kont zat trilde en werd langer en korter ik werd in mijn kont geneukt terwijl ik vast zat op de stoel er werd een aparaat voor me geschoven en daar zat en vibrator aan en deze werd in mijn kut geschoven en ook hier werd een machine aangezet en nu werd ik aan beide kanten geneukt terwijl ik in de stoel gepind zat. De mannen vertelde dat ik misschien nu wel een keer voldaan zal zijn. Terwijl ik door beide machine’s geneukt werd zeiden de manen dat ze even weg moesten en zo terug zouden zijn ( dit vertelde mijn man me ik had dit niet gehoord tijdens mijn neuksessie) Na ong een half uur kwamen de mannen terug ik was gaar de buttplug werd stopgezet en de vibrator trilde alleen nog. De mannen hebben me toen aan een zuig apparaat voor mijn borsten gezet en aan mijn klit zette ze een klemmetje met stroomstootjes. Alles werd aan gezet en ik dacht dat ik gek van geiligheid werd. Ze namen mijn man mee en lieten me achter met mijn machine’s die afwisselend harder en zachter gingen en ik heb af en toe gewoon een blackout gehad van geiligheid.

Na een helepoos kwamen de mannen terug en maakte me los en vroegen of ik al genoeg bevredigd was. Ik beaamde dit maar ze vertelde me dat ze nog meer voor me in petto hadden. Ze namen me mee naar een schuur waar ook mijn man was daar zag ik een hele jonge kalfje zuigen aan mijn man zijn penis waar later bleek twee tubetje waren vast gemaakt waar melk uitkwam daardoor bleef de kalf terug komen en zuigen. Hier schrok ik van en vroeg me af wat ik nu weer mee zou maken ik werd op een tafelachtig iets gelegd met mijn benen wijd.Toen lieten ze me zo liggen en hebben ze me alle drie geneukt toen lieten ze hun labrador me neuken en ik werd eerst ziek van de gedachte maar later geil van het geneuk van de hond. Toen hebben ze ons los gemaakt in de bus geduwd en naakt op de pakeerplaats bij onze auto gedumpt. We zijn naar huis gegaan en hebben voorlopig geen zin in sex met vreemden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top