Skip to content

Momenteel actief

Een dekbedovertrek kopen
4.5/5 (14)

Ik had een vrije dag genomen en wilde net de stad in gaan om te winkelen toen er een man bij me aanbelde. Het was een verkoper, een man die dekbedovertrekken aan de man c.q. vrouw trachtte te brengen. Ze waren goedkoop, zo zei hij, en hij had zo te zien leuke dessins en daar was ik langer naar op zoek. “Ik ben Hans,” zei hij. Hij zag er betrouwbaar uit en gedroeg zich bepaald hoffelijk, niet direct een dief met gestolen waar. Hij was vriendelijk en niet opdringerig. Nadat ik me had voorgesteld als Carrie vroeg hij of hij wat dekbedovertrekken mocht laten zien. De kwaliteit was goed, dat zag ik direct. “Ze komen uit een failliete boedel,” zei hij. “Ik heb er een honderdtal kunnen kopen en probeer die nu te slijten.” “Ik wil er wel een kopen,” zei ik,“ maar niet tegen elke prijs?” “Wat dacht je van tien euro per stuk?” blufte ik. “Nee,” zei hij, “dertig euro is de bodemprijs.” “O.k. voor die prijs wil ik er wel een kopen als je een mooie hebt die bij mijn slaapkamerinterieur past.” “We kunnen de proef op de som nemen,” zei Hans enthousiast. “Ik moet wel meer adviseren dus ik heb er, al zeg ik het zelf, wel kijk op.” Ik kreeg plotseling een ontdeugend idee. Op naar boven en …. De dekbedovertrekken werden een voor een op mijn bed gedrapeerd maar de beslissing bleef moeilijk. Ik had wel alle hulp van Hans. Met ieder aan één kant van het bed begonnen we de overtrekken uit te spreiden, waarbij ik lekker lang gebukt bleef staan. Zo was er genoeg gelegenheid voor hem om te zien dat ik geen bh aan had en dat mijn tietjes al harde tepeltjes hadden gekregen. Bij ieder dekbedovertrek zag ik dat Hans met grote belangstelling in mijn T-shirt loerde.

Hij kwam nu naast me staan en zei: “Dit lijkt me de mooiste overtrek,” bij een prachtige overtrek met blauwe banen en de tekst: “Toujour l’amour”. “Dat past prima bij dit bed want dat suggereert meer dan alleen slapen,” was mijn antwoord. “Ik begrijp wat je bedoelt,” zei Hans en tikte me op bij mijn billen. “We zouden het kunnen proberen,” zei ik. “Met jou, Carrie, altijd, want jij bent er zo te zien helemaal voor geschapen.” “Kan zijn dat je iets gezien hebt,” zei ik “maar je heb nog lang niet alles gezien.” “Daar ga ik dan wat aan doen,” zei hij en hij begon me warempel uit te kleden. Daar was hij heel bedreven in. Nadat hij mijn T-shirt uitgedaan had gingen zijn handen naar mijn borsten. Mijn tepeltjes werden grondig gemasseerd en gekust. Terwijl hij het ene tepeltje tussen zijn vingertoppen rolde zoog hij het andere in en uit zijn mond tussen zijn lippen. Ondertussen voelde ik bij hem al een paal ontstaan. Nu schoof Hans een hand in mijn broekje en begon mijn billen te strelen. Ik hoorde zijn adem sneller gaan en ik gaf hem alle gelegenheid alles te keuren want ik vond het maar wat opwindend om me door een vreemde kerel te laten betasten. “Carrie, wat een lekker kontje heb je,” zei hij, waarop ik zei dat ik ook iets te voelen wilde hebben. Ik deed zijn rits open en zag zo een volledig tot wasdom gekomen heipaal tevoorschijn komen. Ik had zelden zo’n mooi apparaat gezien en de strakke zak die er onder hing mocht er ook wezen. Ik nam zijn speer in mijn mond en begon hem te pijpen. Het was een heerlijke piemel, stijf en groot, dik en mals als een knakworst. Gemaakt voor het betere werk. Ik schoof de voorhuid een eindje over de eikel naar beneden en zag dat hij glom van genoegen. Snel ontdeed ik hem en mezelf van de resterende kleren zodat we allebei naakt waren. “Ga eens op het toilettafeltje zitten,” zei Hans, zijn smikkel tegen mijn buik duwend. Ik kriebelde onder zijn teelballen en rilde van genot toen hij een vinger tussen mijn schaamlippen drong om de opening te zoeken. “Is het grotje al geopend voor bezoekers,” vroeg hij, “want ik sta te popelen om er binnen te gaan.” “Ja zeker, en vandaag is de entree gratis,” lachte ik. Toen begon hij met zijn vingers mijn gevoelige snaar te bespelen, die hij zonder moeite wist te vinden. Eén voor één speelde de vingers van zijn ene hand een spel met mijn kittelaartje terwijl de andere hand leuke dingen deed met mijn borsten.

Nu ging hij op zijn knieën tussen mijn benen zitten en opende met zijn tong mijn schaamlipjes. Langzaam schoof zijn tong naar boven op zoek naar mijn klitje. Al snel had zijn tong mijn kittelaartje gevonden. Hij draaide er heerlijk omheen en overheen terwijl hij zuigende bewegingen maakte. Ik voelde mijn hele lijf tintelen en het duurde niet lang of ik kwam met schokken klaar waardoor ik van het tafeltje dreigde te vallen. Gelukkig hield Hans mij op mijn plaats terwijl hij mijn kutje welgemoed door tongde. Ik trilde van top tot teen en liet me ongeremd gaan op de golven van het pulserende genot in mijn vagina. Hans stond op en ik viel ik tegen hem aan met zijn pik al in de aanslag tegen mijn spleetje. “Hij mag er zo in, maar eerst wil ik hem nog even proeven,” zei ik. ”Maar ik laat hem niet spuiten, want ik wil dat hij in mijn kutje klaarkomt.” Ik ging op het bed zitten, nam zijn speer behoedzaam in mijn mond en begon te pijpen. De wellust die in mij ontwaakte was zo hevig dat ik mijn orgasme bijna niet meer kon tegenhouden. Snel liet ik zijn paal los en zei: “Hij moet er als de sodemieter in.” “Komt in orde, Carrie, met alle genoegen.” Ik ging snel geknield, met mijn benen iets uit elkaar, op de uitgekozen overtrek zitten om de slogan “Toujour l’amour” in praktijk te brengen. Hans ging op zijn knieën achter me zitten en plaatste zijn lul met de eikel op m’n schaamlipjes. Nu drukte hij de paddenstoel naar binnen en bewoog hem zachtjes neukend over mijn kittelaartje in en uit. Meer dan zijn eikel stopte hij er niet in, maar dit was zalig. Het apparaat streelde de ingang van mijn grotje, mijn schaamlippen en mijn klitje zo heerlijk dat ik niet méér nodig had dan zijn eikel. “Ik wil hem nu helemaal in mijn kutje hebben,” zei ik na enige tijd. Na een paar stoten diep in me kwam ik als een idioot klaar, ik liet alle remmen los. Het was een hevig en kort orgasme, waarbij alle spieren van mijn schede krampachtig samentrokken. Ondertussen stootte Hans zijn lul met een enorme haal diep in mijn kutje en voelde ik met een aantal scheuten het warme zaad in mij spuiten. Hij neukte nog even door zodat wij pompende en zuigende geluiden produceerden vanwege al het vocht. Toen mijn kutje en zijn lul helemaal uitgeraasd waren trok hij zijn spuiter uit mijn druipende liefdesgrotje en zei: “En Carrie, was het beetje lekker?” “Ja Hans, je hebt de slogan op het dekbed meer dan waar gemaakt,” zei ik terwijl ik ging liggen om uit te puffen en uit te druipen. “Carrie, ik moet er vandoor,” zei hij, “je mag de overtrek gratis hebben want ik zie dat er wat vlekken op gekomen zijn.” “Die gaat zo meteen de was in,” zei ik, “maar wat vindt je er van om over een tijdje langs te komen om te controleren of hij ook kleurvast is?” Natuurlijk had hij daar geen bezwaar tegen. “Misschien koop ik er dan wel weer een tegen dezelfde prijs met het opschrift: ‘La vie est belle’ ”.

Carrie

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top