Skip to content

Momenteel actief

Mijn vriendin is bi
3.55/5 (11)

Mijn vriendin is bi seksueel en daar heb ik totaal geen probleem mee. Ze wil al heel lang iets met een andere vrouw erbij doen. Nu vind ik dat helemaal goed hoor, want ik heb niets met mannen, dus als zij het met een vrouw erbij wil doen, ik ben er dus gewoon helemaal voor, dat kunnen jullie denk ik wel begrijpen. Dus, vorige week hebben we dan eindelijk een leuke bi meid op weten te scoren via een sexchat website. Was makkelijker dan ik had gedacht, we gingen chatten en hadden net als de dame onze webcam aanstaan, er was een klik en we hebben afgesproken dat de dame naar ons huis kwam. Maar, ze had wel een voorwaarde. Daar was ik al bang voor natuurlijk, maar ik hoorde het aan. “Mijn vriend mag mee en hij mag kijken en met zichzelf spelen”, zei ze. Ik overlegde het met mijn vriendin en we vonden het wel een geil idee Ik vond het een beetje raar, een kerel die naar mij keek en aan het rukken was, maar goed, ik zou hem natuurlijk kunnen negeren, zoveel als mogelijk.

Toen ze aankwamen was er gelijk een goede klik. We namen haar en haar vriend mee naar onze slaapkamer. Op de slaapkamer staat een luie stoel en daar ging die vriend zitten. Hij deed zijn broek al op zijn enkels en begon met zichzelf te spelen. Ik kon het niet aanzien en eerlijk gezegd had ik hem het liefst meteen eruit gegooid, maar dan kon ik geen geil triootje met mijn vrouw en dat andere bi sletje houden. Dus ik lette niet op hem en ik richtte mij vooral op de twee vrouwen, die al naakt en wel met elkaar aan het spelen waren. Hun lichamen rolden over elkaar heen en ze lagen in standje 69 met elkaar te spelen. Vingers gleden naar binnen en tongen likten natte kutjes. Ik stond erbij en besloot mijn pik aan de meid aan de bieden. Meteen slurpte ze mijn lul naar binnen en ze zoog er ongelooflijk wild aan. Wat een heerlijk gevoel zeg. Ik voelde hoe haar tong mijn lul aan het likken was als ze even niet zoog en terwijl ze de natte doos van mijn vrouw vingerde, zoog ze verder. Mijn vrouw lag op haar rug met de benen wijd en het sletje uit de bar dook tussen haar benen, likte aan de klit van mijn vrouw en ze stak haar achterwerk omhoog. Ik drukte mijn pik tegen haar kutje, maar ze hield me tegen en wees al likkend op haar kontje. Ik mocht haar gewoon anaal gaan nemen! Dat soort dingen laat ik mij geen tweede keer zeggen. Mijn lul, nog nar van haar speeksel, gleed heel voorzichtig in de reet van dat zalige mokkel en ik neukte haar met lange diepe halen. De vriend was zich zo heftig aan het afrukken, dat hij haast tot een orgasme kwam. Ik was ook zover, na een minuut of tien, vlak nadat de twee vrouwen ook al klaar waren gekomen. En ik trok mijn lul uit de strakke, heerlijke kont van het meisje, toen de man ineens voor het gezicht van mijn vrouw ging staan en haar helemaal onderspoot. Terwijl ik mijn lading over zijn meisje spoot, zag ik dat mijn meisje het allemaal aan het oplikken was en er wel van genoot, dus heb ik er verder niets van gezegd.

Ik heb wel genoten, maar ik zou er de volgende keer echt geen andere kerel meer bij willen hebben, dat kan je hopelijk wel begrijpen. Leuk dat mijn vrouw zijn zaad lekker vond, maar ik heb er helaas andere gedachten bij. In ieder geval was het bi sletje wel erg lekker.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top