Skip to content

Momenteel actief

Mijn stiefdochter is zo geil
3.8/5 (55)

Mijn stiefdochter is 21 jaar en ik ben zo geil als boter op haar. Ik ken haar pas vanaf dat ze 17 was en toen was ze lichamelijk al een behoorlijke vrouw aan het worden. Dat deed al dingen met mij. Haar moeder, waar ik dus een relatie mee heb, zal dat niet zo snel door hebben gehad want als ik keek dan was het als zij niet in de kamer was. Uiteindelijk is zo’n meid dan 18 en woont ze nog bij je in huis en komt er altijd wel een keer dat je haar op een bepaalde manier zult zien die zij liever niet zou hebben dat je haar in zou zien. Maar dat was wel gebeurd. Ik was een avond bij haar op de kamer. Ik liep gewoon met de was naar binnen en dacht er niet over na en keek toen recht in haar heerlijke jonge kutje. Daar zat een behoorlijke dildo in en het was op dat moment net of alles in de pauzestand stond. Vervolgens begon zij de dildo uit haar poesje te trekken en dat was best geil om te zien. Ik kreeg een harde lul en omdat ik enkel een joggingbroek met niets er onderaan droeg, was dat best wel zichtbaar.

Het was een situatie die ik wilde dat zou gebeuren maar toen het ook zo was voelde ik mij beschaamd. Ik ben met was en al de kamer afgegaan en keek nog net even om en zag dat zij een soort speelse glimlach had… Misschien was het mijn verbeelding. Er ging een week voorbij en ze deed of er niets aan de hand was. Op een middag vroeg ze mij of ik even die kast op haar kamer kon nakijken want de deur zat scheef. Ik zou het over tien minuten komen doen. Ik had net wat te drinken en was even aan het Appen met een vriend. Ik ging naar haar kamer en klopte op de deur. Geen antwoord. Ik naar binnen en ik zag haar niet. Ik liep dus naar haar behoorlijk grote kledingkast met schuifdeuren en schoof de eerste deur open en schrok mij wezenloos toen ik haar daar zag staan.

Helemaal naakt en met haar tieten in haar handen. ‘Verrassing!’ zei ze luid. Ik rende naar de kamerdeur en deed die dicht, ook al was haar moeder niet thuis. En ja hoor, mijn pik reageerde toen ze langzaam naar mij toe kwam lopen en sensueel met haar heupen bewoog. ‘Ik zal mijn moeder niets vertellen. Dit zal ons kleine geheimpje zijn’, zo zei ze op opwindende toon. En ik was om. Ik greep haar beet en drukte haar met haar gezicht richting de muur. Ze zette zich wat af met haar handen en ik drukte met één hand haar nog steeds tegen de muur en maakte heel snel mijn broek los met de andere hand. Ik trok mijn broek naar beneden en ik tilde haar ene been een beetje op. Ze is heel erg soepel en flexibel en ze trok dat been gewoon. Dat maakte alles alleen maar geiler. Een been dus recht de lucht in en die kleine kont naar mij toe met tussen die benen dat zalige kutje. Ik bewoog een beetje heen en weer tot mijn eikel met een beetje hulp tussen haar schaamlippen zat en ik het gaatje vond en zo eerst haast in haar kont ging maar toch haar poesje vond. Die kont pak ik later wel, dacht ik bij mijzelf.

Ik drukte hem er hard en diep in en naaide haar zo wild dat ik eigenlijk binnen een paar minuten al mijn lading wilde gaan schieten. Ik trok hem uit haar en zette haar op haar knieën voor mij en ze moest haar tong uitsteken. Ik trok en trok en spoot uiteindelijk alles op haar tong, gezicht en tieten en daarna likte ze mijn pik nog wat af en zoog er zachtjes aan. Zo eindigde de eerste keer met mijn stiefdochter. En inmiddels hebben we het vijf keer met elkaar gedaan. En ja, die keer anaal zat daar ook tussen. Als jullie daar over willen lezen zal ik dat denk ik nog wel met jullie delen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top