Skip to content

Momenteel actief

Jasmijn speelt met meer dan tennisballen
3.95/5 (21)

Jasmijn is een heel lief meisje dat ik heb leren kennen toen ik nog aan tennis deed. Nou ja, ik deed een poging om te leren tennissen. Ze stond vaak naast mij op de andere baan en als ik dan klaar was ging ik bij haar kijken. Ze droeg altijd van die strakke trainingsbroeken als ze aan het tennissen was en ik keek met veel plezier naar die billen die daarin aan het bewegen waren. Ze had het denk ik wel door want als ik achter haar zat of stond, zorgde ze dat die broek goed strak stond en soms keek ze dan even vluchtig achter zich. Jasmijn was toen net 19 en wist heel goed wat ze allemaal in huis had en daar maakte ze ook gebruik van.

Eerst nog niet bij mij maar op het einde kwam daar verandering in. Ik had mijn laatste keer tennis erop zitten. Ik had er geen zin meer in. Dat vond ze wel heel jammer en vroeg of ik dan wel bij haar wilde komen kijken. Dat zou ze erg waarderen zei ze. Ach, voor mij kwam er tijd vrij dus ik vond het prima. Gewoon kijken vond ik helemaal geen punt maar om het zelf te doen, dat zag ik niet meer zitten. Ze had de week erop dat ik kwam kijken ineens een kort broekje en een heel strak topje aan. Zelfs haar leraar had moeite om zijn ogen van haar af te houden. Ik besloot om haar eens fijn te bekijken. Kon mij dat hele tennis van haar op dat moment nou schelen. Alles schudde meer dan ooit en ik kreeg er zelf een stijve pik van.

Na de les ging ze douchen en ik zat aan de bar want daar wilde ze mij spreken had ze gezegd. Ze kwam eraan en in plaats van met mij daar te zitten vroeg ze lief of ik even mee wilde gaan. Natuurlijk vond ik dat geen probleem. Ze liep met mij naar haar auto maar gingen daar niet in. Ze pakte iets uit haar auto en stopte het in haar zak en nam mij mee naar een plek achter het gebouw, helemaal dichtgegroeid door planten met in het midden een open plek. Ik voelde al aankomen wat ze wilde. Voor ik ook maar iets kon zeggen sprong ze in mijn armen en sloeg haar benen om mij heen. Ik hield haar vast door mijn handen onder haar billen te plaatsen en we zoenden. Tong en al, je kent het wel. Daarna zette ik haar weer neer en maakten we onze broeken los en stonden daar met alles op onze enkels. Ze had een boom gevonden waar we naartoe gingen. Ze deed haar broek van haar enkels en haalde een condoom uit haar broekzak. Dat had ze dus gepakt. Meteen deed ze hem om mijn al keiharde pik.

‘Neem me hard en snel tegen de boom’ zei ze. Ze drukte haar rug tegen de boom en sloeg haar armen om mij heen. Weer gingen de benen de lucht in. Haar poesje zat perfect voor mijn penis. Met haar hand stuurde ze hem voor het gaatje en ik ging naar binnen. Ze was heel strak maar best al nat. Toch was het even moeite doen om mijn lul in haar te krijgen maar eenmaal erin begon ik haar hard te neuken. Het voelde zo lekker en ze hield mij goed vast. Dat strakke kutje dat leek op een hand die mijn lul aftrok. Mijn ballen sloegen heen en weer terwijl ik haar dieper en harder neukte en haar tieten tegen mijn lijf voelde drukken. Het lieve meisje was wild en gromde in mijn oor en beet hard in mijn oorlel. En ik kwam klaar. Nog een paar flinke stoten en het zaad spoot in het condoom. Het was een waanzinnig geile ervaring. Die hebben wij nog vaker herhaald maar dan bij mij thuis. Ik kom nu haast niet meer bij de club omdat ze ook niet meer tennist. Het contact is nu wat minder maar als we elkaar zien is die chemie tussen ons nog altijd erg aanwezig.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top