Skip to content

Momenteel actief

Zahra uit Kenya
4.67/5 (6)

Ze is een mooie, bloedmooie negerin, die jongedame van 22j. die ik kon neuken in Kenya. Zahra heet ze; ik had haar ontmoet in een busstation in Nairobi. Ze trok direct mijn aandacht door haar bolvormige, puntige borsten, die haar knalrode shirtje ver vooruit duwden. Haar engels was heel behoorlijk, en zo raakten we makkelijk aan de praat over van alles en nog wat. Het was een lange busreis naar de kust, en de avond viel toen we nog niet eens halverwege waren. Ondertussen waren onze handen al aan elkaar gewend geraakt. En toen de eerste passagiers diep in slaap lagen te snurken, had ik haar hand al eens over mijn broek geleid, en na wat aarzeling had ze zachtjes in mijn stijve geknepen.

Ondertussen had ik mijn hand onder haar toch al korte diepzwarte rokje had geschoven en genoten van haar volle ronde, maar toch niet vette dijen. Toen het eenmaal pikkedonker in de bus was, had ik gemerkt dat haar dijen steeds meer ruimte gaven om ook eens quasi per ongeluk langs haar panty te strijken met de zijkant van mijn hand. Zij maakte dan zachte genotsgeluidjes en zorgde dan dat ze met haar tieten nog eens langs mijn arm streek, en weer wat extra in mijn jongeheer kneep. Eenmaal aangekomen liepen we snel de bus uit naar het beachhotel waar mijn gereserveerde kamer al op mij (ons) wachtte. Ik opende de deur en zette onze bagage snel in de ruimte. Zahra kwam me niet verder achterna dan het gangetje, waar ze de deur langzaam en zacht achter zich sloot en me met een pruillipje nakeek. Ik voelde haar gedachten – was de bagage belangrijker dan zijzelf?

Snel liep ik terug en maakte mijn fout goed. Ik nam haar in mijn armen en drukte haar stevig tegen mij aan. Ik voelde haar mooi ronde volle borsten tegen mijn lichaam drukken, en zij bewoog haar buikje over mijn nog verborgen lul en kreunde zacht in mijn armen tijdens onze diepe kus. M’n hand gleed naar beneden naar het rokje, streek eroverheen, en voelde hoe haar stevige kont zich in mijn hand nestelde. Wat een geweldig gevoel was dat! Die twee caramelbruine bollen rond en vol in mijn hand… hoe zouden ze voelen als ik mijn dikke volle lul er tussendoor zou rammen, om haar neukgrotje maar binnen te kunnen stoten. Ik voelde een ontembare geile neukkracht in me om die bitch te pakken, hárd te pakken terwijl zij zich zwoel omdraaide, haar rokje van achteren losgespte, en het naar beneden liet zakken. Ik werd bloedgeil toen ik steeds meer glanzend zwart vanhaar mooie ronde kont te zien kreeg. Ze bukte zich om het rokje van de grond weer op te rapen en door die houding kon ik een onbescheiden blik op haar poes werpen….kaalgeschoren, klein en nauw, maar al wel met lekkere geile gezwollen lipjes. Hoe zou het voelen om met mijn lul hard en snel te stoten langs die lippen, diep in haar naatte kutvlees?

Ze liep de kamer door en legde het rokje op een stoel neer. Ik ging zolang op bed liggen en zag haar terugkomen maar had niet gezien dat zij ondertussen 2 glanzend zwart satijnen handboeien uit een tasje had gepakt. Ze liep zo sensueel als een model over de catwalk terwijl ze haar handen op haar rug hield. Vooral haar tieten bewogen op het ritme van haar beweging. Het leken twee heerlijk warme geile bollen die een soort salsa dansten…van elkaar af, en weer terug naar elkaar toe. Ik kreunde van genot bij het kijken ernaar. Bij mij aangekomen zette ze haar linkervoet over mij heen op het bed waardoor ik een pracht uitzicht had op haar geile, wat openstaande scheur. Ze bleef me aankijken….terwijl ik een greep deed naar haar tieten. Maar heel handig greep ze mijn geile handen terwijl ze nee knikte. Snel clipte ze mijn handen aan de rand van het ledikant. ‘I will punish you, you white bastard,” zei ze geil en zacht, en bewoog haar kutje boven mijn mond. “Kiss it” beet ze me zachtjes toe.

Ik rook haar geslacht, en zoog haar lippen in mijn mond. Ze smaakte kruidig…en toch fris en ineens voelde ik een dameshand om mijn hard geworden lul. Ik hoorde opgewonden geluidjes en geluiden van waardering ergens boven me en haar kut gleed, nat geworden door haar juices en mijn gezuig, over mijn neus en mond. Ik genoot ervan, zeker toen ze ook haar dijen gebruikte om mijn hoofd vast te zetten. Een intense warmte en vrouwelijke spierkracht gecombineerd met die heerlijke geur en smaak van haar kut……. Plotseling voeld ik diezelfde intense warmte over mijn lul glijden, van boven naar beneden….en haar hand greep mijn ballen. Mijn hoofd en mijn geslacht zaten gevangen….ik voelde me compleet in haar macht……en ik gaf me over. Ik voelde dat ze me wilde laten spuiten en me meteen ook wilde domineren met haar lekkere kut. En ik gaf me over aan haar hete kut op mijn mond en haar over mijn lul zuigende mond. Ik hoorde haar geile en opzwepende kreetjes geven, die mijn gevoel voortjoegen met maar één verlangen: spuiten, en keihard spuiten in haar geile, rukkende handen, en haar heerlijke neukkut volledig uitzuigen. En daar ging ik……..mijn witte sperma moet tegen het plafond geschoten zijn, zoveel kracht als ik in mijn harde lul had op het moment van klaarkomen. Ik schokte al mijn zaad naar buitenen mijn geboeide polsen deden er pijn van….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top