Skip to content

Momenteel actief

Spiegeltje, spiegelte aan de wand
4.28/5 (29)

Nee. John had Carry nog nooit als lustobject gezien. Waarom zou hij. Carry was al jaren getrouwd met Jim, een van Johns beste vrienden. En ze kenden elkaar al zo lang. Ze waren goede vrienden. Van (wel)lust was geen sprake. Tot die zondagmiddag. Carry was een brunette. Knap koppie onder een weelderige bos haar. Ze was klein en wat gedrongen. Daardoor oogde ze soms wat fors. Dat wist ze en daar deed ze dan wat aan door fanatiek te gaan lijnen.

Op een zondagmiddag gingen John, en Frank – een andere ouwe kameraad – wat drinken bij Jim en Carry. De drie vrienden ouwehoerden gezellig wat af. Carry bemoeide zich niet met de jongens. Tot ergens aan het eind van de middag. Niet lang voordat Frank en John huiswaarts zouden gaan, stond Carry voor John en draaide haarrug naar hem toe. ,,Wat vind je daar van?” John keek naar Carry’s fraai in een strakke jeans verpakte achterwerk maar dat kon hij natuurlijk niet zeggen. ,,Ik ben al acht kilo afgevallen”, was Carry hem voor. ,,Nog even en ik heb weer dezelfde maat als toen ik 21 was”, zei ze trots. John wist niet zo snel wat te zeggen. ,,Ach waarom zou je zoveel afvallen”, zei hij quasi nonchalant. ,,Je ziet er toch al goed uit zo”. Ondertussen was haar strakke achterste op zijn netvlies gebrand. John, Frank en Jim – die alletwee opvallend genoeg niet noemenswaardig reageerden op Carrys ‘draaikonterij’- hervatten hun gesprek tot ze uiteindelijk opstapten.

Een paar weken later, op een zwoele donderdagavond, besloot John spontaan bij Jim en Carry langs te gaan. Jim was er niet. Hij was op zakenreis naar het buitenland. Carry zei echter dat John niet ongelegen kwam. Ze had een antieke spiegel gekocht en het ding moest op de plek van een schilderij aan de wand komen. Ze kon de spiegel echter niet in haar eentje tillen. Of john niet even wilde helpen? Tuurlijk!. Carry was gekleed in een luchtig katoenen kort zomerjurkje met een spannend diep decollete. De stof viel net over d’r billen die nog altijd in afgeslankte topvorm bleken. Samen pakten ze de loodzware spiegel op en bevestigden het ding aan de haakjes in de muur. John moest zijn arm strekken om de spiegel op de juiste plek te krijgen en daarbij beroerde hij even Carrys bovenlichaam. Hoe kortstondog de aanraking ook was, hij voelde duidelijk de warme zachte borst door de dunne stof heen. John vond de aanraking niet onplezierig. Carry leek het evenmin vervelend te vinden.

Na wat gepruts hing de spiegel op zijn plek. Carry leunde op een paar meter afstand op een stoel om de spiegel aan de wand te bekijken. Ze steunde voorover met d’r armen op de stoelleuning. Haar pronte bips duwde ze daarbij naar achteren. John stond achter haar. Hij bedacht zich niet en omklemde met zijn handen van achteren haar beide borsten. ,,Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het opwindendst van het hele land”, zei hij hees in haar oor. Carry kreunde en zuchtte diep. ze gooide haar hoofd achterover en likte John in zijn nek. Hij kneedde teder in de borsten en zocht haar mond op. ,,Dat ben ik”, fluisterde Carry. ,,en jij gaat mijn vuur verder oppoken.”
Ze begonnen aan een lange tongzoen. Langzaam gleden Johns handen naar Carrys billen. Hij hield ze stevig in zijn handen om vervolgens langzaam de stof van het jurkje omhoog te duwen. Zo langzaam als hij het jurkje omhoog duwde. Zo vlot trok hij Carrys slipje naar beneden. Zijn hand verdween via d’r bilnaad in haar natte warme schede.

Carry wurmde met haar hand de gulp van Johns broek los en trok zijn gezwollen lid uit zijn boxer. Voor ze goed en wel aan de staaf van john kon treken, had hij de staaf behendig in positie gebracht en duwde de kloppende paal in de zachte warme grot van Carry. Ze leunde nu met beide handen op de stoelleuning en keek naar de spiegel en zag hoe John haar teder maar gepassioneerd penetreerde. Ze vond het heerlijk. John genoot er evenzeer van. Ze keken beide in de antieke spiegel toen Carry en even later kwam John hijgend, kreunend en steunend in haar klaar. Ze genoten van de geile opwinding en van elkaars gezicht. Ze kusten elkaar en vielen even later op de bank in de kamer neer. Carry speelde daar nog even met Johns slapper wordende lul maar ze was nog zo pikgeil dat ze het ding in haar mond nam zodat de mast al weer snel fier overeind kwam. Vervolgens liet ze zich recht op en neer nemen op de bank. Tot genoegen van John uiteraard. Hij zei tegen Carry dat hij het fijn had gevonden deze avond. Zij had een zelfde oordeel. Jim was vaker op buitenlandse reis. En ze had binnenkort nog wel weer een klusje te doen, zei ze veelbetekenend. John ging naar huis en dacht nog eens na over het beeld van Carry dat hij grondig moest bijstellen. Geen lustobject? Ze was een en al lust. En John luste wel pap van haar.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top