Skip to content

Momenteel actief

Tienermeisjes neuken en chanteren
4.31/5 (13)

Tienermeisjes zijn eigenlijk heel erg, maar dan ook weer in positieve zin. Ik heb er een paar die in de speeltuin bij ons in de straat met regelmaat naar binnen lopen te gluren en om mij staan te giechelen. Ik kom dan eigenlijk haast meteen klaar, zo voelt het althans, ik heb genoeg zelfbeheersing om dat niet te laten gebeuren. Op een gegeven moment vond ik dat ik er toch iets aan moest gaan doen, want zo kon het toch eigenlijk niet langer. Ze maakten mij maar geil met hun strakke mooi gevormde tienerlichamen en ik kon er niets mee.

Dus ik besloot op een dag naar buiten te gaan en bij de twee meiden te gaan zitten. Ze wilden mij hun namen helaas niet zeggen, dus die houden jullie nog tegoed. Ik vroeg hen waarom ze mij steeds aan het begluren waren en ging wijdbeens bij ze op het bankje zitten, zodat ze eigenlijk automatisch naar mijn kruis keken. “Kunnen jullie het zien dames?” zei ik plagend. Ze schrokken, kregen ene kleur en keken weg. “Ik bedoel eigenlijk, als jullie het beter willen zien, kom dan met mij mee naar binnen.” Daarna stond ik op en liep naar mijn huis en wachtte wat ze zouden doen. Ze zaten wat te mompelen met elkaar en ineens, weliswaar twijfelend, stonden ze op en kwamen naar mij toe. Die mooie lichamen kwamen naar mijn huis toe en ik kon straks doen en laten wat ik maar wilde. Ze waren binnen en ik trok de deur dicht en verwees de dames naar boven. Ik heb een enorme slaapkamer en ik liet hen op het bed zitten, zodat ik ze eens goed kon bekijken.

“Doe de jassen en truitjes maar uit meiden” , zei ik dwingend en ze deden het ook nog! Ze zaten topless op mijn bed, met die heerlijke prompte borstjes en die zalige strakke lichamen. Ik maakte mijn broek los en haalde mijn op knappen staande paal tevoorschijn en liep langzaam op hen af en drukte mijn pik in hun gezichtjes. “Zuigen zonder handen. Kom op, ik heb niet de hele dag!” geschrokken begonnen de dames met rode wangen aan mijn eikel te zuigen en ineens sloeg de sfeer om. Ze werden van naïeve meisjes ineens sletjes. Terwijl ze hard en diep aan mijn leuter zogen, deden ze de rest van hun kleren ook uit. En tot mijn verbazing, hielden ze op met pijpen, gingen naast elkaar op de knietjes op bed zitten en ik keek zo naar die tienerkutjes. “Neuk ons alstublieft, meneer” , zeiden ze zacht smekend. Goddomme, ik hield het niet meer, zat achter hen en paalde die strakke poesjes één voor één af. Allemachtig wat voelde dat lekker. En het gekreun van die jonge tienermeiden bracht mij ook compleet in extase. Ze hadden zo te voelen al wel vaker geneukt, maar nog niet eerder hadden ze zo’n ervaren leuter in hun schede gevoeld, dat wist ik gewoon zeker. Ik sloeg op die zalige billen en speelde met hun lichamen. Op een gegeven moment ging ik weer op het bed liggen en begonnen die tienersletjes op mijn lul te rijden. Ik keek toe hoe hun strakke lichamen o pen neer bewogen en uiteindelijk zette ik ze naast elkaar op bed, maar besloot dat ze beter naast elkaar konden gaan liggen.

Ik stond over hen heen en trok mij in hun gezichtjes af en spoot ze helemaal onder. Wat een genot. De meiden wilden meteen weer weg, maar ik wees naar een hoek in de kamer, waar ik een camera had staan die alles had opgenomen. “Iedere week komen jullie weer hier, anders worden deze beelden verspreid.” Nou, je raadt het al, ik heb ze iedere week in mijn huis en neuk ze de oren van de kop.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top