Skip to content

Momenteel actief

De vader van mijn vriendin verleid
4.55/5 (22)

Ik was 19 jaar en was sinds mijn achttiende seksueel actief en was er voor mijzelf uit dat ik seks met oudere mannen vele malen fijner vond. Spannender ofzo misschien en ook de ervaring die de meeste oudere mannen hebben die het met een jong meisje doen. Ik had in die tijd dan ook behoorlijk veel vrijpartijen en toen ik had besloten voor oudere mannen te gaan was het ook niet meer met jongens van mijn leeftijd. Dat heb ik zo’n 2 jaar volgehouden. Ik weet dan ook nog goed dat ik het een keer met de vader van een vriendin van mij heb gedaan. Haar ouders waren gescheiden dus moreel gezien kon het ook gewoon. Het is een beetje een lang verhaal als ik het ga hebben over hoe ik hem heb weten te verleiden maar het ging stapje voor stapje. Een beetje tegen hem aanbotsen en wat extra wrijven, hem diep en verleidelijk in zijn ogen kijken en dat soort dingen. En toen kwam het moment dat ik hem een keer alleen had.

Ik wist dat hij thuis was en mijn vriendin weg was en dus trok ik de stoute schoenen aan, ging naar zijn huis en hij liet mij binnen. Ik was erg zelfverzekerd in die tijd en schaamde mij niet zo heel snel. Dus ik begon meteen met hem te vertellen dat ik de spanning tussen ons wel voelde en dat ik er eigenlijk geen weerstand meer aan kon of wilde bieden. Niet direct die woorden maar daar kwam het wel op neer. Ik ging tegenover hem staan en drukte mijn lichaam tegen hem aan, sloeg heel zelfverzekerd mijn armen om zijn nek en begon hem te zoenen. Eerst deed hij niets, hij leek verrast maar een paar tellen later voelde in zijn lippen ook zoenen en zijn tong in mijn mond gaan. Zijn handen gingen over mijn rug en ineens greep hij mij beet en tilde hij mij op, zijn handen legde hij onder mijn billen. Hij begon met zijn handen te masseren en dat maakte mij heel erg geil. Ik drukte mij tegen de muur en ik sloeg mijn benen goed om hem heen. We zoenden wild en ik had het bijna niet meer en wilde hem in mij voelen.

Hij zette mij neer en maakte heel erg snel zijn broek los. Ik kon zijn dikke pik door de stof van de broek heen al zien en toen hij hem eruit haalde greep ik hem vast, zakte door mijn knieën en begon hem te pijpen. Zijn pik was best dik en ik had wel even moeite om dat hele ding in mijn mond te nemen maar ik ging er wel voor. Ik kwijlde flink maar dat boeide mij niet. Zijn lul drukte tegen de achterkant van mijn keel en ik deed mijn best het hele kloppende stuk vlees in mijn keel te krijgen maar helaas lukte dat niet. Na een paar minuten was ik buiten adem en toen ik even stopte zei de vader van mijn vriendin dat ik op de bank moest gaan zitten, op mijn onderrug en met mijn benen wijd. Ik deed dit meteen, eindelijk ging hij mij neuken. En dat deed hij goed en diep. Het was ook zonder condoom maar daar dacht ik op dat moment niet bij na. Op die jonge leeftijd kan niets je raken denk je dan, gelukkig was dat ook niet het geval.

Ik had mijn benen wijd en ik keek naar zijn lichaam en die strakke lul die naar mij toe aan het komen waren en ik kon doordat ik op mijn rug lag zien hoe hij in mij ging. Maar ik kon het vooral voelen. Het was zo verdomde lekker. Ik werd helemaal opgevuld en mijn strakke kutje strekte zich helemaal uit maar het deed geen pijn. Het voelde zo lekker hoe hij in en uit mij aan het neuken was en hij speelde ondertussen met mijn clitje zodat ik al vrij snel op die dikke pik klaar aan het komen was. Hij liet zich er niet door stoppen en neukte door, wat het allemaal nog lekkerder maakte. Hij draaide mijn lichaam zo dat ik op de bank kwam te liggen en hij trok zich over mijn tieten af en spoot toen zijn sperma over mijn borsten en gezicht. Het was kort neuken vond ik maar ik had er heel erg van genoten en hij ook.

Zo was onze eerste keer samen begonnen. Zo nu en dan hebben we het nog eens gedaan, tot hij het niet meer wilde omdat hij zich schuldig voelde tegenover zijn dochter. Ik vond het jammer maar had in die tijd zo weer een andere man, waar ik ook heerlijk van genoten heb.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top