Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan met de vrouw van mijn baas
4.53/5 (17)

Ik ben een man van 24 en ik ben vreemdgegaan met de vrouw van mijn collega. Of liever gezegd, de vrouw van mijn baas. Ik weet het, dit verdiende absoluut geen schoonheidsprijs. Maar die vrouw wel! Het is een ontzettend lekker en jong ding. Ze is pas 21 en aangezien mijn baas al ver in de 50 is, weet je dat ze hem niet om zijn jonge uiterlijk heeft uitgekozen. Dus toen ik met haar op een borrel van de zaak kwam te spreken, wilde ze weten hoe ik er tegenover zou staan om voor een leuke vergoeding met haar naar bed te gaan. Ik had er wel oren naar. Niet zozeer om haar goddelijke lichaam, maar ook omdat die loonsverhoging die ik had aangevraagd niet door was gegaan omdat ik een paar keer vroeg naar huis moest (mijn vrouw was ziek).

Dus ik zei haar dat ik er even over na wilde denken en drie tellen later zei ik ja. Ze vond mij grappig en we maakten meteen een afspraak. Ik ontmoette haar in een vakantiehuis van hen ergens in Drenthe. Het was een joekel van een ding, maar hij kwam daar nooit en dus hadden we alle ruimte en tijd om elkaar te ontdekken. Ze zag mij al aankomen en deed open met alleen een zijden ochtendjas om haar lijf gedrapeerd. Ik slikte duidelijk hoorbaar en voelde al van alles groeien. Zij ook, toen ze haar hand zachtjes over mijn kruis liet glijden. Ze begon mij behoorlijk op te geilen door haar been op te tillen en tegen mijn zij aan te drukken, waardoor haar zijden jasje openviel en ik alles kon zien. Ik kon het niet laten, ik moest aan haar tieten zitten. En vanaf dat moment wist ik het; er is geen weg meer terug. Ik moest gewoon neuken, zo snel mogelijk. Gelukkig wilde zij dat ook. We gingen naar boven, waar een jacuzzi al klaar stond. We doken er zo snel als mogelijk in. Natuurlijk had ik moeite met mijn schoenen en eigenlijk al mijn kledij maar ik kwam erin. De baas zijn vrouw had een bakje ijsklontjes staan en nam er eentje in haar mond. Daarmee begon ze mij in dat warme water te pijpen. Wat as dat een waanzinnige ervaring zeg! Die tong draaide het klontje om mijn lul terwijl ze zoog. Wonderbaarlijk hoe zo’n jonge meid zo creatief kon zijn.

Daarna besteeg ze mij en begon ze mij heel erg lekker te berijden. Haar kleine kutje zoog mijn pik helemaal naar binnen. Ze kneep een aantal spieren goed aan waardoor ik alleen maar strakker in haar leek te zitten. Ik zette haar bovenlijf op de rand van de jacuzzi en haar ronde glimmende billen staken er bovenuit. Ik legde mijn handen op haar heupen en begon har langzaam achterlangs te neuken. Dit hield ik best lang vol en daarna kwam het ineens opzetten, als poepen zo snel. Ik trok mijn lul uit die mooie geschoren kut en spoot haar glanzende billen onder. Ze vond het jammer dat het zo ineens afgelopen was, maar aangezien min vrouw dacht dat ik bij een conferentie was, konden we het hele weekend nog neuken. En jongens, dat hebben we gedaan hoor. Tot vandaag aan toe doe ik het nog. Dus ja, ik ben niet vreemd gegaan, ik doe het nog steeds. Mijn vrouw zal je er niet over horen, die gaat er ieder jaar met mij van op vakantie. Ik weet niet hoe lang dit nog gaat duren, ik denk dat mijn baas er inmiddels iets vanaf weet. Ach, we zien wel waar het schip strandt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top