Skip to content

Momenteel actief

Lesbo Anja voelt zich op en top vrouw
3.86/5 (7)

Anja was een echte pot. Zo’n type waarvan je wist dat ze het mannetje in de relatie was, maar dat wilde ze helemaal niet zijn. Was ze ook niet. Ze voelde zichzelf op en top vrouw, alleen haar kledingkeuze deed mensen anders vermoeden. Daarom besloot ze op een dag een mooie jurk te kopen, sexy hoge hakken voor eronder en toen ze dat gedaan had, deed ze haar make-up op. Ze zag er echt uit als een vrouwtje, voelde zich ook zo en kreeg er een kriebel va in haar onderbui. Ja, ze werd geil. Die avond ging ze op die manier opgedirkt naar de bar, waar ze al snel aandacht had van een mooie vrouw, die haar wel zag zitten. Ze kletsen wat en de vonken vlogen er werkelijk vanaf. Het leek wel alsof ze voor elkaar gemaakt waren, want er kwam zoveel overeen tussen hen beiden. Ook wat sex betrof. Ze wilden allebei als vrouw behandeld worden en besloten met elkaar naar huis te gaan om zo van vrouw tot vrouw het respect in bed over te dragen, wat ze allebei zo verdienden en waar ze beiden ook zo naar verlangden.

Zodra Anja de vrouw bij haar thuis op het bed had liggen en haar uit de kleren had weten te werken, ging het er flink heftig aan toe. Zo haalde ze een hele grote vibrator uit de kast, die ze speciaal voor dat soort gelegenheden bewaarde. Het was een super speeltje waar alleen de meest geile dames van mee mochten genieten. Ze had echt zin om dat gevaarte in de kut van dat vrouwtje te steken, om te zien of ze het wel hebben kon. Hoe moeilijker het in die kut zou passen, met hoe minder mannen die meid naar bed zou zijn geweest, dat was haar theorie, die meestal wel bleek te kloppen. Ze begon eerst rustig, door tussen de benen van die mooie vrouw te kruipen, die deze wijd uit elkaar deed, zodat Anja er makkelijker bij zou kunnen komen. Ze zat met haar neus tegen het klitje van die andere slet aan te drukken, terwijl haar tong diep naar binnen aan het dringen was. Ze hield haar tong goed stijf, zodat het net leek of ze door een mini dildo geneukt werd. Aan het kreunen en kermen van de vreemdelinge te horen was het duidelijk een succes. Daarna stak Anja twee vingers diep in de kut van die hete lesbienne, waarna al snel het enorme sexspeeltje erbij gehaald werd. Voorzichtig drukte ze de top van de vibrator – die ze natuurlijk op trillen had gezet – naar binnen en zonder ook maar een beetje kracht te hoeven zetten, gleed het hele enorme apparaat bij de vrouw naar binnen. Die had dus la heel wat kerels in haar kutje gehad. Jammer, maar toch besloot Anja van de smaak van die kut te genieten en terwijl ze sneller en dieper met die enorme vibrator die kut aan het doorsmeren was, likte ze aan het heerlijke kutje van de vrouw die ze in de bar ontmoet had, tot ze spuitend in haar gezicht klaarkwam. Dat had Anja niet aan zien komen, een element van behoorlijke verrassing, moest ze zelf eerlijk toegeven.

De vrouw was klaar gekomen en wilde Anja op haar beurt gaan verwennen, maar Anja hield haar tegen. “Ben jij wel een echte lesbo?” vroeg ze de vrouw op de… Nou ja, man af. “Nee, ik ben eigenlijk meer into mannen, maar ik wilde zo graag eens een echte vrouw in bed hebben, om te zien hoe het was. En toen kwam jij binnen, op en top dame maar duidelijk een slet in bed. Ik ben er erg blij mee want tot nu toe geniet ik helemaal!” Dat was geweldig voor Anja om te horen. Een vrouw die haar niet als “het mannetje” in een lesbische relatie zag. Daarom liet ze – als bedankje – de vrouw alle fijne kneepjes van het lesbische seksleven kennen, waar die vreemdelinge tot in de late uurtjes van aan het genieten was.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top