Skip to content

Momenteel actief

Beginnen met swingen
4.06/5 (16)

Mijn vrouw zou graag eens swingen zei ze een aantal jaren geleden. Ik vond het op zich wel een spannend idee om met een andere vrouw te neuken alleen zag ik het niet zo zitten dat mijn vrouw met een ander naar bed zou gaan. Ik moest er dus echt even over nadenken en kwam een aantal weken later er op terug. Ik zou het wel willen doen maar als één van ons er niet lekker meer mee zou zijn dan zouden we stoppen. We zochten een swingers platform op het internet en schreven ons als nieuw stel in. We lazen van alles en nog wat. Ervaringen en dat soort zaken werden allemaal besproken. We gingen nog meer sites bekijken, vergelijken. En uiteindelijk hadden we er eentje waar we echt een goed gevoel bij hadden en we besloten om ons voor een swing feestje in te schrijven.

Het zou zich in een parenclub af gaan spelen en daar gingen we naartoe. We konden als toeschouwers naar binnen. Als je nieuw was en even wilde “proeven” hoe het ging dan kon dat. We keken toe en genoten. Het was heel gemoedelijk. Mensen die kletsten, gingen dansen en wat dronken en dan uiteindelijk naar aparte ruimtes gingen om daar hun ding te doen. Daar mochten we ook een beetje kijken en dat wond ons alleen maar meer op. We wilden dit wel maar toch maar eerst een keer gewoon thuis, in een veilige omgeving. We kwamen daar een stel tegen waar het heel erg mee klikte. Zij was mijn type en hij was het type waar mijn vrouw op zou vallen en ze waren heel erg aardig en we wisselden contactgegevens uit. We hielden goed contact en een paar weken later spraken we bij ons thuis af.

Daar ging alles heel gemoedelijk moet ik zeggen. We hadden natuurlijk wel wat spanning want ja, we zouden het met anderen gaan doen. Maar zij wisten ons heel erg op ons gemak te stellen. Niets moet en alles mag. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen en naakt en wij als mannen van condooms voorzien gingen we gewoon aan de gang. En ik weet niet waardoor het kwam maar we hadden beiden, mijn vrouw en ik, geen jaloezie op dat moment. Wij mannen zaten naast elkaar op bed en onze vrouwen begonnen sensueel te dansen. Gewoon zonder kleren aan en uiteindelijk werden we verleid. Ik door zijn vrouw en hij door de mijne. Ik vond het zo opwindend om te zien hoe mijn vrouw de pik van een ander in haar handen had en dat terwijl ik door die man zijn vrouwtje werd afgezogen. We gingen er helemaal in op en lagen uiteindelijk zo fijn op het bed helemaal in elkaars lichamen op te gaan. Ik speelde met het lichaam van mijn swing partner en had haar onder mij liggen terwijl ik haar diep penetreerde. Mijn dikke pik gleed langzaam tussen haar schaamlippen en ik begon in haar te pompen. Ondertussen keek ik opzij en zag ik hoe vlak naast mij mijn eigen vrouw achterlangs werd genomen. Ze zat met haar gezicht mijn kant op en ik leunde naar haar en we tongzoenden.

Zo gingen we van standje naar standje en uiteindelijk kwam mijn orgasme. Ik mocht zonder condoom over de tieten van die andere vrouw spuiten en deed dat met overtuiging kan ik wel zeggen. Nadat ik klaar was keek ik toe hoe die andere man mijn vrouw over haar ronde billen spoot. Achteraf, toen we schoon waren en bijgekomen, zaten we beneden nog wat te drinken. We vonden het allemaal super gaan voor zo’n eerste keer en zonder ervaring. Van onze kant dan. Sindsdien bezoeken we sowieso drie keer per jaar een parenclub en genieten we beiden van het swingen alsof het nooit anders is geweest.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top