Skip to content

Momenteel actief

Sparen voor een laptop
4.57/5 (21)

Weer liep ik in de elektronicawinkel langs die mooie laptop. Ik zou die goed kunnen gebruiken voor mijn studie, maar helaas ik heb het geld niet. Dit is steeds terugkerend probleem bij mij, ik kan mijn flatje en eten net betalen maar verder heb ik echt niets extra’s om uit te geven. Laat ik me even voorstellen, ik heet Sheila, ben leerling-verpleegster, 20 jaar met lang blond haar, een slank lichaam en prachtige stevige borsten. “Mooie laptop hè,” hoorde ik een stem naast me zeggen. Ik keek op er stond een aardige kerel naast mij. “Ja heel mooi, maar voor mij als leerling-verpleegster te duur,” antwoordde ik. De man lachte, “Het moet voor jou geen probleem zijn om aan geld te komen.” Ik keek hem aan “Hoe bedoeld u,” vroeg ik. “Zeg maar je” zei hij terwijl hij dichter bij me kwam staan, “Ik kan je wel helpen om op een snelle makkelijke manier geld te verdienen.” “Als je geïnteresseerd bent ga dan mee, even iets drinken, dan leg ik het je uit.”

Het kon geen kwaad om naar zijn voorstel te luisteren, dacht ik dus liep ik met de man mee. Onder het lopen stelde hij zich voor “Ik heet Hans.” Ook ik stelde me op mijn beurt voor. We gingen een restaurant binnen, hij bestelde een glas wijn en zei: “Sheila, met jou aantrekkelijk lijf moet het je weinig moeite kosten om in een week een laptop te verdienen.” “Hoe zo?” antwoordde ik. Ik was een beetje overdonderd door dit antwoord, en vroeg: “Wat zou ik daar voor moeten doen dan?” “Ik ken een hele boel nette mannen die voor een aanzienlijk bedrag seks met jou zouden willen hebben,” was zijn antwoord. Ik was een beetje overdonderd. Hans zag het en vroeg de menu kaart. “Laten we eerst wat eten dan kan het even bezinken.” Ik liet het door mijn hoofd gaan. Natuurlijk ben ik niet vies van seks, maar om het voor geld te doen. Hans ging verder, “Je vangt zo’n 80 euro voor een half uur en 150 voor een uurtje, dat moet makkelijk haalbaar zijn.” “Dan zou ik dus voor 10 uurtjes werk meer dan 1000 euro verdienen,” was mijn reactie. “En wat verdien jij daar aan?” vroeg ik. “Ik heb geen geldgebrek dus ik stel voor: voor mijn bemoeienis wil ik 1 of 2 keer in de maand een behandeling door jou zonder betaling,” was zijn antwoord. “Je kan zelf je tijd indelen, eventueel mag je van mijn huis gebruik maken.” “Sheila, ik woon hier vlak bij dus als je mijn huis wilt bekijken?”

Hans had onder het eten nog een glas wijn laten inschenken, dus was ik al een beetje aangeschoten.“Ik wil je huis wel zien,” antwoordde ik, “daarna beslis ik.”
We liepen samen naar het huis van Hans. We kwamen binnen in een grootte hal. “Nadat hij de benedenverdieping had laten zien zei hij: “Laten we boven kijken, daar ligt mogelijk je toekomstig werkterrein.” We liepen de trap op. In de badkamer stond een bad met allerlei bubbelmogelijkheden en een massage douche. In de slaapkamer een kingsize bed. Ik liet me er op vallen. “Dit ligt lekker zeg, beter dan mijn studentenbed.” Hans lachte, “Dat zal best.” Hans kwam naast me op bed zitten legde zijn hand op mijn schouder, “En lijkt het voorstel je wat?” vroeg hij. “Ik krijg dus al het geld, jij hoeft er niets van?” vroeg ik nog eens. “Klopt hellemaal ik wil alleen door jou een paar keer verwend worden.” “Ja, maar ik weet niet of ik wel geschikt ben voor dat werk,” mompelde ik. “Als je het niet erg vindt wil ik dat wel even controleren.” Hans bukte voorover hij kuste mijn lippen.
Alles hing af van dit moment, kuste ik terug dan was dat een teken dat ik akkoord ging, als ik hem afwees dan wist hij ook genoeg. Het is wel veel geld ging het door mijn hoofd, dus mijn tong zocht die van Hans; ik had mijn besluit genomen. Mijn hand ging over zijn kruis ik voelde dat er een flinke bobbel in zijn broek was ontstaan. De hand van Hans verdween onder mijn truitje maakte de sluiting van mijn bh los en deed die uit. Zachtjes masseerde hij mijn borst en speelde hij met mijn tepels. Zijn hand ging lager over mijn dijbeen, tussen mijn benen. Hij trok mijn slipje opzij en zijn vinger verdween in mijn kutje. Langzaam bewoog hij hem heen en weer tussen mijn schaamlipjes en over mijn klitje dat door de extase al uit zijn schuilplaats was gekomen. Ik trok mijn knieën op zodat Hans er beter bij kon. Het tempo werd opgevoerd. Ik kreunde van genot.
“Sheila, laat me eens kijken wat je allemaal in huis hebt,” mompelde Hans. Hij trok heel behoedzaam mijn truitje uit en daarna mijn rokje en slipje totdat ik helemaal naakt was. “Wat een prachtig lijf heb je,” zei hij terwijl hij langzaam met zijn tong via mijn borsten omlaag ging. Hij begon nu aan mijn lipjes te likken, ik kreunde zachtjes. Zijn tong duwde mijn schaamlipjes opzij en zocht in mijn grotje naar mijn gevoelig knopje. Toen hij zijn tong daar over heen liet gaan en erop zoog kwam ik gillend klaar. Mijn sappen stroomde uit mijn kutje, Hans likte alles dankbaar op.

Toen ik was bijgekomen begon ik Hans zijn shirt uit te trekken. Langzaam maakte ik zijn broek los en trok deze omlaag, de pik van Hans sprong zijn vrijheid tegemoet. Ik moet zeggen dat die er best mocht wezen met een lekker dikke eikel. Met mijn tong ging ik over het puntje van zijn paddenstoel. Hans kreunde, langzaam sloten mijn lippen zich rond deze heerlijke pik. Ik begon te zuigen en liet hem af en toe diep in mijn keel komen, Hans had zijn handen op mijn hoofd gelegd en bepaalde het tempo. Steeds sneller ging het. Met mijn handen masseerde ik zijn ballen, “Ik wil je kutje neuken” zei hij en hij haalde zijn staaf uit mijn mond. Ik rolde op mijn rug en keek Hans met een glimlach aan. “Tot nu toe doe je het voortreffelijk, ik denk dat je zeker klaar bent voor het echte werk.” Zijn pik die niets had verloren aan stijfheid plaatste hij voorzichtig tegen mijn schaamlipjes. Door de nattigheid ging hij als vanzelf een klein stukje naar binnen zodat de rand van zijn eikel over mijn klitje streelde. Zo bleef hij een tijd lang mijn knopje masseren. “Nu ga ik wat verder, Sheila,” zei hij en hij stootte zonder moeite door en begon in een gestaag tempo te neuken. Ik kreunde van genot want mijn kutje werd op een uiterst prettige manier gevuld door deze heerlijke pik en het hemelse gevoel ontstond weer. Hans stopte even en legde mijn benen over zijn schouders zodat hij nog verder mijn grotje kon binnendringen en weer begon hij me te neuken, Het tempo werd opgevoerd en bijna bereikte ik mijn hoogtepunt. Maar Hans trok zijn pik uit me, draaide me om en zei me op mijn knieën te gaan zitten. Even later voelde ik zijn eikel voor de poort staan. Langzaam duwde hij hem naar binnen. Omdat hij tijdens het neuken mijn billen tegen elkaar duwde voelde ik zijn pik nog beter. Het was zo lekker dat ik weer klaarkwam. Dit keer kon ik een gil van verrukking niet onderdrukken. Even ging Hans nog door maar toen voelde ik aan zijn lul dat hij moest spuiten en daar was hij blijkbaar nog niet aan toe want hij trok zijn lul uit mijn kutje. Uitgeput lagen we zo naast elkaar, “Kom,” zei Hans,“ we gaan verder onder de douche.”

We stapte samen onder de douche waar van alle kanten de stralen op ons neer kwamen. Hans sopte me in en waste heerlijk mijn rug, Hij zette me met mijn handen tegen de muur en trok mijn kontje wat naar achter, Nu duwde hij zijn pik in één keer naar binnen, zijn ballen kletsten tegen mijn kontje, Hij had mijn heupen beet en in een hoog tempo neukte hij me terwijl het warme water ons van alle kanten masseerde. Ik had nog nooit onder de douche geneukt dus dit was toch wel een geheel nieuwe ervaring voor mij. Hans hield het tempo aan en even later voelde ik zijn pik pulserende bewegingen maken en spoot hij al zijn sperma in me, terwijl ik voor de derde keer klaar kwam. We wasten ons en droogden ons af, beneden dronken we nog wat. “Je mag ook hier je intrek nemen,” stelde Hans voor. “Ik woon helemaal alleen in dit grote huis”. Dat was best een aantrekkelijk voorstel, het zou me veel geld besparen en ondertussen kon ik dan hier in huis wat bijverdienen. “Hoe wil je het verder aanpakken?” vroeg ik Hans. We maken op verschillende sites een account voor je aan met wat foto’s, en informatie over je leeftijd, figuur, borstomvang, de prijzen per half uur en uur en de tijden dat je beschikbaar wil zijn, dan komen de reacties vanzelf.”
Zo gezegd ze gedaan. Nadat Hans wat pikante foto’s van me genomen had bracht hij me thuis en we spraken af dat hij me de volgende dag zou verhuizen. Ondertussen zou hij wat accounts aan maken. De volgende dag verhuisde ik naar Hans. Er waren al verschillende reacties gekomen op de sites. Als snel werd ik opgebeld met de vraag, wat ik allemaal zou doen voor het geld, door een man die zonder condoom geneukt wilde worden. “Niet aan beginnen,” zei Hans, ”te riskant,” dus ik wimpelde hem af. Een andere man wilde wel voor een uurtje langskomen. We spraken af voor vanavond, 1 uur voor 150 euro.

Ik was best een beetje zenuwachtig die avond. Toen er werd gebeld zei Hans: “Sheila, ga maar open doen.” Ik deed open de man stond voor de deur, hij bekeek me goedkeurend van top tot teen. “Kom binnen,” stelde ik voor. De man liep achter mij aan de huiskamer in. Hans gaf hem een hand en stelde mij en zichzelf voor. Jullie gaan samen naar boven ik blijf hier alleen om te zorgen dat er geen gekke dingen gebeuren. De man stemde in en betaalde vooraf. Nu was het dus mijn beurt. Boven gekomen zag ik dat Hans een doos condooms en tissues had klaargezet. De man stelde zich voor als John. Hij begon gelijk mijn truitje uit te trekken, maakte mijn bh los en begon mijn tieten te kneden. Zijn lippen verwende mijn tepels door ze in en uit te zuigen. Langzaam duwde hij me richting het bed. Toen we daar waren legde hij me op mijn rug deed mijn rokje uit en trok mijn slipje omlaag, Binnen de kortste keren had ook hij al zijn kleren uit. Snel waste hij zijn geslachtsdeel in de aangrenzende badkamer. “Je hebt haast,” lachte ik, “Ja,” zei John, “Ik kan me nauwelijks beheersen want het is lang geleden dat ik zo’n mooie vrouw mocht neuken”. Hij duwde mijn benen uit elkaar en begon me te beffen. Langzaam voelde ik zijn tong tussen mijn lipjes omhoog komen totdat hij aan de bovenkant mijn pareltje aantrof Daar bleef hij heel bekwaam omheen cirkelen. Ikzelf lag met mijn hoofd bij zijn lul en nadat ik zijn voorhuid naar beneden had geschoven likte ik het eerste voorvocht op. Lang hoefde ik zijn paal niet te bewerken want hij was al op volle sterkte en wilde zo snel mogelijk bij me naar binnen dus deed ik hem vlot een condoom om. Ik merkte dat hij het lang gemist moest hebben want hij neukte als een bezetene.
Ik liet het over me heen komen en heel snel kwam hij klaar. “Wat was dat lekker,” zei John.
Ga nu eens liggen met je knieën opgetrokken en vinger jezelf. De klant is koning dacht ik en begon mezelf te vingeren. Na een paar minuten fakete ik een orgasme, hijgend deed ik alsof ik klaar kwam. Pijp me nog maar even zei John, en ik begon te pijpen. Het duurde niet lang of zijn lul stond weer als een lantaarnpaal omhoog.
“Zullen we onder de douche verder gaan” vroeg ik? “Ja dat is goed,” zei hij. Daar aangekomen waste ik hem hellemaal, en met veel doucheschuim in mijn handen begon ik hem zo te masturberen. John stond met zijn rug tegen de muur even later spoot hij zijn sperma tegen mijn buik.
Hij waste mij en trok me tegen zich aan en zijn handen gleden over mijn borsten.
We droogden elkaar af en kleedden ons aan. Samen liepen we de trap af en John kuste me bij het weg gaan. Na een uitgebreid dankjewel zei hij: “Ik bel je snel weer voor een nieuwe afspraak.”
“En, Sheila,” vroeg Hans “hoe was het?”
“Als alle klanten zo zijn is heb ik zo een laptop verdiend,” antwoordde ik. “En ik een leuk speelkameraadje,” zei Hans.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top