Skip to content

Momenteel actief

Mijn eerste keer met Emma
4.47/5 (19)

Lesbiennes, ik ga er al heel lang mee om. En ik wist toen niet eens dat ik er zelf ook eentje was! Pas toen ik Emma tegen het lijf liep, ergens op een feestje van een vriendin van mij, voelde ik iets voor een vrouw. Heel veel zelfs. Het duurde een hele tijd voordat we met zijn tweetjes gingen experimenteren. Zij was dan weliswaar erg ervaren, maar ze had nog nooit een maagd gehad. Nu had ik allang met jongens het bed gedeeld, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. We vingerden wel wat, kusten elkaar, maar daar bleef het bij. Tot we op een avond in bed lagen en Emma ineens de dekens van ons afgooide en mijn benen van elkaar deed. Ik wist precies wat ze van plan was. Ik had het beffen al heel lang af weten te houden. Ik vond het gewoon eng, weet eigenlijk niet eens zo goed waarom.

Maar dit keer liet ik haar gewoon haar gang gaan. Ik was er helemaal klaar voor. Ik wilde die stap verder nou eindelijk wel eens nemen. Ze begon met het strelen van mijn buik. Een tinteling schoot door mijn hele lijf heen en ik merkte dat mijn kutje uitermate gevoelig was, want iedere keer dat Emma ademde, kwam er lucht langs mijn schaamlippen en dat gaf mij een enorm aangenaam gevoel. Ik voelde mij een wilde meid, stout haast. Het was eindelijk zover en ik voelde hoe Emma met haar handen mijn schaamlippen van elkaar trok en overal begon te zoenen. Ik veerde haast overeind maar wist mijzelf gelukkig in bedwang te houden. Vervolgens voelde ik haar warme tong langs mijn schaamlippen strelen, om vervolgens over en om mijn klitje heen te gaan. Ze deed dit met haast chirurgische precisie en ik genoot met gesloten ogen. Ik speelde met mijn borsten en voelde dat ik harde tepels had gekregen. Mijn hele huid was door kippenvel bedekt en ik voelde de rillingen door mijn hele lichaam gaan. Haar tong bezocht het midden van mijn poesje en penetreerde mij alsof het een pik was. Ik vond het echt weergaloos lekker en ontzettend geil! Hier kon ik wel aan wennen. Ineens schoof Emma een vinger bij mij naar binnen en haar tong bleef rustig doorlikken. Nog een vinger, maar deze ging niet in mijn kutje. Ik voelde dat ze mijn anus aan het nat maken was en zo schoof er ineens een vingerkootje naar binnen. En nog eentje, tot haar hele vinger in mijn reet zat. Het was wat onwennig eerst, maar al snel voelde ik het genot van beide kanten. En haar tong likte maar door. Zo nu en dan zoog Emma aan mijn klitje en knabbelde ze speels op mijn schaamlippen.

Ik had het uren vol willen houden. Gewoon intens genietend van die zalig zachte tong en die bedreven vingers. Maar het lukte mij gewoon niet. Het kwam mede door de spanning, maar vooral ook omdat het zo bijzonder lekker was. Ik kwam klaar en het geil leek uit mijn kut te schieten. Achteraf bleek dat reuze mee te vallen, maar de intensiteit zat er in ieder geval wel achter. Ik schokte en hijgde, kreunde van genot. Mijn lichaam werd koud en arm tegelijk en toen Emma bij mij kwam liggen om te vragen of ik het lekker vond, kon ik even niets zeggen. De opwinding was te groots. Sinds die keer ben ik echt goed los gekomen. Emma en ik zijn geen stelletje meer. Jammer, maar ze hield er nou eenmaal van om meerdere kutjes tegelijk te bevredigen en aangezien ik haar niet wilde delen, heb ik haar laten gaan. Maar genieten, dat doe ik nog iedere keer. En dat heb ik toch wel aan haar te danken!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top