Skip to content

Momenteel actief

BDSM uitproberen
3.83/5 (29)

In eerste instantie wilde ik het nooit doen. BDSM. Maar toen mijn vriend het eens uit wilde proberen en er maar over bleef zeuren., heb ik besloten het toch maar te gaan doen. Gewoon een keertje, een beetje zien of het wat is zeg maar. We gingen de slaapkamer in, waar hij een aantal van die speciale bondage touwen had liggen. Hij had op een bepaald soort knopen en dergelijke geoefend en zei dat ik dat wel zou waarderen. Ik moest het allemaal nog maar zien. Hij bond mij op zijn gemak vast en dat alles duurde mij eigenlijk veel te lang, maar goed, ik had nou eenmaal ja gezegd, dus ik ging het volhouden. Ik lag dubbel gevouwen op het bed en kon alleen mijn benen bewegen. Die konen een beetje uit elkaar en dat was dat. Ik was dus volledig aan mijn vriendje overgeleverd.

Hij besloot mij hier en daar aan te raken. Normaal gesproken zou ik daar een beetje schrikkerig op reageren, omdat ik niet wist wat er mij te wachten stond. Maar nu kon ik niets doen en gek genoeg vond ik dat wel opwindend. Dat had ik niet verwacht. De touwen deden een klein beetje pijn bij iedere beweging maar ook dat vond ik gek genoeg aangenaam. En dat terwijl ik normaal al piep als ik een nagel heb gescheurd. Ik voelde hoe hij mijn schaamlippen van elkaar deed en eerst aan mijn poesje begon te likken. Al snel voelde ik dat er iets in mij werd geschoven. Het bleek een vibrator te zijn die hij op trillen zette. Eerst rustig, toen hard en vervolgens op wisselend, zodat ik niet wist wat er ging komen. Hij kwam voor mij staan en drukte zijn lul in mijn mond. Ondertussen boog hij over mij heen en bewoog hij het speeltje in en uit mijn kutje. Een tweede, wat kleiner speeltje kwam erbij Deze drukte hij in mijn anus. Al mijn gaten waren gevuld en ik kon er helemaal niets aan doen.

Wat was dat opwindend, ik had het niet gedacht. Hij neukte mij in mijn mond en ik voelde de sexspeeltjes dieper en harder in en uit mij gaan. Ik kwam kreunend op alles klaar. Daarna haalde hij de vibrator uit mijn kut, kwam hij achter mij zitten en neukte hij mij. Diep en hard, zonder zich in te houden. De dildo in mijn kontje bewoog hij in en uit en hij wisselde zijn pik met de dildo zodat hij mij ook in mijn reet kon neuken. Weer kwam ik klaar. Toen was het uiteindelijk zijn beurt om een orgasme te krijgen en hij spoot zijn zak in mijn kontje leeg. Dat was iets wat ik hem anders niet liet doen. En nu weet ik niet waarom niet, want het was behoorlijk opwindend en lekker om te voelen. Daarna liet hij mij daar een tijdje liggen, maar niet te lang. Het was mijn eerste keer en het geduld kon ik er niet voor opbrengen nog. Ik denk er nu serieus over na of ik het nog wat vaker zou willen doen. Ik ben er persoonlijk nog niet helemaal over uit. Maar het idee is wel erg opwindend, dat durf ik wel toe te geven, maar als we meer met pijn gaan doen, dan weet ik het nog niet. Daar kijk ik best wel tegenop. Maar wie weet, misschien ga ik het wel lekker vinden. Maar als we het BDSM spel houden zoals vorige keer, een beetje soft, dan denk ik dat ik daar wel aan zou kunnen wennen. Maar niet iedere keer dat we gaan neuken hoor, dat is mij toch echt gewoon te gortig.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Leuk verhaal over BDSM kennismaking hoor ! Je natuurlijk ook ergens beginnen, en dat mag best wel voorzichtig. Maar als je het aanspreekt wat je nu hebt geprobeerd, dan kan je zeker wel meer dingen erbij doen, maar gewoon voorzichtig uitproberen, dan kan er ook niets mis gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top