Skip to content

Momenteel actief

Overspel met jonge verkoopster
3.17/5 (12)

Overspel plegen, het is heerlijk, je moet er alleen voor zorgen dat je niet zal worden betrapt. Ik ben dat dus wel en sindsdien doe ik het ook niet meer, want ik ben nog met mijn vrouw samen, gelukkig, als was het overspel wel geil! Ik was met en meisje dat in een winkel werkt aan het flirten en dat werd steeds intenser. Ze vond mij zo leuk dat ze mijn e-mailadres wilde hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Ik dacht, het loopt vast niet uit de hand. Maar die meid ging mij eerst stoute fotootjes sturen, waar ik erg geil van werd. Daarna kwamen er al heel snel filmpjes, waarin ze zichzelf aan het vingeren was, of voor mij aan het strippen was. Je kent het wel. Dus ja, wat deed ik met mijn stomme kop? Ik maakte een afspraak met haar. En ja, in mijn eigen huis. Ik wilde haar zo enorm graag in het echt zien, helemaal naakt, dat ik het niet kon laten. Mijn vrouw ging een paar dagen weg en dus liet ik haar zodra ze op weg was langskomen. Het duurde dan ook niet lang voordat ze helemaal naakt in mijn woonkamer stond. Ik vond het een leuk idee om het gewoon daar te doen, ik was toch alleen thuis. De meid ging op de grond liggen en speelde met zichzelf terwijl ik mijzelf aan het aftrekken was. Ik zorgde ervoor dat ik goed hard was en stond op en ging voor haar staan. Gulzig opende ze haar mond en stak haar tong uit. Ze likte aan mijn eikel en nam mijn hele pik ineens in haar mond en zonder handen, met haar benen wijd en haar vingers in haar natte spleet, zoog ze mij achterin haar keel.

Ik trok haar hoofd naar mij toe, greep die haren van de 20-jarige meid beet en neukte haar in haar keel tot het slijm en spuug eruit kwam druipen. Daarna zette ik haar op de bank neer en kroop ik op haar om haar tussen die heerlijke jonge tieten te neuken. Ze kneep ze goed tegen elkaar en het voelde goed strak aan. Ze keek mij aan alsof ze wilde dat ik haar meteen onder ging spuiten, maar daar moest ze nog maar even op wachten. Ik kroop tussen haar benen en likte aan dat sappige kutje, waarna ik mijn vingers er in en uit bewoog, puur om te voelen hoe nat ze was. Daarna drukte ik mijn kloppende lid in haar en neukte haar diep en hard.. Mijn ballen sloegen keihard tegen haar aan en ze smeekte om meer, om harder en ook om dieper. Ze hijgde en wist zich van geilheid geen houding meer te geven. Uiteindelijk trok ik mij uit haar terug en op het moment, maar dan ook precies op dat moment, dat ik haar buik onder aan het spuiten was, vloog de kamerdeur open en daar stond mijn vrouwtje.

Stom geslagen keek ze mij aan en ze keek naar de meid, naar mijn zaad en liep de deur uit, kwam terug met een handdoek en veegde het zaad op. “Zo, was het lekker!” zei ze nors. De meid is daarna snel vertrokken en ik heb moeten lullen als brugman om haar thuis te houden. We zijn naar therapie gegaan en hebben het opgelost. Zo nu en dan zie ik de verkoopster nog wel eens en ik geef haar dan snel een knipoog. Maar ik denk niet dat ik die ooit nog ga neuken, als ik mijn relatie wil behouden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top