Skip to content

Momenteel actief

Ina wil graag gespankt worden
4.6/5 (5)

Ina was dol op billenkoek en zocht een man die haar lekkere ronde billen wel een flink pak slaag zou willen geven, maar gewoon op straat kwam ze dat soort mannen natuurlijk niet tegen, daarom moest ze de speciale clubs bezoeken, waar ze aan soft SM deden, precies waar zij naar op zoek was. Ze wilde maar wat graag met een man het bed delen die haar natuurlijk ook wel zou neuken, maar niet zonder haar een flink pak rammel op die stevige billen van haar te geven. Het was iets waar Ina daadwerkelijk naar verlangde, ze kon haast niet zonder een pak slaag. Ze hield er niet van om in elkaar geslagen te worden hoor, wurgseks was ook niet haar ding. Maar gewoon, stevig op haar zitvlak, dat was helemaal prima zo vond ze. In de club waar ze die avond was beleefde ze al een hele hoop plezier. Ze was een oudere man tegen het lijf gelopen, die haar wel een pak slaag wilde geven, maar dan moest ze hem eerst in zijn ballen knijpen. Ze begreep dat hij ook zo zijn ding had. Hij hield ervan om voordat hij een seksuele daad ging verrichten, in zijn ballen geknepen te worden.

Ze maakte zijn broek los en zag dat zijn ik nog slap was, maar zodra ze zijn kloten in haar grip had, en er flink in kneep, werd zijn lul ineens keihard. Het was een vreemde gewaarwording, Ina had al eens een kerel in zijn ballen geknepen met het omgekeerde effect als bij deze ouwe kerel, maar ach, als het werkte vond ze het allang goed. Nu zijn pik zo hard was wilde die gast natuurlijk neuken, maar eest moest Ina een pak billenkoek krijgen, anders ging het hele feest gewoon niet door. Ze werd over zijn knieën gelegd en haar broekje werd naar beneden getrokken. De man wreef even in zijn behoorlijk grote handen en sloeg met een ferme klap op één van haar billen, die als een gek begon te trillen en rood van kleur werd. Pets! De andere bil was aan de beurt. Het was echt genieten voor Ina, die gilde van pijn. Pijn waar ze zo heerlijk van kon genieten. Vervolgens Sloeg de man op beide billen tegelijkertijd, waardoor Ina niet meer te houden was, van zijn schoot afkroop en weer op zijn schoot klom, ditmaal rechtop en met haar kutje over zijn dikke leuter heen gezakt. Ze nam die pik zo diep in zich op, het leek haar haast uiteen te scheuren.

Terwijl Ina op hem reed, greep de oude man haar billen stevig beet en kneedde er hard in. Ook dat vond Ina zalig. Haar kleine kutje werd opgerekt door en enorme pik terwijl haar binnen geil mishandeld werden, precies zoals ze het hebben wilde. Sneller en harder reed ze op en neer, waarna ze zich omdraaide en met haar rode billen richting de man zat. Hij trok die bilpartij van elkaar, zoog even op zijn vinger en stak deze diep in haar reet. Ina voelde hoe haar anus werd opgevuld en kwam meteen daarna gillend klaar. De man kon het ook niet langer inhouden, zette Ina van zijn schoot en liet haar voorover bukken, zodat hij zijn sperma over haar rode billen kon spuiten. Het voelde heel verkoelend aan, zo waren haar billen aan het branden van al die klappen en dat geknijp. Ina kon er weer even tegenaan maar zou de club nog niet verlaten. Ze zou kijken of er nog meer kerels waren die haar billen af wilden straffen. Aangezien er een heleboel kerels om hen heen stonden te kijken, kon Ina hoogstwaarschijnlijk kiezen met wie ze het bed delen zou. Dat beloofde een geile nacht in de soft SM club te worden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top