Skip to content

Momenteel actief

De achttienjarige Joanne afgepaald
4.71/5 (7)

Ik zal mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Andre en ben inmiddels 28 jaar oud. Heb best veel ervaring op seksueel gebied maar meiden van een jaar of achttien/negentien zijn het helemaal. De strakke lichamen en dan ook nog dat leergierige in bed. Natuurlijk zijn ze niet allemaal zo maar veel wel. Een goed voorbeeld daarvan is Joanne en daar wil ik graag iets over vertellen.

Ik heb haar online ontmoet in een chatgroep voor gamers. Ik ben een fanatieke gamer en we raakten wat aan de praat. We vonden elkaar wel leuk maar hadden nog geen foto’s gedeeld. Ik gaf haar mijn nummer om via WhatsApp te kunnen kletsen en al snel kreeg ik een foto. En het was er eentje van haar in bikini van de zomervakantie dat jaar. Ik kreeg spontaan een harde lul en kon het niet laten mijzelf even aan te raken. Een foto van mij ging haar kant op en we deelden onderling dat we elkaar wel lekker vonden. Een afspraak bleef niet heel lang uit en ik was bloednerveus. Zo een lekkere meid had ik nog niet eerder gehad. We dronken wat bij mij thuis. Ze durfde het wel aan om langs te komen. Toevallig woonde ze een kwartier bij mij vandaan. Het had zo moeten zijn denk ik. Op de bank zaten we wat te drinken en te praten.

Op een gegeven moment viel er heel even een stilte en kruisten onze blikken elkaar. Op dat moment was het raak en we zoenden elkaar. Niet zomaar, de tongen gingen met elkaar in de weer en we streelden op plekken waardoor de opwinding alleen maar meer werd. Ik masseerde haar geile kleine tietjes en de achttien jaar oude Joanne trok haar shirt en bh al vrij snel uit. Ik zat te kijken naar die mooie harde tepels. Ik zoog er direct aan en dat vond ze wel lekker aan beide kanten gingen steeds meer kleren uit tot we naakt op elkaar lagen. Ik had mijn hand tussen haar benen en speelde met haar kleine natte spleet. Ze was heel erg nauw dat kon ik meteen al voel. Joanne speelde met mijn pik en liet mij even rechtop zitten waarna ze in mijn schoot kwam liggen en mijn pik begon te pijpen.

Ze speelde met mijn ballen en zoog ook deze in haar kleine mondje terwijl haar felblauwe ogen mij aankeken. Mijn handen gingen door haar blonde lokken en ik duwde haar hoofd wat naar mij toe tijdens het pijpen. Na een paar minuten kwam ze met een natte mond overeind en trok ik haar op schoot. Ik liet dat jonge lijf zachtjes en heel rustig over mijn pik zakken. Ik had mijn handen om haar kleine middel en begeleidde haar terwijl haar strakke kutje op mijn paal reed. Ik kon goed zien hoe enorm mijn leuter leek in dat kleine kaalgeschoren poesje. Ik legde liet haar met haar bovenlichaam op de rugleuning leunen en kwam achter haar staan. Joanne stak haar kontje naar achteren. Ik stak mijn pik weer in haar en neukte rustig maar wilde harder en deed dat al vrij snel. Ze schreeuwde het uit en smeekte om meer en wilde dat ik haar kleine kontje ging komen. Ze speelde met zichzelf en zei dat ze ging komen. Ik maakte haast en zo kwamen we samen fantastisch klaar.

Die eerste keer met Joanne smaakte naar meer. Zo is ze een aantal dagen achter elkaar bij mij geweest en hebben we overal op allerlei manieren geneukt. Ik denk er nog met veel plezier aan terug. Waarschijnlijk snap je nou een beetje mijn voorkeur naar meiden van een jaar of achttien/negentien.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top