Skip to content

Momenteel actief

De ontmaagdingskliniek 3
4.57/5 (21)

Een actieve ontmaagding. Frank zat nog wat bij te komen met een kop koffie bij Kitty. Hij had gedouched en had zijn vest weer aangetrokken. De medicatie was net uitgewerkt en zijn penis was slap; voor nu heel even prima zo. Een geval zoals Baps kwam gelukkig niet heel vaak voor. ‘Je hebt wat ruimte in je agenda.’ zei Kitty. ‘Je afspraak van half twaalf is uitgevallen door ziekte van de patiënt. Dus je kunt met je volgend afspraak wat later beginnen omdat je wat kunt uitlopen. Kun je hier nog even gezellig zitten, toch?’.
Kitty was een leuke meid waarmee alle ontmaagders een speciale band hadden. Ze konden bij haar hun verhalen en problemen kwijt, maar ook was Kitty meestal degene die medicatie toediende en dat waren intieme handelingen die toch een band schepten. Echt knap was ze niet. ‘En dat is maar goed ook.’ dacht Frank bij zichzelf ‘we moeten de relatie vooral professioneel houden.’.

Frank nam rustig de tijd om zijn koffie op te drinken. So wie so was er nog wat extra tijd nodig om de schoonmakers de gelegenheid te geven het bloed op te dweilen en de behandelkamer weer in orde te maken. Kitty zat nog wat met de agenda te spelen. ‘Omdat je nu wat ruimte hebt, zou je van twaalf tot half een kunnen invallen bij de Mechanische Ontmaagding in behandelkamer 6? Het is daar wat drukker dan normaal’. ‘Prima hoor, als ik maar tijd heb om fatsoenlijk te lunchen. Dus, half een neem ik echt pauze.’.Kitty maakte een aantekening. ‘Ik krijg net door dat je behandelkamer weer helemaal schoon is, dus je kunt weer aan de slag!’.’Top!’ zei Frank en stond op. Hij liep naar zijn behandelkamer. Daar ging hij met olie aan de slag om zijn penis weer in gereedheid te brengen; die had lang genoeg rust gehad. Frank glimlachte bij die gedachte.
Zijn tablet gaf aan dat de volgende patiënt Christa heette; vandaag was haar verjaardag, ze werd 16 jaar. Ongetwijfeld hadden haar ouders dit als verjaardagskado gepland. Er stond een rode aantekening: ‘Actieve ontmaagding mét ejaculatie’.
Leuk, een deel van de patiënten koos hiervoor en Frank vond het altijd wel een prettige afwisseling.

Met een mooie stijve, glimmende penis liep Frank naar de wachtruimte. Christa was in gezelschap van haar ouders en een tweede vrouw, die haar tante bleek te zijn. De tante had een videocamera bij zich. Nadat ze in de behandelkamer hadden plaatsgenomen begon Frank de intake. Inderdaad was de ontmaagding als kado voor haar zestiende verjaardag gepland. Christa had zich daar ook al een tijd op verheugd; ze was door haar ouders goed voorgelicht over het belang van de procedure. Allemaal wilden ze er een gedenkwaardige dag van maken. André was ditmaal niet nodig, want de tante zou alles op video vastleggen. De ouders vonden de ontmaagding een belangrijk deel van de opvoeding, waar ze zelf een maximale rol in wilden spelen. Christa was het daar helemaal mee eens. Daarom hadden ze gekozen voor ‘actieve ontmaagding’. Dit hield in dat de ontmaagder zo min mogelijk zelf actief was, maar dat de patiënt samen met de ouders de penetratie en ejaculatie zouden faciliteren. Daarbij was veel vrij te kiezen maar er waren bepaalde wettelijke minimumeisen.
Frank legde uit: ‘U mag zelf bedenken hoe u het proces wilt laten verlopen. Maar daarbij mag de ontmaagder geen leed worden toegebracht. Ook mag de feitelijke penetratie alléén geschieden met de penis van de ontmaagder. Het staat de ontmaagder altijd vrij om in te grijpen en de regie over te nemen. Begrijpt u deze voorwaarden?’. Allen knikten ja.
‘Goed..’ zei Frank ‘dan ga ik Christa nu onderzoeken en daarna ligt de regie bij jullie. Christa, kleed je maar uit en ga op de behandeltafel liggen.’ De tante pakte de videocamera en begon alles vast te leggen.

Christa kleedde zich snel uit. Ze was duidelijk opgewonden en kon niet wachten op wat er komen ging. Toen ze naakt was bekeek Frank haar eens goed. Ze had een werkelijk prachtig figuurtje. Slanke taille en vrouwelijke heupen, lange benen en prachtige volle borsten; zeker cup C. Alleen wat kleine tepels. ‘Begrijpelijk als je nog geen kinderen hebt gehad.’ dacht Frank ‘maar misschien is daar wat aan te doen’.
Hij onderzocht Christa en ook van onderen zag het er mooi uit met een ongeschonden maagdenvlies.
Tegen de ouders zei hij: ‘het ziet er allemaal prima uit, dus in principe kunt u het vanaf hier van mij overnemen. Maar ik wil u nog een suggestie meegeven: voor de mooiste herinneringen immers gaat u alles op video vastleggen. Dan adviseer ik u om Christa er vanuit erotisch standpunt op haar best uit te laten zien. En dat geldt ook voor mij, de ontmaagder. Ze ziet er al prachtig uit, maar ik wil voorstellen om haar tepels zo veel mogelijk te vergroten voor een beter effect. We hebben daar medicatie voor. En bovendien zal ik mijzelf medicatie laten toedienen waardoor u de maximale regie over penetratie en ejaculatie krijgt. Bent u het eens met dit voorstel?’.
De ouders overlegden maar kort: ‘wij vinden dit een prima voorstel, ga uw gang’.

Frank belde Kitty, die even later binnenkwam. ‘Kitty, ik wil graag dat je me een erectiestimulans, tepelstimulans en ejaculatiestimulans toedient.’
‘Goed Frank, ga maar even liggen dan.’ Frank trok zijn vest uit en nam naakt plaats op de behandeltafel terwijl Kitty de ampullen en injectiespuiten klaarmaakte. Christa en haar ouders stonden nieuwsgierig toe te kijken en tante bleef filmen.
Eerst spoot Kitty de tepelstimulans in. Met een spuit met korte naald injecteerde ze de vloeistof op vier plekken precies rondom zijn tepel en de laatste injectie precies in de tepel. Het waren gemene prikken en Frank hield zijn adem in. Ze herhaalde de procedure bij de andere tepel. Met een watje veegde ze een paar kleine druppeltjes bloed weg. ‘Klaar.. gaat het nog?’. Frank knikte en legde uit aan de ouders dat de bloedvaten in en rondom de tepels hierdoor uitzetten en ze daardoor opzwollen, maar ook extra gevoelig werden. Het effect begon al zichtbaar te worden.
Frank legde zijn benen in de beugels en Kitty deed ze wijd uit elkaar. Ze herhaalde de injecties met de erectiestimulans, zoals ze dat eerder op de ochtend al had gedaan voor de ontmaagding van Babs. Frank voelde zijn scrotum warm worden en zag zijn penis opzwellen tot ie keihard was. Frank legde uit dat het effect ongeveer een half uur duurde, dus dat was de tijd waarin de ouders het proces moesten afronden.
Daarna de laatste en lastigste injectie: de ejaculatiestimulans. Kitty boog zich tussen zijn benen en hij zag alleen nog de bovenkant van haar hoofd. Hij hield zijn adem in, want dit was een heel vervelende, wist hij. Kitty pakte een spuit met lange naald en voorzichtig bracht zij de naald via zijn anus in. Ze duwde hem door de wand van zijn rectum naar zijn prostaat die ze vervolgens injecteerde met de oplossing. Frank voelde een gemene steek en toen een schrijnend gevoel achter zijn ballen. Even later trok Kitty de naald terug. ‘Klaar..’.
Frank bleef nog even liggen terwijl Kitty aan de ouders uitlegde waar deze injectie voor diende: door de medicatie ging de prostaat in heel korte tijd veel ejaculaatvloeistof aanmaken die uiteraard in korte tijd ook moest worden afgevoerd. In de regel was er na zo’n tien minuten al voldoende aangemaakt voor een flinke ejaculatie, maar het effect kon ook wat langer duren. In elk geval kreeg de betrokkene altijd ongeveer na een half uur vanzelf een fors orgasme met heel veel ejaculaat; dat was een onvermijdelijk proces. In elk geval was het voor de ouders nu heel makkelijk om straks een ejaculatie op te wekken.
Kitty verliet de kamer.

Frank was intussen opgestaan; zijn tepels waren gezwollen en zijn penis stond keihard recht omhoog. ‘Ga nog maar even op de behandeltafel zitten.’ zei hij tegen Christa.
Hij pakte een ampul met speciale tepelstimulans en vulde een spuit met een heel dunne maar niet scherpe naald.
‘Deze vloeistof zal de tepels van Christa enorm doen opzwellen; ze worden groot, hard en steken dan mooi uit.’ legde Frank uit. ‘Het is echter een andere vloeistof dan bij mij gebruikt is omdat immers Christa een vrouw is en zij melkklieren heeft in haar borsten. Deze vloeistof spuit ik dan ook niet onder haar huid, maar rechtstreeks in de kanaaltjes van haar melkklieren. Onderzoek heeft uitgewezen dat dat een beter effect geeft dan onderhuids. Niet alleen haar tepels maar ook het tepelbed en een groot deel van haar borsten wordt hierdoor bijzonder gevoelig.’ Het nadeel was wel dat er meer vloeistof nodig was, dus het injecteren duurde langer. Maar dat zei Frank maar niet…
Hij masseerde beide borsten van het meisje eerst met zijn handen. Ze voelden stevig aan. Haar kleine tepeltjes werden hard. Mooi zo.
Vervolgens pakte hij haar linkertepel tussen duim en wijsvinger en zette de naald van de spuit in het midden. Hij zocht met de naald naar de tepelopening. Christa trilde even. Toen vond hij de opening en drukte de naald langzaam enkele centimeters naar binnen. Het meisje hijgde, maar bleef stil zitten. Hij drukte de halve inhoud van de spuit naar binnen. Ze kreunde zachtjes, maar bleef nog steeds stil zitten. Een dappere meid, want Frank had zich laten vertellen dat dit best pijnlijk was.
Hij trok de naald terug en herhaalde de procedure bij de andere tepel. Hij bekeek het resultaat: prachtig, deze manier van stimuleren werkte bijna meteen. Ze had nu heel grote, uitstekende tepels. Ook het tepelbed was donkerder van kleur en leek wel groter.
Hij kneep zachtjes in beide tepels: keihard. Het meisje kreunde en schokte even met haar lichaam.
Hij liet haar opstaan en zag tot zijn genoegen dat er een vochtplek op de behandeltafel zat, waar zij had gezeten. Prachtig, ze was er helemaal klaar voor!

‘Nu dan, beste mensen, we zijn er helemaal klaar voor. Ik laat jullie het nu verder regelen.’ sprak Frank.
Tante zette Frank en Christa naast elkaar en liep met de videocamera om ze heen. Ook nam ze close-ups van zijn penis, ballen, tepels. En van haar venusheuvel en borsten.
Moeder nam vervolgens Frank bij de hand en liet hem op de matras plaatsnemen. ‘Wilt u languit op uw rug gaan liggen met uw handen boven uw hoofd?’ zei ze.
Frank deed dat. Ondertussen liep de vader met Christa om de matras heen. Moeder knielde naast het matras en pakte Frank z’n penis en hield hem omhoog. Ze trok de voorhuid helemaal naar beneden. Frank voelde druk ontstaan tussen zijn ballen en anus; de stimulans deed zijn werk goed, zijn prostaat was al aardig gevuld.
De moeder sprak: ‘we zouden het voor de video fijn vinden als u ook wat geluid wilt maken, dus houdt u zich vooral niet in…’. Frank knikte. Mooi, dan mocht hij zijn professionele houding wat laten varen.
Vader liet Christa over Frank heen stappen. Ze stond nu boven hem. Een mooi gezicht vond hij: prachtige jonge meid, harde tepels. En tussen haar schaamlippen, die hij goed kon zien, glinsterde het. Ze had er zin in!
Vader ging achter Christa staan en pakte haar onder de oksels. Hij trok haar langzaam naar beneden tot ze op haar knieën zat met haar kutje vlak boven de eikel van Frank, terwijl tante een en ander filmde vanaf het hoofdeinde van de matras. Christa had haar handen op haar bovenbenen gelegd en keek naar Frank.
Moeder hield Frank zijn penis omhoog en plaatste deze tussen de schaamlippen van Christa. Zo bleven ze even zitten terwijl tante een close-up maakte. Frank zijn eikel was erg gevoelig en hij had een strak gevoel bij zijn scrotum. Hij begon sneller te ademen.
Moeder sprak: ‘Christa en Frank, ik wil dat jullie elkaar vanaf nu goed in de ogen kijken, ok?’. Frank keek Christa aan, haar pupillen waren groot van verwachting. ‘Dan kan het nu gebeuren…’ sprak moeder. Christa onspande en zakte naar beneden; vader begeleidde haar met zijn handen onder haar oksels. Frank voelde hoe zijn penis omsloten werd door haar kutje en zag Christa aarzelen toen haar maagdenvlies weerstand bood. Vader had daarop gerekend en drukte nu zachtjes op haar schouders. Frank voelde iets knappen bij zijn eikel en zag de ogen van Christa groot worden; ze riep ‘aauuuw..’. maar bleef Frank aankijken. Frank voelde haar verder zakken, zonder enige weerstand. Logisch want ze was al kleddernat had ie gezien.
Het was een heerlijk gevoel, dan nauwe, warme vochtige kutje om zijn penis. Ze zakte helemaal door tot ze op hem zat; moeder had haar al hand weggehaald. Ze kon zijn penis helemaal hebben.. knap hoor! Frank kreunde en hijgde van de sensatie. De beide ouders waren zichtbaar trots en ontdaan.
Vader en moeder gingen aan weerszijden van Christa op hun knieën zitten en lieten zich zo door tante filmen. Frank sprak toen de officiële ontmaagdingsverklaring uit.
Frank voelde een enorme spanning in zijn penis en scrotum, maar vooral zijn prostaat stond op knappen.
De moeder had dat kennelijk door, want ze zei: ‘Christa, nu het laatste deel. Ik ga ervoor zorgen dat Frank straks een grote hoeveelheid sperma in je gaat spuiten. Zeg maar wanneer je er klaar voor bent.’. Ze wendde zich tot Frank en zei: ‘Ik verwacht van u een grote prestatie, we willen zoveel mogelijk opvangen en mee naar huis nemen. Ook wil ik graag dat u goed kreunt enzo.”.

Frank hield het sowieso al bijna niet meer, maar knikte gehoorzaam. De moeder pakte de handen van Christa en legde deze op de borst van Frank zodanig dat Christa beide tepels van Frank kon vastpakken. ‘Je mag er in knijpen hoor, liefje.’ sprak moeder. Dat deed Christa gretig. Terwijl ze Frank in de ogen keek begon ze flink in zijn tepels te knijpen. Hij hijgde en begon zachtjes te kreunen.
Moeder liep naar het voeteneind van het en knielde achter Christa. Tante volgde met de camera. Frank zag niet wat ze deed. Opeens voelde hij een warme hand die zijn scrotum vastpakte en zachtjes begon te kneden. Moeder zei: ‘Christa, jij bent nu de baas. Jij geeft aan Frank het bevel om zijn sperma in je te spuiten. Dus ga je gang.’.
Frank deed krampachtig zijn best om niet klaar te komen; het zweet stond op zijn voorhoofd. Hij keek Christa in de ogen en dacht: ‘zeg het, zeg het nu, alsjeblieft….’.
Maar Christa zei niets en bleef hem geil aankijken.
Op dat moment voelde hij, terwijl zijn scrotum werd gemasseerd, ook een warme vinger in zijn anus glijden. In- en weer uit, in- en weer uit. Moeder wist kennelijk precies wat ze moest doen. Hij klemde zijn kaken op elkaar maar wist dat hij het orgasme niet lang meer weg kon houden.
Toen, terwijl ze hem recht in de ogen keek, zei Christa: ‘Nu dan….’.
Frank liet het gaan en kwam klaar. Hij explodeerde…. en voelde golf na golf van sperma in haar kut stromen. Moeders’ vinger zat nog in zijn anus en bij elke golf omklemde zijn anus haar vinger; heerlijk..’. Hij kreunde en kreunde. Terwijl hij aan het komen was liet Christa zich voorover vallen op hem. Hij voelde haar borsten met stijve tepels op hem terechtkomen en haar haar viel op zijn gezicht. Zo bleven ze liggen tot hij helemaal klaar was en er niets meer uit kwam.
Moeder voelde dat hij klaar was en trok haar vinger uit zijn anus en liet zijn scrotum los.
Ze sprak “nou, u heeft ons niet teleurgesteld. Ik heb nog nooit met twee handen zo duidelijk een ejaculatie gevoeld. Ook voor mij een bijzondere ervaring.’.

Frank bleef liggen terwijl vader en moeder Christa overeind zetten en haar hielpen om op te staan. Toen ze langzaam omhoog kwam, kwam zijn penis los uit haar schede. Moeder hield een plastic bakje onder haar kut waar nu een flinke hoeveelheid met bloed vermengd ejaculaat in droop. Ze wachtte een paar minuten tot het meeste eruit was gelopen. Frank zijn penis was omgeven met een rode rand. Ook lag er op het laken onder hen een rode vlek.
Moeder deed een deksel op het bakje en stopte het in haar tas. Ze hielp Christa, die nog wat beverig was, met aankleden.
Frank was opgestaan en hielp vader met het opvouwen van het laken met de bloedvlek en zei: ‘ik vond het een waardige, maar ook aangename procedure. Daar dank ik u voor.’
Christa zei: ‘het deed wel pijn, maar ik vond het een mooi verjaardagskado.’
‘U krijgt de ontmaagdingsverklaring binnen enkele dagen thuisgestuurd’, besloot Frank
Beide ouders en ook de tante bedankten hem. Christa gaf hem een zoen op de wang; bijzonder, want meestal waren de meisjes nog erg van hun stuk als ze weer naar huis gingen. Christa niet, dat beloofde wat voor haar toekomstige partners…

Frank trok zijn vest aan en waste zijn penis en scrotum. Hij bleef nog een strak gevoel houden in die streek, wat erop wees dat de ejaculatiemedicatie heel sterk was geweest.
Hij liep de deur uit richting balie, door de wachtkamer. Precies op dat moment kreeg hij weer een orgasme. Hij kon zich nog net vasthouden aan een stoelleuning toen golf na golf van sperma uit zijn penis spoot. Vele hoofden in de wachtkamer draaiden zich naar hem en keken hoe de matwitte klodders op de grond vielen. Hij kwam kreunend klaar.

Wordt vervolgd.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top