Skip to content

Momenteel actief

Vastbinden om aan extreme sex te wennen
4.31/5 (13)

Ze had zichzelf vast laten binden door haar man, die het wel eens leuk leek om wat extreme dingen in de slaapkamer uit te gaan proberen. Ze had er zelf ook best wel zin aan hoor. Ze hield er wel van om het “slachtoffer” van zijn seksuele uitspattingen te zijn. Hij had haar benen en armen wijd gespreid vastgebonden zodat ze echt geen kant meer op kon. Ze keek om zich heen, voelde dat de touwen bij iedere beweging strakker gingen zitten en besloot dat nog een paar keer te doen, zodat ze er zeker van wist dat ze geen kant op wilde. Ze zouden verder geen gekke dingen doen, dit was de eerste keer dat ze zo met elkaar aan het neuken waren en dat moesten ze natuurlijk eerst even gaan testen. Stel je voor, misschien vonden ze het wel helemaal niets, dan was het jammer dat ze meteen bijzonder extreem zouden gaan. Rustig opbouwen was de beste methode, dat vonden ze allebei. Haar man kwam al snel de slaapkamer binnen lopen en had helemaal niets aan, behalve zijn sokken.
Daar moest ze wel een beetje om lachen, wie droeg er nou nog sokken als ze gingen neuken? Niemand toch? Maar goed, de boodschap begreep hij al vrij vlot en de sokken gingen uit.

Hij begon zijn vrouw te strelen over de binnenkant van haar dijen, het meest gevoelige gedeelte daarvan. Ze kon het haast niet weerstaan, dat kietelende gevoel. Maar al snel gleden zijn vingers naar haar kutje, die hij met twee handen opentrok, zijn gezicht naar haar kutje toebracht en er lekker aan begon te likken. Ze bewoog, de touwen zaten nu zo strak dat het gewoon niet strakker zitten kon. Haar man likte over haar klitje en beet in haar schaamlippen, hard genoeg om een lichte en best wel aangename pijnscheut door haar lijf te laten schieten. Daarna stak hij vier vingers tegelijkertijd in haar natte doos. Ze begon te kronkelen van genot, zo ver als dat kon natuurlijk. Daarna trok hij die vier natte vingers uit haar kutje en stak deze in haar strakke reet, waar ze al vaker iets naar binnen geschoven had gekregen e dus genoot ze er met volle teugen van. Helemaal lekker werd het toen haar man zijn dikke pik langzaam maar erg diep in haar kutje propte. Daar hing ze in die touwen, haar man tussen haar benen en ze kon er niets aan doen. Geen benen om hem slaan, geen nagels in zijn billen drijven, niets. Ze was aan hem overgeleverd en kon niets anders doen dan toestaan at hij met haar deed.

Hij neukte haar hard en met zijn vrije hand gaf hij plagerige klappen op haar tieten, sloeg langs haar tepels met zijn vingers, waardoor er nog een aangename pijnscheut door haar lichaam joeg. Ze zou hier wel aan kunnen wennen, dat wist ze nu al. Het was jammer dat ze hadden afgesproken niet extremer te gaan die eerste keer, want ze wilde meer. Ze wilde dieper en harder gepenetreerd worden, zweepslagen over haar buik en tieten, ze kwam echt goed los, het leek wel of ze nu pas haar ware seksuele voorkeur begon te ontdekken. Ze wilde extreem, hoe extremer hoe beter. Ondertussen spoot haar man dat sappige kutje van haar helemaal vol, waarna hij weer met zijn gezicht in haar kutje dook om zijn eigen zaad, vermengd met haar sappen, op te slurpen. Dat was ook wel erg kinky, dat kon ze wel waarderen. “Morgen wil ik dit weer, maar dan zo extreem als mogelijk,”hijgde ze haar man toe, terwijl hij haar aan het losmaken was. Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht want ook hij moest toegeven hier erg van te hebben genoten.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top