Skip to content

Momenteel actief

Doris neukt op een parkeerplaats
4/5 (4)

Doris was een homo die alles in het geheim moest doen, anders zou hij zijn baan kunnen verliezen. Zijn baas stond erop dat al zijn medewerkers een stabiel thuis hadden, vrouw en kinderen Iets anders kon hij gewoon niet dulden en dan stond je zo op straat, hij had het om hem heen al vaak genoeg zien gebeuren en dat wilde hij zeker niet hebben, helemaal niet in deze financieel instabiele tijden. Daarom ontmoette hij zijn geheime vriend ergens op een afgelegen parkeerplaats, meestal midden in de nacht. Ze hielden er allebei niet van maar zijn vriend begreep zijn situatie als geen ander en dus deed hij wat er van hem verlangd werd. Normaal gesproken zouden ze vanaf de parkeerplaats naar een hotel in de buurt gaan, maar de laatste keer dat ze elkaar ontmoet hadden was alweer een hele tijd geleden dus zodra het duo elkaar zag, gingen ze meteen los, gewoon daar tussen de geparkeerde auto’s in, alsof het een hotelkamer was.

Maar ze konden zichzelf gewoonweg niet meer beheersen en dus doken ze achter de grootste bestelbus die ze vinden konden en trokken daar de kleren van elkanders lichamen. Ze begonnen elkaar overal te zoenen, beten en zogen aan elkaars tepels, zuigzoenen werden overal geplaatst en uiteindelijk kwamen ze bij de kruistreek uit en trokken ze elkaar wild af, tot hun pikken nog harder werden dan ze al waren. Doris trok het hoofd van zijn vriend naar beneden en ramde zijn pik in zijn mond. Zijn homolover hield er wel van als hij een beetje hard werd aangepakt en dus begon deze gulzig aan zijn pik te slurpen. Hij zoog de eikel tot achterin zijn mond en Doris kon de huig van zijn liefje tegen zijn eikel aankloppen als een klepel tegen een bel.

Doris hijgde van genot, hij wilde meer. Hij trok zijn vriend mij de haren van zijn lul weg en drukte hem op de grond. De man lag plat op zijn buik en Doris klom zo op hem, trok de benen van de man een beetje van elkaar af en daarna de hammen van zijn billen en drukte zijn nat gezogen eikel diep in de nauwe reet van zijn geheime liefde. Hij pompte zijn pik tot zijn ballen erin en als die anus wat ruimer was geweest, had hij zijn kloten er ook nog bij in weten te drukken. Hij stootte flink door, de man schudde heen en weer en gleed een stukje naar voren over het natte gras op de parkeerplaats. Doris drukte zijn gewicht wat meer op zijn mannetje, zodat hij geen kant meer op kon gaan en stootte alleen nog met zijn heupen, sneller en sneller, dieper en harder.

Hij sloeg op die behaarde billen en beet de man in zijn schouder, een impulsieve actie waardoor de man een schreeuw van schrik en opwinding liet klinken, die als een echo over de parkeerplaats galmde. Doris voelde hoe zijn onderbuik begon te kriebelen, het zaad zou ieder moment uit zijn ballen komen schieten. Sneller dn dieper pompte hij zijn pik in de man, tot hij vergezeld met een diepe grom zijn zaad diep in de reet van zijn geheime vriend spoot. Er leek geen eind aan te komen maar uiteindelijk waren zijn ballen leeg en liet hij zich naast zijn liefje op het gras vallen. De twee keken elkaar aan, keken waar ze eigenlijk aan het neuken?, waarna ze in een haast niet te stoppen lachstuip schoten, die zelfs in de auto op weg naar een hotel door bleef gaan…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top