Skip to content

Momenteel actief

Lesbische seks in huis van mijn beste vriendin
4.77/5 (13)

Het was de laatste keer dat ik met mijn vriend naar bed was geweest. Ik kon het niet meer bolwerken, die schijn zo hoog houden. Het was gewoon klaar voor mij. Ik kon er niet meer van genieten en hoewel ik erg veel van hem hield, niet als een geliefde. Dat soort liefde ligt voor mij echt bij de vrouwen en dat moest hij ook weten. Ik vertelde hem dat ik lesbisch ben en eigenlijk nam hij het best wel goed op. Hij had al zo’n vermoeden, zo zei hij. Of dat daadwerkelijk zo is, daar twijfel ik behoorlijk over, maar goed, de break up was behoorlijk makkelijk. Ik was daar heel blij mee en we zijn nog steeds goede vrienden.

In ieder geval was ik nu vrij en kon ik een vrouw zoeken waarmee ik een liefdevol leven zou kunnen leiden. Ik zal alvast verklappen dat ik die nog niet heb gevonden, maar de weg er naartoe is een hele aangename. Zo kwam ik Diana tegen, een mooie donkerharige vrouw met een licht gekleurde huid. Ze had felle blauwe ogen, wat haar uitzonderlijk mooi en aantrekkelijk maakte. Aangezien ik haar tijdens het stappen tegenkwam, zaten er al heel wat lekkere alcoholische drankjes in mij, maar ook in haar en dus werd het contact al snel meer dan alleen maar kletsen. We stonden ineens aan de bar te zoenen en gingen naar buiten, waar het was koeler en rustiger was. We zaten op een bankje en streelden, kusten en deden van alles wat eigenlijk niet voor ieders ogen bedoeld was.

Ik vroeg haar of ze hier ver vandaan woonde en ze knikte. Dat was jammer, ik woonde ook niet heel erg dichtbij en ik wilde haar zo snel mogelijk bloot hebben. Maar gelukkig had ik de sleutel van mijn beste vriendin haar huis. Die was op vakantie en ze had gezegd dat ik altijd van haar huis gebruik mocht maken. Tijd dus om dat ook te gaan doen. Haar huis was ongeveer drie straten verderop, een paar minuten lopen. Al zoenend en strelend gingen we die kant op en toen we binnen waren, trokken we de kleren van elkanders lichamen. Het was echt heel opwindend om zo met een op zich wildvreemde vrouw dit soort dingen te doen, maar de alcohol haalde alle remmingen weg, waardoor ik er optimaal van kon gaan genieten. Ik likte aan haar harde tepels terwijl ik haar hand tussen mijn benen voelde graaien. Al gauw had ze de ingang van mijn kutje gevonden en stond ze mij in de huiskamer van het huis van mijn beste vriendin te vingeren.

Ik deed mijn benen wat van elkaar en verloor mijn balans. Ik viel achterover, precies in een stoel, met mijn benen wijd en in de lucht gestoken. Alsof het zo bedoeld was. De mooie Diana dook tussen mijn benen en deed haar donkere haren opzij en begon mij heel langzaam en met heel erg veel gevoel te beffen. Haar tong raakte plekken aan waarvan ik niet eens wist dat die zo’n geil gevoel voort konden brengen. Ik trilde van genot, kreeg er zelfs kippenvel van. Ze vingerde mijn kutje met haar lange middelvinger, terwijl haar tong mijn klitje bewerkte. Ik stond op het punt klaar te komen, maar Diana hield op en ging op de grond liggen. Ik moest erbij komen en we gingen scharen. De benen wijd en de kutjes heerlijk tegen elkaar. We bewerkten ieder onze klitjes en al schuivend en schurend kwamen we tot een waanzinnig orgasme. Toen we klaar waren, keek ik naar de plek waar wij hadden gelegen. Daar was een enorme vlek ontstaan. Ik schrok daar behoorlijk van en in mijn wanhoop stuurde ik de lekkere Diana abrupt weg. Die was natuurlijk heel erg boos, wat ik absoluut begrijp. Ik heb haar ook nooit meer gezien na dat incident. Ik moest een manier vinden om dat aan mijn vriendin uit te leggen. Hoe ik dat heb opgelost is heel simpel, ik vertelde gewoon de waarheid. Mijn vriendin moest er hard om lachen, omdat bleek dat die vlek er al jaren in had gezeten….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top