Skip to content

Momenteel actief

Mijn geile nichtje
4.15/5 (33)

Ik ben André en ben 48 jaar. Ik heb een ervaring op seksueel gebied meegemaakt, die met familie te maken heeft. Ik schaam mij er eerlijk gezegd niet voor, want het voelde goed om te doen. Echter wil ik het liever niet met de rest van de familie delen, dat gaat mij dan net weer te ver.

Een paar jaar geleden heb ik het met de geadopteerde dochter van mijn broer gedaan. Het meisje, ik zak haar naam niet noemen, was al vanaf kleins af aan in de familie. Naarmate ze ouder begon te worden, werd ze in mijn ogen steeds aantrekkelijker. En natuurlijk, op haar negentiende verjaardag was het bij mij zo ver opgelopen dat ik geil van haar werd. Ik heb veel over haar gefantaseerd, dus het is ook een beetje mijn eigen schuld dat ik haar lichaam wilde. Maar ook merkte ik dat ze op een andere manier naar mij aan het kijken was. Er was op de verjaardag een moment waarop ze mij even alleen wist aan te spreken. We stonden in de keuken en ze kwam naast mij staan. Ze keek mij diep in mijn ogen en vroeg of ze die avond ook even bij mij langs mocht komen, ze wilde iets met mij delen en dat kon niet daar.

Ik vond het prima en sprak met haar af dat ze om 22.00 uur bij mij zou komen. Die avond zat ik op de bank en zag haar al aan komen lopen. Het viel mij op dat ze een lange jas droeg en dat terwijl het hartje zomer was en helemaal niet extreem fris of koud. Ik liet haar binnen en gaf haar een extra dikke knuffel en toen ik haar losliet, viel haar jas per ongeluk open. Ze was vrijwel naakt onder haar jas! Alleen een klein slipje was wat ze droeg en op haar hoge hakken na verder niets. Ik was met stomheid geslagen maar voelde dat ik weer opgewonden raakte. En dit keer hoefde ik het niet te verbergen. Ze vertelde mij dan ook maar direct dat ze zich heel erg tot mij aangetrokken voelde. En ze zou zo hopen dat ik haar eerste echte man zou zijn. Ze had al sex gehad zo vertelde ze, maar die jongens van haar leeftijd deden het niet voor haar.

Ik moest haar antwoorden, maar in plaats van iets te zeggen wilde ik het laten voelen. En dus deed ik spontaan mijn broek los en greep haar hand en legde deze op mijn pik. Die was heel erg hard geworden. Ze begon te glimlachen en werd wat losser merkte ik. Ze trok mijn lul af, door mijn boxershort heen. Daar staand op de gang drukte ze mij tegen de muur aan. Ze trok mijn boxer van mijn kont en toen alles op mijn enkels hing, begon ze mij weer af te trekken en ook te pijpen. Dit was haast een droom die uitkwam, letterlijk over zoiets had ik al gefantaseerd! De jas had ze ondertussen van haar schouders laten vallen en daar zat ze dan tussen mijn benen. Ze heeft echt waanzinnig lekkere borsten en een heel slank lichaam. Precies waar ik op val. Ze is net iets kleiner dan ik ben. Mijn lul zag ik zo tussen haar lippen verdwijnen en ik keek haar recht aan, terwijl ze mij aan het pijpen was. Die ogen maakten mij alleen maar geiler en het zat bij mij sowieso al behoorlijk hoog. Na een paar minuten met haar volle lippen heen en weer over mijn gevoelige eikel en pik te zijn gegaan voelde ik dat ik ging komen en ik zei dat ook tegen haar. Zo kwam ze niet voor een verrassing te staan. Mijn nichtje begon harder te zuigen, tot ik alles in haar mond spoot. Met knikkende knieën stond ik daar, want het was een bijzonder heftig orgasme. Ze slikte het allemaal door en zoog toen mijn zak leeg was nog even na. Dat was te gevoelig, dus ik moest haar tegenhouden.

Naderhand zijn we nog even naar de huiskamer gegaan en heb ik haar heerlijk op de bank geneukt in verschillende standjes. Daarna hebben we lang zitten praten over wat we hier nou mee moesten doen. En toen is het besluit genomen om het zo nu en dan gewoon met elkaar te doen. En dat is vandaag de dag nog steeds aan de gang, maar wel minder. Want ze begint zich nu ook op andere mannen met ervaring te richten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top