Skip to content

Momenteel actief

Natte pret.
4.6/5 (5)

Het was niet de eerste keer dat mijn vrouw erover begon terwijl we lagen na te genieten van heerlijke sex met dildo. Een echte lul in mijn kutje terwijl je mij in mijn kontje neukt lijkt me toch nog steeds erg lekker.

Al na druppend liep ik naar de hoek van de slaapkamer en pakte haar mobieltje, zocht het nummer op van Theo en belde hem. He lekker ding, nam hij op, mag ik ook weer eens. Hai Theo met sam, ik bel namens Frederiek, of je nu zin hebt haar te verwennen.

-sam van ehh Frederiek. Hoezo- vroeg hij behoorlijk verrast.

Theo was het neuk vriendje van mijn huidige vriendin. Maar sinds wij bij elkaar zijn hebben zij niet meer met elkaar geneukt. Na 7 maanden een geweldig leuke relatie te hebben en zij al voor de zoveelste keer hardop fantaseert over een echt lul erbij inplaats van een dildo vond ik het nu wel het moment de daad bij het woord te voegen.

Ja of je mij nu komt helpen deze enorm lekkere dame eens helemaal suf te neuken, zei ik. –oke, je bedoeld dat ik er nu aankom:- ja zei ik. –en Frederiek vindt dit ook oke? – ja, zei ik weer. –goed met tien minuten ben ik er, lekker- Hij hing op. Op dat moment keek ik een verbaasde vriendin aan.

Wat heb je nu net gedaan? Vroeg ze. Heerlijke, lieve geile vrouw van me, ik heb net een tweede echte lul geregeld, ik ga je met een half uurtje samen met Theo helemaal suf neuken. Bezwaar?? Vroeg ik.

Nee helemaal niet, geile vent van me helemaal niet, heerlijk. Gaat mij vent samen met een andere kerel mij neuken??!!!

Van deze gedachte kreeg ik ondertussen weer een wat stijvere lul die haar niet ongemerkt bleef. –oh kan jij dan ook wel weer. Krijg je een geile lul wanneer je zo’n neuk graag slette vrouwtje hebt? – Dan ga ik me even op tutten voor twee geile mannen. En weg was ze.

Na 10 minuten ging de bel en ik liet Theo binnen. We kende elkaar wel van af en toe zien en hadden ook wel eens in de kroeg gepraat. Ik wist vanaf het begin dat mijn vriendin, wanneer ze jeuk had of niet genoeg geneukt werd naar Theo ging (of naar Bart, maar dat later) om even lekker van bil te gaan en dan weer weg.

Theo zei dat hij het wel grappig vond dat ik hem uitnodigde omdat hij niet wist of ik van zijn verleden met mijn vriendin wist. We praatten wat en opeens kwam het geile meisje binnen. Hoi, zie Frederiek wat ongemakkelijk tegen Theo en hij zei hoi terug, zoende elkaar even snel op de wangen en ging toen een beetje ongemakkelijk zitten op een stoel. Koffie? Vroeg ze. Nee, zei Theo, waarom moest ik nu zo snel hierheen vroeg hij duidelijk aan Frederiek. Sam heeft je gebeld!! Gaf ze snel aan. Ik zei dat ik belde omdat ze voor de 19. keer in een paar weken na het vrijen met een dildo aangaf dat je daar wel een echte lul voor in de plaats voor wilde. En daarom kwam ik op Theo waar je vaak genoeg je natte kut hebt laten neuken.

Hmmmm, zie Frederiek, dat klopt ja. Maar ik wist niet dat sam het niet erg zou vinden mij met een andere kerel te neuken.

Zo praten we nog wat door en op een gegeven moment vroeg Theo aan mij of ik haar ook zo lekker vond pijpen. Alsof ze er niet bijzat zat ik met Theo onze geile ervaringen met Frederiek door te nemen. Ik krijg hier wel een harde lul van zei ik tegen Frederiek, kun je daar wat mee. En met die van mij, vroeg Theo?

We deden de broek open en haalde onze lul te voorschijn. Met welke wil je beginnen, vroeg ik. Wacht, we gaan naast elkaar staan, kan je afwisselen. Op haar knieën voor ons pakte ze onze lullen vast en pijpte ons heerlijk om de beurt. Ondertussen kleedde wij haar uit en al snel zat ze daar naakt op haar knieën te zuigen. Toen namen wij de regie over. Om beurten duwde we haar mond ver over onze lul. Beide waren ongeveer 20 cm en duidelijk genieten van geen weg terug neukte we haar diep en op ons tempo in haar mond. Haar tepels stonden hard. Sorry Sam, maar ik wil die kale kut eigenlijk wel even neuken, mag ik of wil jij eerst. Ik heb haar hiervoor al geneukt dus jij mag. Theo ging achter haar staan en begeleide zijn harde lul naar haar glimmende kutje. Mmmm wat heb ik dit geile meisje gemist. Ze vindt het nog steeds lekker om als sletje gebruikt te worden? Vroeg Theo aan mij. Mijn vrouw moet inderdaad af en toe goed gebruikt worden. In één keer duwde hij zijn lul bij haar naar binnen waarop door het pijpen heen een licht gekreun te horen was.

Hij neukte haar naar hartelust en was even de beleefdheid naar mij toe vergeten. Met zijn handen om haar heupen duwde hij haar hard over zijn lul die met snelle stoten haar kutje bewerkte terwijl ze mij diep aan het pijpen was.

Wisselen, riep Theo, anders kom ik klaar. En zonder verdere instructies haalde ik mijn lul uit haar mond en draaide Theo en ik van positie. Direct stopte ze zijn lul in haar mond en ik gleed in het net geneukte kutje van mijn vriendin. En zo gaan we minuten lang doorgegaan. Twee keer kwam ze klaar terwijl we niet stopten en gewoon doorgingen met afwisselen.

Wauw wat werd ik geil van haar. Mijn vrouw ligt lekker te genieten van twee geile mannen en ik word geil om zo’n vriendin te hebben. We wisselende nog enkele keren en probeerde het lang vol te houden want ze houd ervan om doorgeneukt te worden. Toen zette ik haar op de tafel en zei dat ze haar benen wijd moest houden wat ze al deed. We wisselen om de tien keer zie ik en ging voor haar staan en ging met mijn harde lul 10 x helemaal naar binnen en er helemaal uit. Ik stapte opzij en direct stopte Theo zijn lul er 10 x op dezelfde manier in. Haar grote tieten schommelde op en neer en terwijl we haar neukte of niet zogen we aan haar tepels. Ze werd er zo geil van om te zien dat wij voor haar stonden en achter elkaar haar natte hete poes aan het neuken waren dat ze al kreunend klaar kwam terwijl Theo met zijn serie bezig was. Ik duwde hem opzij en begon haar geile sappen op te likken en draaide met mijn tong over haar clitoris.

Theo ging op een stoel staan waardoor zij met haar mond weer het geile zuig werk kon doen wat ze zo graag deed.

Ik likte haar behoorlijk wijd geneukte plezier kutje en trok haar iets onderuit waardoor ik ook haar kontje kon likken. Ze merkte dat ik haar kontje opzocht die ik anderhalf uur hiervoor ook al geneukt had en zorgde dat ik er goed bij kon. Ik stopte er een vinger bij en likte weer haar kutje. Toen twee vingers want dat paste beter. Ze begon te hijgen en Theo zag wat ik aan het doen was. Hmmm, kan ik toch nog eens zien hoe je kontje geneukt wordt geile slet, zei hij.

Toen ging ik op de bank zitten en zij dat ze op me moest gaan zitten. Zonder tegenstribbelen kwam ze van de tafel en ging bovenop me zitten. Nee, met je rug naar me toe, zei ik. Ze draaide zich om en daalde met haar kale kutje af richting mijn lul. Nee, met je kontje over mijn lul. Ze verplaatste een beetje en zonder iets verder te vragen duwde ze haar sterretje tegen mijn eikel. Ze was heet genoeg om er makkelijk in te glijden. Ik verplaatste me terwijl mijn lul geheel in haar aars zat en kon haar daarna bij haar heupen nemen en mijn lul op en neer in haar kontje bewegen. Ze tolde met haar ogen zo geil werd ze hiervan. En dat ik haar kontje neukte (wat ze echt heel lekker vind) en het feit dat ze zich wijdbeens voor Theo’s gezicht hard in haar aars liet neuken. Ze kwam al heel snel klaar. Theo likte haar spuitende kutje terwijl ik haar door bangde. Nu zat ik haar in een behoorlijk tempo goed te stampen en vroeg aan Theo zijn deel te vullen. Dat was niet voor dovemans oren. Ik stopte met bewegen en hij duwde zijn harde lul tegen haar schaamlippen. Langzaam gleed hij bij haar naar binnen. Theo en ik hadden alle twee een tiet vast waar we behoorlijk in aan het knijpen en voelen waren. Ze fluisterde dat ze dit inderdaad veeeeeel lekkerde vond dan een lul en een dildo. Ik voelde Theo’s paal tegen de mijne aan en we begonnen alle twee te bewegen. Steeds sneller. We neuken dit geile sletje net zolang tot we klaar komen zei ik. Alledrie waren hard op weg een geilste ervaring rijker te worden en we neukte haar suf. Ze kwam in dit standje 1 x klaar maar dat duurde wel 9 minuten. Toen ik het niet meer hield duwde ik haar van me af en draaide haar om en ik hoefde haar niet eens met haar hoofd over mijn lul te duwen want mijn geile snolletje zat met al met diepe halen te pijpen. Ik spoot mijn lul in haar mond leeg. Theo zat opeens naar een geil geneukte kut maar vooral een geil gestampt kontje te kijken. Later zei hij dat ie het niet vooraf had bedacht maar dat hij niet anders kon. Het was hem vergeven. Zijn harde lul duwde hij tegen haar aars en dat geile vriendinnetje voelde dat, ze duwde haar ruim geneukte kontje over zijn lul en hij stampte in een reten tempo naar een hoogte punt. Op dat moment kwam ze klaar en keek mij recht in mijn gezicht aan. Die uitdrukking was geweldig. Mijn heerlijke lieve vriendin met geil vragende ogen die voor de zoveelste keer klaarkomt. En nog wel terwijl ze door een andere kerel in haar kont wordt geneukt.

Heerlijk, na enige tijd waren we bijgekomen. Oh Sam, wat ben je toch een heerlijk man dat ik me mag laten neuken door een andere kerel. Daar zal ik je extra voor belonen, zei ze.

groeten van, Frederiek en Sam.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top