Skip to content

Momenteel actief

Neuk commune
3/5 (7)

Chris komt aan op de plek waar de commune 6 maanden lang zich zal vestigen. Er staan zo’n 50 mensen in de aankomst hal van het resort.

Hij ziet een duidelijk dat enkele van ze koppels vormen. Voor zover hij kan zien zijn er evenveel mannen als vrouwen, wat hem goed stemt.

Het echtpaar dat de commune leidt heet iedereen welkom en licht de regels nog eens toe en wat de bedoeling precies is. Chris kijkt om zich heen en het valt hem op dat behalve enkele van de vrouwen die met iemand een koppel vormen het merendeel niet echt mooi is te noemen.

Als laatst voor dat ze naar hun kamer gaan, wordt er een loting gehouden wie met wie een koppel vormt van de vrijgezellen. Wanneer de partner van Chris wordt genoemd, hoort hij een vreugde kreetje van een paar mensen die schuin achter hem staan. Het zijn twee vrouwen en een man. Het kreetje kwam van de oudere vrouw, maar het blijkt dat hij met de jongere een koppel vormt. Ze is redelijk lang en slank, stevige benen maar geen bil en ze heeft een gebogen houden. Hij kijkt naar haar gezicht en ziet dat hij niet warm of koud van wordt maar goed.

Als ze naar hun kamers gaan komt hij te weten dat de twee andere mensen de ouders zijn van Anna. De moeder is blij dat haar dochter de enige neger man in de groep heeft gewonnen.

Terwijl ze hun spullen in de kamer opbergen, bekijkt Chris Anna wat beter. Hij ziet dat kleine maar mooie gevormde borsten heeft en een slanke taille. Het meest is hij ingenomen met het feit dat Anna een heel dikke kut lijkt te hebben. Valt er nog altijd wat te beleven.

Na zich te hebben geïnstalleerd, ontmoeten ze Anna’s ouders op het terras.

Chris weet intussen dat haar vader Piet heet en haar moeder Truus. Hij en Anna nemen plaats op een rieten sofa. Het zien van die bolling in Anna’s broek heeft hem al helemaal geil gemaakt. Een van de mensen van de catering komt vertellen dat er door een technisch mankement het eten een half uurtje later klaar is. Nou Anna volgens de regels hebben de partners recht op minimaal drie keer per dag sex met elkaar. Laten we maar direct van start gaan in afwachting van het eten.

Anna kijkt verbaasd op van de woorden van Chris, maar die is al bezig om haar broek naar beneden te trekken. Binnen een tellen heeft Chris haar en zijn eigen broek uit. Hij duwt haar op haar rug en zet haar knieën in haar nek. Zonder inleiding stoot hij zijn lul krachtig in een keer in haar kut. Truus kijkt glimlachend toe als ze ziet dat haar dochter een grimas trekt wanneer Chris haar kalm begint te neuken. Chris trekt zich niks aan van haar gekreun maar pompt met lange halen zijn lul in haar kut. Rustig blijven schatje zegt Truus tegen haar. Je kut wordt zo wel vochtig. Zij heeft haar man’s lul al uit zijn broek gehaald en is er heel nonchalant mee aan het spelen.

Na wat minuten krijgt Truus gelijk en aan het soppende geluid dat uit Anna’s kut komt kun je nu duidelijk horen dat ze nat is geworden. Anna bijt op haar lip terwijl Chris telkens weer zijn lul bijna helemaal eruit trekt en dan stevig weer naar beneden in haar kut stoot.

Die is nou lekker aan het Heineuken he? Achter ze staan hun buren Joop en Lotte het schouwspel te bekijken. Joop heeft zijn hand in het slipje van zijn vrouw die glimlachend naar het neukende paar kijkt. Chris begint nu veel sneller te stoten en Anna kan het niet meer inhouden en kreunt nu hoorbaar. Met een schreeuw spuit Chris haar kut vol en stoot nog een paar keer voor hij zijn lul langzaam uit trekt. Met een slurperig geluid laat de kut zijn lul los en er komt een stroompje sperma mee.

Voordat Anna van de sofa kan komen staat haar vader al over haar heen gebogen. Met een tevreden glimlach stoot hij zijn lul haar nat kutje in. Chris, Joop en Lotte weten zich geen houding bij. Met een rood hoofd ligt Piet op zijn dochter en met kleine heupbewegingen neukt hij haar. Het sperma van Chris wordt er bij elke stoot weer een beetje uitgepompt.

Joop schraapt zijn keel en kijkt naar Truus die goedkeurend zit te glimlachen. Hoe vaak komt dit nou al voor? Nou het begon een jaar of twee geleden. Anna was door haar vriendje gedumpt en zat op haar kamer hartverscheurend te huilen. Piet en ik komen kijken wat er aan de hand is en als ze het vertelt ga ik wat water voor haar in de keuken halen. Wanneer ik terug komt ligt Anna op haar knieën tevreden te kreunen en zit Piet tot aan zijn kloten in haar dikke neukspleet. Zins toen is het een tijd verdrijf voor die twee.

Piet leunt met zijn volle gewicht op zijn dochter en drukt daarbij haar knieën helemaal in haar nek. Pa steun wat op je handen, ik krijg bijna geen adem. Ach niet zeuren meid zegt Piet en stoot voor straf wat steviger in haar kut. Zijn vrouw lacht om het gekibbel van de twee en Piet doet er nog een schepje op en neukt nu zelfs wat harder. Zijn rood gezwollen lul stoot hij tot zijn ballen in de dikke kut van zijn dochter. Het vocht loopt er langs zijn lul uit. De kut haren van Anna zijn dan ook helemaal ander het sperma en kutsap. Zwaar kreunend komt dan ook Piet in zijn dochters kut. Hij lacht tevreden en rust wat tellen uit en begint dan doodleuk weer met stoten. Pa genoeg! Piet trekt zich niks aan van zijn dochters smeken en neuk gewoon door. Truus bemoeit zich er nu mee en zegt steekt hem in zijn zij. Okay Piet genoeg ze moet straks nog kunnen zitten tijdens het eten. Met tegenzin trekt Piet zijn lul uit zijn dochter. Haar kut blijft open wanneer hij eruit is. Met een pijnlijk gezicht wrijft Anna over haar rood opgezwollen kut. Ach kind, niks aan de hand. Lekker blijven genieten zegt haar moeder.

Wordt vervolgt

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top