Skip to content

Momenteel actief

Mijn vakantie neukertje
3.67/5 (6)

Ik heb mezelf goed vermaakt hoor, op vakantie. Londen is voor mij de walhalla voor knappe en geile mannen. En ik kon het dan ook niet laten om heerlijk te flirten en te flierefluiten! In de metro zat je daar; een mooie neger met volle lippen. Ik bleef je maar aanstaren en was ondertussen flink aan het fantaseren over je. Volgens mij werd je wat nerveus van me maar ik kon mijn ogen niet van je afhouden maar ik moest je verlaten omdat ik bijna op de plek van m’n hotel was. Terwijl ik uitstapte draaide ik nog even m’n hoofd om, om naar je te kijken.

Bij het hotel aangekomen checkte ik in en liep omhoog naar m’n kamer. Na het douchen kleedde ik mezelf leuk aan en ging naar een restaurant in de buurt, waar ik had gereserveerd voor die avond. Na het eten rekende ik af. Ik deed m’n jas aan maar je trok m’n aandacht; een andere leuke kerel. Ik vroeg of je lekker had gegeten en of je hier vaker kwam. We raakte in gesprek en je bleek in ’t zelfde hotel te slapen. Ik gaf je een hand en nam netjes afscheid van je en verliet ’t restaurant en ging naar ’t hotel. In bed bleef ik maar aan je denken en begon mezelf te strelen. Eigenlijk maakte het me niet uit dat ik slechts je naam wist en je nooit meer zou zien. Het enige dat ik nodig had was dat je op me lag met je warme adem in m’n nek. Je handen over m’n lichaam heen en daarna je pik diep in me te voelen. Tot de vroege uurtjes neuken in m’n geweldige hotelkamer! De volgende ochtend zag ik je zitten een paar tafels verder, tijdens het ontbijt. Je had je laptop op de tafel en was druk bezig en moeilijk aan ’t kijken. Met m’n croissantje zalm op m’n bordje liep ik galant naar je toe. “Goodmorning” zei ik vriendelijk en het werkte! Ik had je aandacht te pakken en kreeg een glimlach van je. Je vroeg of ik goed had geslapen en deed de klep van je laptop dicht, deed hem in je tas en vroeg of ik bij je kwam zitten.

We praatte wat over algemene dingen; waar we vandaan kwamen, wat voor werk we deden en je gaf aan dat je een vriendin had in Spanje. ‘Daar voel ik niks van’ was de eerste gedachten en vroeg of je haar miste. Je had het pas een paar maanden met haar en vond ’t wel een mooie ’test’. We kletsen nog wat verder en gingen ieder onze eigen weg. De volgende dag zat ik ’s avonds aan de bar van het hotel met een boek en nipte wat aan m’n cocktail. Je vroeg of je naast mij mocht zitten en legde ’t boek weg. Je zette je drankje neer. De sfeer was ontspannen maar voelde een vonk in de lucht. Ik wist dat dit m’n moment was en begon over je prille relatie. En vooral dat je haar op sommige momenten vast erg miste. Je gaf toe dat zit zo was. Kwam dat even goed uit, ik was graag je verlosser! Ik zette m’n drankje neer, pakte mijn boek en het enige dat ik tegen je zei was; “Room number 455” en liep rustig weg zonder om te kijken maar voelde je ogen in m’n rug prikken. Ik wist dat je zo naar m’n kamer kwam.

In m’n kamer liep ik naar de badkamer en kleedde mezelf uit en terwijl ik m’n kamerjas aan deed, hoorde ik geklop op de deur. Terwijl ik naar de deur liep om ‘m open te maken, gleed m’n kamerjas van m’n schouder af. Je keek me aan en stapte opzij zodat je naar binnen kon. Deed de deur dicht, draaide mezelf om en je zoende me vol op m’n mond. Dit had ik nodig! Zo lang geleden en genoot van je heerlijke zoen terwijl ik je vast hield. M’n handen gingen over je pak heen en schoten tussen je jas zodat ik over je blouse streelde. Weinig mannen mee gemaakt die zo lekker en vurig konden zoenen en werd er behoorlijk geil van. Met gesloten ogen genoot ik. Je zette stapjes naar achteren en ik volgde je naar het bedrand en duwde je voorzichtig maar duidelijk naar achteren, je zat wat onderuit en leunde met je ellebogen op ’t dekbed. Ik kwam op je zitten en deed je jasje uit en knoopte je blouse open. Ondertussen keek je me verlekkerd aan. Terwijl je me kusjes in m’n nek gaf deed ik snel je blouse uit en maakte ik je riem open. Je schoof de inmiddels afgezakte en open badjas van m’n lijf en kreeg kippenvel door je strelingen. Ik had totaal geen schuldgevoel naar je vriendin, dat ik nu hier met je was was voor even en dat was prima.

Je streelde m’n borst en likte en zoog aan m’n tepels. We zoende weer intens en hevig en lagen opeens op bed; ik nog steeds op je. M’n been trok ik wat omhoog en streelde over je kruis heen. Met m’n voeten ging ik zacht over je schenen heen. M’n hand ging omlaag en wreef over je stijve heen. Maakte je rits open en keek je aan en je ging wat omhoog zodat je broek naar beneden kon. Terwijl ik je aankeek streelde ik over je boxer heen en likte over de heerlijke stijve. Je boxer trok ik omlaag en daar was die dan; de lekkere geile pik en pakte ‘m in m’n hand en trok je af. Met m’n andere hand ging ik naar je mond en stopte m’n vingers er in. Je zoog en likte eraan terwijl we elkaar in de ogen keken. Wat was dit geil zeg! Je legde je hand op m’n hoofd en vroeg of ik je wilde zuigen. Natuurlijk en deze lekkere pik helemaal. Je smaakte zo heerlijk dat ik er geen genoeg van kon krijgen. Ondertussen vingerde ik mezelf en werd steeds natter van het idee dat ik je diep in m’n mond had en straks nog ergens anders.

Ik kwam wat boven je zitten en zakte langzaam door zodat je pik in me gleed. Wat een heerlijk gevoel en liet ‘m steeds dieper in me gaan, terwijl ik je wat vasthield. Je pakte stevig m’n heupen en bracht me wat omhoog. Hoe je me neukte, het was onbeschrijfelijk lekker en voelde een heerlijke tinteling in m’n onderbuik en wist dat een orgasme niet lang meer zou duren. Liet me heerlijk gaan en dat maakte je nog geiler. Ik neukte je steeds sneller en dieper tot je bijna kwam. Je vroeg of ik even van je af wilde en ging naast je liggen. Je ging op je knieën naast me en rukte jezelf helemaal leeg en de heerlijke klodders zaad kwamen op m’n buik en borsten. Ik wreef het over me heen en likte m’n vingers af. Nadat we nog even snel de douche in gingen, kleedde je jezelf aan en gaf je me een kus op m’n wang en vertrok m’n hotelkamer uit. Ik ging maar op bed liggen, sloeg de deken over me heen en dacht nog even na aan de heerlijke beurt met je en viel in slaap…

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top