Skip to content

Momenteel actief

Fantasie over halfzus wordt realiteit
4.41/5 (34)

Toen ik 15 jaar oud was ontdekte ik de meisjes op een andere manier. De hormonen gierden door mijn lichaam. En dan is haast ieder meisje dat je ziet wel een lekker ding. Dus ook mijn halfzus. Niet dat ik iets deed met haar op die leeftijd maar ik bespiedde haar wel. Zo wist ik heel stiekem een beetje te gluren als ze aan het douchen was en als ze een strak shirtje droeg dan bekeek ik haar. Om nog maar te zwijgen van de korte rokjes als het zomer was. Dit deed ik eigenlijk jarenlang. Ik had nooit het idee dat ze mij had betrapt of iets dergelijks. Ondertussen had ik wel vriendinnetjes en had ik ook al seks gehad.

Toen ik 19 jaar was en zij net 21, kwam ze op een dag naar mij toe en waren we gezellig wat aan het kletsen. We konden dat altijd al goed en we hadden het over van alles. En zo ineens begon ze over hoe ze wel wist hoe ik haar al die jaren had staan begluren. Nou, dat zag ik natuurlijk totaal niet aankomen en ik werd zo rood als een biet. Ze moest een beetje lachen en kwam wat dichterbij mij zitten en legde haar hand op mijn been. ‘Het geeft niets, ik vond het wel leuk. Spannend’, zei ze en ze wreef een beetje over mijn been.
Ik voelde dat ik nog steeds rood was maar dit keer van opwinding. Ik had zin om haar ineens te zoenen maar mijn halfzus was mij een stap voor. Ze kwam naar voren en zoende mij op mijn lippen. Even ging ze naar achteren, keek mij aan en toen zoende ze mij weer. En ik zoende terug. Eigenlijk schrokken we allebei direct van het gevoel dat door onze lichamen schoot. We trokken ons terug en ineens ging het gesprek over of we dat wel moesten doen.

Maar hoeveel we er ook over spraken, het gevoel zat al in onze lichamen en uiteindelijk konden we het toch niet tegenhouden. We gingen weer kussen en ditmaal kwam er wat onwennig strelen bij. Het was een geheime fantasie van mij maar ook eentje waarvan ik haast zeker wist dat hij nooit uit zou komen. En des te meer we ermee bezig waren, des te meer de grenzen aan het vervagen waren. Het voelde steeds gewoner en dus gingen we door, haar trui trok ik uit en haar bh was zo los. Ineens zat ze topless voor mij en kon ik voor het eerst zonder stiekem te gluren naar haar borsten kijken. Ik masseerde ze terwijl zij mijn broek probeerde los te maken. Ik liet haar tieten los en deed mijn overhemd uit en leunde een beetje naar voren zodat ze mijn broek makkelijk open kon maken.

Ze had mijn pik snel te pakken en speelde er heel even mee, waarna ze haar broek losmaakte en deze snel uitdeed. Met trillende vingers raakte ik haar schaamlippen aan. Ze deed haar benen van elkaar en zo kon ik makkelijk naar binnen glijden. Ik vingerde mijn halfzus terwijl zij mij aftrok. Ik zei haar dat ze op de bank moest gaan liggen. Ik drukte mijn gezicht tussen haar schaamlippen en begon haar te beffen en te vingeren tegelijk. Ik likte haar tot ze klaar ging komen. Ze wilde mij pijpen en hoewel ik er gek op ben afgezogen te worden wilde ik liever neuken. Ik kroop op haar en zij stuurde mijn lul tussen haar schaamlippen en ik gleed heel langzaam in haar en begon haar heel rustig te neuken. We kusten en ze liet haar handen over mijn rug gaan en greep ineens mijn billen vast. Haar nagels dreef ze speels in mijn zitvlees en ze trok mij dichter naar zich toe. Ik had de boodschap begrepen, het moest dieper. En dat deed ik. Dieper en harder tot de bank haast van zijn plek schoof. We gingen haast in elkaar op en toen ik klaar ging komen nam ze snel mijn lul in haar mond en zoog ze mijn zak helemaal leeg.

Ze slikte het sperma nog door ook, dat had ik niet verwacht. We zaten nadat ze haar mond had gespoeld met water naast elkaar en speelden wat met elkaars intieme delen maar een tweede keer zat er niet in die dag. Het is er later nog eens van gekomen maar daarna eigenlijk niet meer. Toch merk ik dat er nog een soort verlangen is als we elkaar zien. Misschien komt het er nog eens van. Dat zou ik wel heel fijn vinden.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top