Skip to content

Momenteel actief

Esther
4.83/5 (6)

Dit verhaal is al meer dan 40 jaar oud. Tot mijn 25ste woonde ik in een klein dorp. Het kerkelijk leven nam er een zeer belangrijke plaats in. Mijn ouders behoorden tot de meest conservatieve richting. Op zondag in het zwart gekleed naar de kerk en zo, je kent het wel. Gelukkig hoorden mij ouders tot de wat minder strenge stroming. Eén van de ouderlingen had twee dochters. De jongste heette Mirjam, was 19 jaar en vriendin met mijn nicht. Mijn nicht was gek op mijn moeder en zodoende kwam ook Mirjam regelmatig bij ons thuis. Mijn vader en moeder waren al snel “oom en tante”voor haar.

Mirjam had ook een zus: Esther. Die was 25 en al lang ontworsteld aan het christelijk milieu. Ze had een aantal jaren in Italië gewoond en gewerkt. Sinds een paar jaar was ze verloofd met een Duitser die werkte als matroos op een binnenvaartschip. Meestal verbleef ze bij hem aan boord. Door haar –in de ogen van haar ouders- frivole levenswandel was de verhouding met haar ouders echter sterk verslechterd. Via haar jongere zus was ook Esther min of meer kind aan huis bij ons geworden. Regelmatig was ze niet bij haar verloofde aan boord, maar een paar dagen aan de wal. Vrijwel altijd sliep ze dan bij ons thuis.

Op een zaterdag was ik alleen thuis. Mijn ouders en mijn broertje van elf waren een dag naar mijn oom, de jongste broer van mijn moeder. Ik werkte op zaterdag altijd een paar uur bij een slager en was daarom niet mee. Rond haf drie ging de bel en daar stond Esther voor de deur. Ze kwam weer een paar dagen naar ons toe. Uiteraard liet ik haar binnen.

Omdat ze zich bij ons thuis voelde, wist ze haar weg wel te vinden. Ze was wezen douchen en na een uurtje kwam ze ook in de woonkamer zitten. Ze had zoals gewoonlijk wat te drinken meegenomen en zichzelf een glas daarvan ingeschonken. Ik zat naar de televisie te kijken (ja, die hadden we wel!) en Esther keek mee. Regelmatig schonk ze een glaasje voor zichzelf in. Af en toe babbelden we wat en zo ging de middag verder.

Rond een uur of half zeven maakte Esther voor ons samen wat te eten klaar. Italiaans, ja, dat kon ze erg goed. Deed ze wel vaker als ze bij ons thuis was. Ze kwam naast me zitten en was nogal giechelig. Achteraf begreep wel waarom.

Toen we hadden gegeten, gingen we de keuken in om af te wassen. Esther draaide nogal om me heen en botste wel erg vaak tegen me aan.

Nadat we alles hadden opgeruimd, gingen we weer naar de woonkamer en namen plaats op de bank. We dronken wat. Ik cola en Esther uit haar eigen fles. Rond een uur of negen ging ze op haar hurken bij de salontafel zitten om een tijdschrift uit te kiezen. Ik keek recht tegen haar knieën aan. Ineens viel ze achterover en dar lag ze met haar knieën omhoog en haar benen wat uit elkaar. Haar rok was omlaag gevallen en ik keek zo in haar, door een wit slipje bedekte, kruis.

Die aanblik wond me op. Ik had haar altijd al een lekker wijf gevonden, maar met je 18 jaar begin je tegen 25 jaar niet al te veel. Nu ze zo lag, kon ik geen genoeg krijgen van die aanblik. Esther deed ook geen moeite om een en ander te verbergen. Zo te zien genoot ze van mijn gestaar.

“Waar kijk je naar?” vroeg ze quasi onschuldig. “Ik zie je onderbroek”, antwoordde ik naar waarheid. “Wat vind je er van?” vroeg Esther weer. “Spannend” wist ik uit te brengen. “Je mag wel even voelen” zei Esther, zo te horen wat meer ademend dan daarnet.

Ik legde mijn hand op het stukje textiel en het voelde een beetje nat maar wel lekker. Ik wreef er zachtjes overheen en Esther leek een beetje te zuchten.

“Ik vind dat het nu wel tijd voor je is om naar bed te gaan” zei Esther. “Maar het is net na negenen” protesteerde ik. “Dat kan wel zijn, maar op ander dagen stuurt je moeder je op dit tijdstip ook naar bed” zei Esther. Daar had ik geen weerwoord tegen, het klopte gewoon. Dus ik ging naar het toilet, poetste in de badkamer mijn tanden en ging naar mijn kamer. Er scheen licht onder de deur door.

Ik deed de deur open en zag als eerste het rokje en het T-shirt van Esther over mijn stoel liggen. Ik keek verder en daar lag Esther in mijn bed. “Hallo” zei ze verleidelijk. Ik kon even weinig uitbrengen. Ondanks mijn 18 jaar begreep ik bliksems goed waar ze op uit was. Ik trok mijn kleren uit en alleen met mijn onderbroek aan dook ik bij haar onder de dekens. Ik liet mijn handen gaan waar ze konden en ook Esther betastte mijn lichaam op de lekkerste plekjes. Ik voelde haar borsten en haar kruis, zowel door haar ondergoed heen als er onder. Esther had, ervaren als ze was, natuurlijk al snel mijn harde lid te pakken en begon dat zalig te masseren. Niet veel later kwam ik in haar hand klaar. Esther trok haar hand boven de dekens en likte hem af. “Mmm….., jong zaad, lekker” kreunde ze. Ik bleef naast haar liggen met mijn hand in haar kruis.

“Trek mijn slip en bh uit” gebood ze. Uiteraard liet ik me dat geen twee keer zeggen en binnen de kortste keren lagen haar bh en haar slip naast mijn bed op de grond. Even later had ze ook mijn onderbroek er naast gedeponeerd.

“Vinger me” zei ze hijgend en ze deed me voor hoe zij dat het lekkerst vond. Even later kwam ze kreunend klaar en ook ik was al weer aardig opgewonden geraakt.

“Wil je neuken?” vroeg ze zwaar ademend. Veel meer dan “ja” wist ik niet uit te brengen.

Esther ging op har rug liggen en spreidde haar benen. Ik moest op haar komen liggen en geroutineerd bracht zij mijn inmiddels weer harde pik tegen de ingang van haar vochtige vagina. Instinctmatig duwde ik even en toen voelde ik hoe mijn harde geslacht voor het eerst bij een vrouw binnendrong.

Esther knelde haar benen om mijn heupen en begon heerlijk onder me te bewegen. Het was niet moeilijk om er op mee te gaan. Mijn bewegingen werden door Esthers stimulerende bewegingen heftiger en heftiger. Esther begon te kreunen en leek te verkrampen. Ik voelde een weldadig gevoel in me opkomen, gevolgd door en ontlading als gevolg van een flinke ejaculatie. Esther lag onder me te hijgen en te steunen. Haar vagina leek ineens veel vochtiger rond mij iets minder harde pik te sluiten. In mijn onervarenheid herkende ik dat niet als haar klaarkomen.

Ik voelde een weldadig gevoel over me komen en ook Esther werd rustiger. Ze keek me aan en drukte haar lippen tegen de mijne. Ik voelde haar tong mijn mond binnendringen en even later lagen we hartstochtelijk te tongen. Haar benen lagen nog altijd stevig om mijn middel gedrukt.

Ik had mijn zaad in haar gebracht en dat gaf een apart gevoel. We bleven een tijdje liggen en al snel maakte zich wederom en gevoel van opwinding van ons meester. Esther nam, ervaren als zij was, het initiatief. Mijn harde lid zat al snel in haar mond terwijl mijn tong haar vagina beroerde. Ineens stroomde er vanuit haar genotsgrot een hoeveelheid vocht als gevolg van, naar mij later duidelijk werd, haar orgasme.

Esther draaide zich van mij af, legde mij op mijn rug en liet zich over mijn harde pik zakken. Ze begon op en neer te bewegen en haar prachtige borsten dansten op dat ritme mee. Toen mijn zaad opnieuw haar vagina vulde, voelde ik opnieuw een weldadig gevoel over me komen en ook Esther kwam trillend en kreunend klaar.

We zijn nog even in elkaars armen blijven liggen en daarna nog even samen onder de douche. Uiteraard hebben we elkaar dar met de hand en de mond bevredigd en voordat mijn ouders en broer thuiskwamen, zaten we weer keurig netjes in de woonkamer televisie te kijken.

Esther is nog drie dagen bij ons gebleven. Natuurlijk heb ik haar die dagen als het even kon lekker aangeraakt op enkele plekjes. En voordat ze echt weer weg ging, hebben gelukkig nog wel een keer hevige seks kunnen hebben.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top