Skip to content

Momenteel actief

Vervolg van onze Belgische vrienden
4.67/5 (3)

De volgende morgen reden Janet en ik ( Henk) achter Anneke en Jefke aan om gezamenlijk nog twee weken op een camping in de Ardennen te gaan staan. Zij wisten natuurlijk beter de weg in hun eigen land dan wij, dus na een vlotte reis bereikten we de andere camping. Wij hadden gereserveerd maar naast ons was net een plaats vrij gekomen en Jefke en Anneke kwamen gezellig naast ons staan. Tijdens de rit begon Janet mij te enigszins te verhoren over gisteren. “Je maakte je gisteren nogal druk over Anneke ben je soms een beetje gek op haar?” “Och ik vind haar wel aardig,”zei ik licht blozend. “Volgens mij heb jij meer gedaan dan haar alleen maar op bed gelegd.” Vervolgde ze.” Ze had haar bh en haar slipje al uitgedaan voordat jullie Jefke weg brachten zag ik wel. Later zei jij dat je haar jurkje had uitgedaan daar zat dus niets meer onder en je maakt mij niet wijs dat je daar geen gebruik van hebt gemaakt. Je was het gelijk met me eens toen ik zei dat we maar gelijk moesten gaan slapen en jou kennende had je anders nog wel een wip willen maken dus zeg maar eerlijk: Hebben jullie geneukt?”.

Met een rooie kop bekende ik: ‘Een beetje maar.” “ Een beetje neuken kan niet je neukt of je neukt niet.”Zei ze lachend. “Ik ben niet boos maar je kan er zeker van zijn dat ik met Jefke de koffer in zal duiken. Hij heeft mij ook al eens bij m’n billen gepakt toen we hebben staan zoenen en ik voelde meteen aldat zijn lul flink stijf werd dus hij zal wel mij ook wel willen ” De caravans stonden en alles was opgeruimd. ’s Avonds zaten we gezellig met z’n vieren wat te drinken. Janet was opvallend vriendelijk voor Jefke bediende hem en als ze voorover boog liet ze hem haar tietenkast zonder bh bewonderen. Zo zag ik ook dat ze geen slip droeg. Zogenaamd onhandig struikelde ze en viel bij Jefke op schoot. Die smeedde gelijk het hete ijzer en begon haar te tongen en stak zijn hand onder haar korte rokje.

Anneke zag dit en zei:”Wat zij doen kunnen wij ook” en sprong bij mij op schoot . Ook Anneke had geen bh en was zonder slip. Het leek wel of de meiden dit hadden afgesproken.

Even later zei Janet.:”Jefke is weer wat slaperig zal ik hem nu maar in bed leggen.”

“Een heel goed idee zeiden wij, dan brengt Anneke mij wel naar bed. Onze kleren vlogen uit en we begonnen lekker te vrijen toen Anneke zei:”Janet vertelde hoe ze er achter was gekomen dat we geneukt hadden en haar gevraagd of zij het goed vond dat Janet Jefke zou proberen te verleiden. Als dat zou lukken mogen wij twee weken net zoveel neuken als we willen. Jefke had al eens tegen Anneke verteld dat hij Janet wel eens tussen de benen wilde kietelen.” Daar is hij nu zeker druk mee bezig “lachte ik en begon de bolle kut van Anneke eens lekker uit te likken. Ze spoot haar kutsap in m’n gezicht en trok me omhoog en we begonnen hevig te tongen en mijn lul gleed haast vanzelf tussen haar gladde schaamlippen door het neukgat in. De caravan stond te schudden tot ik haar buikje vol spoot en ook Anneke trillend klaar kwam. We waren uitgehijgd en Anneke wilde een kijkje nemen bij de buren.

Spiernaakt slopen we naderbij en gluurden tussen de gordijnen door van de schuddende caravan. We zagen de blote billen van Jefke driftig op en neer gaan, Janet had haar armen en benen om hem heen geslagen en trommelde met haar hielen op zijn kont. We zagen de billen van Jefke spannen als teken dat hij spoot en Janet kwam met een luide gil klaar.

“Een reuze geil wijf heb jij,”Fluisterde Anneke, “ Ze neukt lekker mee. Zou ze Jefke eerst nog gepijpt hebben, daar is hij dol op.” “Reken maar van yes ook Janet pijpt graag.”

We slopen weer terug en door het geile gezicht van de neukende Janet en Jefke was m’n lul lekker stijf geworden. Anneke voelde mijn stijve en dook erop en begon ook mijn lul hevig te verwennen. Onverwacht begon ik te spuiten maar Anneke slikte dat als een geroutineerde slet meteen door. “Lekkere dikke lul met veel sperma heb je.” fluisterde Anneke en likte haar lippen nog eens af. “Zouden we vannacht bij elkaar kunnen blijven?”

“Ik zal eens gaan overleggen,” zei ik en ging naar de andere caravan. Ik klopte en Janet riep:”Kom er maar in.” Ik ging naar binnen en vroeg “Waar in?” Niet bij mij want ik ben al gevuld door die lekkere lul van Jefke zoals je ziet.” En inderdaad Jefke lag nog lekker met zijn lul in de kut van mijn geile vrouw. “Wat doen we vannacht?” vroeg ik. “Ik blijf lekker bij Jefke dus ga jij maar terug naar jouw eigen sex-vriendin. Veel plezier.”

“Janet blijft bij Jefke dus kunnen wij doen waar we zin in hebben.”Vertelde ik. “De hele nacht lekker neuken dus.” Antwoordde Anneke en greep mijn lul.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top