Skip to content

Momenteel actief

Onderdanig aan mijn zusje deel 1
4.67/5 (24)

Met kloppend hart had ik in Hunkemöller gestaan, schuchter en in de hoop dat de mooie meiden en vrouwen in de winkel wel zouden denken dat het voor mijn vriendin was: een roze kanten BH waarvan ik vermoedde dat hij me zou passen, een bijpassen slipje en jarretelgordel met netkousen. Oh, ik zou eruit zien als een sletje, een sletje met een verrassing in haar broekje. Al heel lang houd ik, slanke jongen, 22 jaar, ervan me als meisje aan te kleden. Ik fantaseer dan dat ik me als een onderdanig meisje gedraag, die ervan houdt zich te laten nemen, die ervan houdt een ander te behagen, die volgzaam is zich als een sletje gedraagt. Diep van binnen voel ik me zo: ik ben er voor het genot van de ander, ik ben er om gebruikt te worden, om me over te geven, onvoorwaardelijk. Dat is waar ik voor leef.

Ik kon niet wachten tot ik thuis was. De deur van mijn kamer had ik amper dicht getrokken of ik gooide alle jongenskleding van mijn af. Langzaam trok ik de nylons over mijn gladgeschoren benen, haakje ze aan het gordeltje. De BH ging om en ik vulde de cups lichtjes met een paar stukjes stof, toen het kanten roze slipje dat mijn kale pik nauwelijks in bedwang hield. Tevreden opgewonden keek ik in de spiegel, mijn handen gleden over mijn nepborstjes, mijn lange haar deed ik in een knot. Dat begon er aardig op te lijken, maar er ontbrak nog iets: een jurkje, ik wild heel graag een jurkje aan, waarin mijn borsten goed zouden uitkomen en waaronder mijn lange benen met netkousen mooi onderuit staken. En ik wist ook welk jurkje: mijn zusje had precies wat ik nodig had.

Nog meer opgewonden van de spanning deed ik de deur naar de gang open en sloop, met mijn harde pik in het kanten slipje, naar de kamer van mijn zus. Ze was op school, er was geen gevaar. Langzaam deed ik de deur open en glipte naar binnen. Toen ik haar kast opende voelde ik ineens ogen in mijn rug. Ik draaide me om. Op het bed zat mijn zusje, mijn prachtige zusje met haar zwarte haar. Ze keek me aan, met die prachtige ogen. Ik wist niets te zeggen, stond daar maar, probeerde met mijn handen mijn paal te bedekken, maar dat had alleen maar tot gevolg dat haar ogen zich richten op mijn stijve pik in dat piepkleine, kanten meisjes slipje. Toen glimlachte ze.

Zocht je iets? Eeeh, ja, stamelde ik. Ik kleurde nog roder dan ik al was. Wat dan? Ik wist niets te zeggen. Mijn pik was een klein jongenspikje geworden, wat was dit vernederend, zo te staan voor mijn eigen zusje. Ik voelde me belachelijk, ik kon wel door de grond zakken, maar ik voelde me ook zo geil… Ze stond op, oh, wat was ze mooi, en liep heupwiegend op me af. Vlak voor me hield ze stil, keek in mijn ogen, boog zich naar me toe en fluisterde in mijn oor: sletje. Een woord, een klein woord op een toon die me deed huiveren. Achteraf kan ik zeggen dat ik toen al wist dat wat er zou komen: haar toon was lief en zacht en toch ook streng en dominant. Het klonk alsof ze precies begreep wat er door mij heen ging. Vanaf toen was ik verkocht, wist ik dat ik voor haar een open boek was, dat ik mij niet meer voor haar kon verbergen. In een oogopslag had ze mijn ware aard gezien en begrepen. En dat ze daar gebruik van zou maken stond direct vast.

Ik weet wel wat je wilt, zei ze, terwijl haar hand over het behaatje streek en vervolgens omlaag, over mijn strakke buikje, naar mijn piemel. Toen trok ze in een beweging haar jurkje uit, precies het jurkje dat ik zocht, en gaf het mij. Trek aan, zei ze. Ik trok het aan. Het was aan de kleine kant, en bedekte maar net mijn billen in het roze slipje. Ik heb best wel mooie billen, bol en rond en ik houd alles netjes geschoren. Ik zag eruit als een sexy meisje van ongeveer 20 jaar.

Mijn zusje draaide zich om en liep terug naar het bed. Ik keek naar haar rug, ze had een witte BH en string aan, mijn pik knelde alweer in mijn broekje en de bobbel was duidelijk te zien in de stof van het zwarte jurkje dat maar net mijn billen bedekte. Onder het bed pakte ze een leren zwarte broek. Ze keek me aan, zittend op het bed. Ik kreeg de neiging me om te draaien en terug te gaan naar mijn kamer. Blijf, was het enige dat ze zei. Toen stroopte ze haar string af. Ze bleef me aankijken met die rustige, zelfverzekerde blik. Ik ving een glimp op van een kaal en roze kutje. Toen stond ze op en trok de leren broek aan. Ik trek hem altijd aan zonder slipje, dat maakt me extra geil, zei ze, terwijl ze de broek dichtknoopte. Ze pakte haar motorjack, deed het aan over haar BH en trok de rits dicht tot net boven haar borsten. Het gaf haar een prachtig figuur, een zwarte engel. Ze glimlachte opnieuw, reikte onder het bed en haalde er een zwarte riem onder vandaan. Het leek een beetje een hondenriem, maar het einde was anders, veel kleiner. Kom hier, zei ze. Ik deed wat ze zei. Trek je jurkje op. Ik deed wat ze zei. Ze trok het kanten slipje omlaag, greep mijn pik en bond een parachute vormig stukje leer rond mijn ballen. Mijn zak stond strak, mijn ballen zwollen in hun tuigje. De riem werd aan het tuigje bevestig. Ze gaf een korte ruk. Ik kreunde van de pijn in mijn ballen, maar het wond me alleen maar op. Mijn zusje, mijn zusje als een jonge meesteres in het zwarte leer, en ze leidde mij… Goed zo, zei ze, volg me, en ze liep de kamer uit, de riem in haar hand. Ik volgde gedwee, aan de riem, mijn ballen kolkten van het zaad, mijn pik braste zowat, mijn ronde kont kwam bijna onder het zwarte jurkje uit en op mijn borst pronkten twee ronde tietjes… Zo gingen we de straat op.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top