Skip to content

Momenteel actief

Opgevangen in de sekshoeve deel 3
4.89/5 (9)

De dagen en de weken verstreken met af en toe opnieuw een filmopdracht. Mijn buik was nu echt een tonnetje geworden. Ik woog 25 kg zwaarder. Neuken ging me nog altijd het beste af als ik op mijn zij kon liggen en de mannen hun pik in die houding bij mij naar binnen staken. Ook ging het als ik op mijn knieën over hun pik ging zitten en wat naar achter leunde zodat ze hun pik zelf in en uit konden neuken. Zo kon ik ook nog wel verschillende mannen na elkaar neuken. Mijn kutje was nog even lekker voor ze en sommigen zogen ondertussen ook aan mijn borsten om te kijken of ze al melk produceerden. De baas kwam nu bijna elke avond bij mij en we waren telkens uren bezig. Soms had hij Geert, de huurbaas van de hoeve, bij zich. Zo kwam Jenny ook geregeld aan haar trekken. Het begon altijd, met dat we op onze rug moesten gaan liggen naast elkaar, met onze benen maximaal gespreid en een kussen onder onze billen. Dan werden onze kutjes bewerkt. Ze wreven onze klitjes en kutjes op met handen en tong, en als de klitjes dan gevoelig genoeg waren kregen we hun pikken in onze spleetjes. De dokter had gezegd dat massage van mijn kutje geen kwaad kon voor het kind in mijn buik. Integendeel ik leerde daardoor meer pijnprikkels verdragen en ik zou later beter tegen de weeën kunnen. Een ander gevolg was dat we daar ook geiler van werden en onze kutjes goed nat. Dat likten Bas en Geert altijd graag op. Door dat likken werd mijn klitje verder geprikkeld en kwam er meer vocht dat kon worden opgelikt.

Als ze uitgeneukt waren ging Geert weg maar Bas bleef altijd in ons bed overnachten. En een uurtje later stak hij dan weer zijn pik bij mij naar binnen. Hij testte echt hoe ver hij kon gaan met mij want hij bleef maar doorgaan tot zijn ballen helemaal leeg waren. Dan gingen we pas slapen maar zelfs dan nog gebeurde het regelmatig dat hij enige uren later, midden in de nacht dus, vaginaal contact zocht. En hij had me bevolen dat als hij in me zat, ik niet gewoon mocht blijven liggen, ik moest dan telkens met mijn kutspieren zijn pik masseren. Hij vertelde me dat het voor hem aanvoelde alsof ik zijn pik zachtjes met een warm nat washandje masseerde. Het kwam er op neer dat hij mij de laatste weken als een altijd klaarliggend privé neukmaatje gebruikte. Ik was benieuwd wat er zou gebeuren als ik moest bevallen. Zou hij me net voor de bevalling, als ik weeën had, ook nog gaan neuken?

En dan, op een avond, was ik samen met Jenny en nog een paar andere collega’s in de salon van de baas om hem en een aantal vrienden van animatie te geven en te bedienen. We hadden net een lesbisch showtje gegeven om hen op te warmen en ik was gaan zitten op de stijve pik van één van de vrienden zonder eigenlijk echt verder te neuken. Hij was mijn buik aan het betasten en aan het aaien toen ik een eerste wee voelde aankomen. Hij voelde het ook; “Het gaat beginnen, ik voel een wee,” riep ik. Ik verwittigde Bas en die belde onmiddellijk de dokter. Een weinig later kwam die er dan ook samen met nog een paar collega’s die een mobiele massagetafel bij zich hadden. Die werd midden in de kamer geplaatst. Er werden twee voetbeugels aan bevestigd en ik moest er dan op plaatsnemen. Voeten en handen werden dan vastgemaakt. Het voorste deel van de tafel werd omhoog gezet en ik zat dus deels zittend, deels liggend met de benen gespreid te wachten op een volgende wee.

Ik hoorde Bas opnieuw met iemand telefoneren. Vijf minuten later kwam er iemand aan met een camera. Nu kleedde Bas zich helemaal uit en ging tussen mijn benen staan, stak zijn stijve pik voorzichtig bij mij naar binnen, liet zich filmen en wachtte samen met mij op een volgende wee. Als die er een paar minuten later aankwam begon hij mij zachtjes te neuken. Hij vertelde mij dat dat aanvoelde als een grote golf van onwillekeurige spiersamentrekkingen die over zijn pik rolden. Mij maakte het weinig verschil of er een pik in mijn buik stak of niet. Ik voelde de kramp van de wee altijd vanuit mijn baarmoeder vertrekken en uitdeinen over het hele geboortekanaal. Ik voelde wel dat er een pik inzat maar dat gaf geen bijkomende pijnen of zo. Wel voelde ik dat die pik af en toe tegen mijn klitje schuurde en dat gaf dan weer een seksuele prikkel, maar daar stond mijn hoofd niet naar. Toen hij voelde dat hij ging klaarkomen, trok hij zich uit mijn kutje terug en spoot over mijn buik. Alles werd gefilmd en ik smeerde zijn zaad over mijn buik als een vochtinbrengende crème. Bij een volgende wee verloor ik ineens mijn vruchtwater. Ook dat werd gefilmd. Nu kwam de dokter erbij en voelde hoe de toestand was: “meer dan 7 cm ontsluiting al, was zijn commentaar.” Nu volgden de weeën elkaar op met een alsmaar korter wordende frequentie. De dokter zei dat ik nu mocht ik persen en ongeveer twee uur na mijn eerste weeën werd het kind geboren, een meisje. Ik hoorde het huilen en wist dat het leefde. De navelstreng werd doorgeknipt en daarna werd het stil. Men bracht het kindje weg, naar zijn nieuwe ouders die het van de organisatie gekocht hadden en die het zouden opvoeden als ware het hun eigen kindje. Ik weende stilletjes. Jenny streelde mijn buik. Nadat de nageboorte ook afgekomen was droeg men mij met een brancard naar mijn bed. Jenny week niet van mijn zijde. Toen ik wat bijgekomen was en een eerste slaapje gedaan had, kwam ze naast mij liggen en begon aan mijn borsten te zuigen. Ze moest, zo vertelde ze mij, van Bas zorgen dat mijn melkproductie goed op gang kwam door me meermaals per dag leeg te zogen. Mijn borsten zaten goed vol melk. Dat zogen was dan ook geen enkel probleem. En omdat Jenny het zeer zacht deed had ik ook geen last van kloven aan mijn tepels.
De derde nacht na de geboorte kwam Bas al weer bij mij liggen en begon ook aan mijn borsten te zuigen. Hij slurpte ze allebei leeg. “Er moet genoeg aan je borsten gezoogd worden zodat de melkproductie in stand blijft.“ Daarna voelde hij heel voorzichtig aan mijn kutje voordat hij zich omdraaide en ging slapen. Jenny moest dan tot hij sliep zijn penis in de mond nemen en zachtjes op zijn eikel zuigen. De volgende dag kreeg ik op de gekste momenten mannen aan mijn bed die me alleen maar leeg zoogden. Mijn kutje werd immers veertien dagen ontzien na de geboorte, maar mijn borsten maakten overuren. Tegen het begin van de avond gingen Jenny en ik lekker lang in bad. We moesten ervan profiteren dat we twee weken vrijgesteld waren van seksopdrachten voor het huis.

Bas kwam wel elke dag langs tegen dat het tijd was om te gaan slapen. Ook hij zoog mijn tieten leeg en speelde dan met zijn vingers in mijn kutje om te kijken of het al klaar was om te neuken. Eerst met één vinger, dan twee. Gelukkig was ik bij de geboorte van de kleine niet ingescheurd en hoefde ik niet genaaid te worden. Daarom verliep de genezing volgens de dokter zeer goed en zou ik over een paar dagen al volledig terug de oude zijn. Dat vond Bas goed nieuws. Hij zou me overmorgen al weer komen neuken, had hij gezegd. Wel om te beginnen zachtjes aan. Echte klanten zou ik pas veertien dagen na de bevalling krijgen. Het enige lichtpuntje was dat hij die veertien dagen elke maaltijd liet brengen naar mijn kamer zodat ik niet naar het restaurant hoefde. Jenny was dan mijn boodschapper en vertelde mij wat er zoal te doen was in het huis. Zo had ik ten slotte nog enige voeling met de collega’s. Ook de meisjes uit de keuken die ons eten kwamen brengen vertelden over de gewone gang van zaken in het huis, wie geveild werden en zo. …

De veertien dagen vlogen voorbij. Ik was bijna niet uit mijn kamer gekomen. Bas was mij al weer volop gewoon aan het neuken, hij vond dat ik stilaan weer eens bij de dagelijkse werkzaamheden ingeschakeld kon worden. Gisterenavond had hij huisbaas Geert weer eens meegebracht en samen hadden ze me goed doorgesmeerd. Geert had eerst lang melk afgezogen. Hij likte aan mijn hele borst voor hij mijn tepel in zijn mond nam en zwaar begonnen te zuigen. Ook melkten hij ze met zijn vingers. Straaltjes melk werden er zo op zijn tong gespoten. Dan zoogde hij weer met mijn tepel vol in zijn mond en liet hij de onderdruk zijn werk doen. Bas zei tegen Geert: “Als je klaar bent met spelen zijn haar borsten leeg en kunnen ze vannacht opnieuw melk aanmaken. Daarna richtte Geert alle aandacht op mijn pretgaatje. In mijn kutje vingeren met één, later met twee vingers. Hij vergat hierbij zeker niet mijn klitje sterk te stimuleren. Die vingers gingen daarmee door tot je het meters ver hoorde soppen, ja, tot ze mijn kuttensap als witte room opgeklopt hadden.
Zo was Geert met mijn kutje bezig terwijl Bas ging liggen. Nu moest ik op zijn stijve lul gaan zitten en me met mijn kutje er op laten zakken. Dan kon ik hem in mijn eigen tempo ritmisch neuken. Ik was zo opgegeild dat ik als een razende zeker twee keer klaargekomen was voor er ook maar één druppel zaad in mijn buik gespoten werd. Maar echt lang kon ik dat niet tegenhouden. Al snel werd mijn kutje volgespoten. Het sap liep langs de stijve lul naar buiten en tekende zich als een romige ring af op zijn neukende lul. Daarna was Geert weer aan de beurt. Ik voelde ook zijn warme zaad in mij stromen. Ook ik kwam nog eens tot een hoogtepunt en kneep in de pik met onwillekeurige spiersamentrekkingen van mijn neukspieren. Ik lette op de mannen hun gezichten en zag dat het goed was.

Vanaf morgen zou ik opnieuw in de routine van het huis opgenomen worden en mijn agenda zou weer gevuld worden met opdrachten om klanten te plezieren. Mijn rustperiode was voorbij. Ik zou weer alle dagen geneukt gaan worden. In mijn vruchtbare periode zou ik bij opbod verkocht worden aan de hoogstbiedende persoon of groep en alleen die zou mij een maand lang in mijn kutje mogen neuken. Werd ik die maand niet zwanger dan zou de daaropvolgende maand opnieuw iemand die het hoogste bod had mij kunnen proberen te bezwangeren. Bas was nieuwsgierig of er veel belangstelling zou zijn om mij te neuken en zwanger te maken. Omdat mijn rustperiode na de bevalling voorbij was moest ik terug in de gewone routine komen. Mijn lot was dus om opnieuw zwanger geneukt te worden. De baas had op de website van de seksclub een advertentie gezet waarin hij mij als neukobject plaatste om per opbod aan de hoogstbiedende(n) gegeven te worden om opnieuw te bezwangeren. Morgenavond was de eerste keer dat de geïnteresseerden zouden kunnen komen bieden. Er moesten minstens vijf mannen zijn die zich daarvoor zouden moeten inschrijven. Inschrijven alleen al zou 100 euro kosten. De heren die zouden mogen opbieden. Het hoefde niet per se mannen alleen te zijn, toegelaten waren ook groepjes mannen of mannenclubs die dan de beschikking over mij hadden om mij gezamenlijk zwanger te neuken. Er waren zeven geïnteresseerden de volgende dag. Dus het opbieden kon wel degelijk doorgaan. Afgesproken werd met Bas dat ze mij voor het bieden zouden mogen beoordelen, bekijken, betasten, vingeren, alles was toegelaten om me uit te testen, uitgezonderd echt neuken. Ik moest me klaar houden tegen 18 u om die keuring te ondergaan. Jenny maakte me klaar om goed voor de dag te komen. Tegen 17u 45 zorgden we er voor dat we gegeten hadden en dat ik in de theaterzaal klaar stond helemaal naakt. Mijn borsten waren zwaar van de melk. Jenny had er ook voor gezorgd dat mijn kutje goed nat was en glom van het kutsap tegen de tijd dat de keuring zou beginnen. Ook had ze mijn vel helemaal ingewreven met een lekker riekende olie.

Bas kwam binnen met geen zeven maar acht gegadigden. Er was nog een geïnteresseerde bijgekomen om mee te bieden. Deze acht mannen mochten mij dus testen deze avond. Hij zette mij in de presenteerhouding en sprak de mannen toe. Ze mochten mij helemaal onderzoeken, alleen niet neuken. Ze mochten me vingeren, me melken, alles wat hun geilheid hen ingaf. De eerste minuten voelde ik niks dan vingers overal op mijn lijf, overal in mijn lijf. Nadat ze allemaal uitgebreid in mijn neukgaten hadden verkend, was het tijd om met het opbieden te beginnen. Bas begon aan de veiling als een echte veilingmeester en al gauw vlogen de prijzen in de hoogte. Ik kon het niet verstaan maar Jenny hield me van de stand op de hoogte. Afgeklokt werd ik op een prijs van 18000 euro. Ik was verwonderd van deze hoge prijs. Bas was tevreden en hij vroeg me om me terug te trekken met de winnaar van de veiling. Die kon deze nacht bij mij in de kamer en in mijn bed overnachten, alhoewel ik wist dat er van slapen weinig terecht zou komen. De winnaar mocht van zijn prijs genieten. Ik nam afscheid van de anderen en ging samen met hem en Jenny naar ons vertrek. Het eerste wat we deden was samen een lekker warm bad nemen en lui genieten van het warme water. Jenny hoorde van de man die mij gewonnen had dat hij eigenlijk de vertegenwoordiger was van een vriendenclubje dat samen neukavonden organiseerden. Ze waren met zo’n tien mannen en hadden allen een tiende van de prijs te betaald. Ik zou vannacht nog niet in mijn kutje geneukt worden, zei hij. Dat zou op een speciaal feestje gebeuren als ze er allemaal bij zouden zijn zodat men niet zou weten wie de vader was als ik in verwachting zou raken. Na dat feestje zouden die tien mannen me dan een maand lang beurtelings komen neuken, zo dikwijls en wanneer ze wilden.

Toch wilde de winnaar een voorproefje van mijn kunne. Hij vingerde mij in mijn kutje, rolde mijn klitje met lichte druk en deed zo mijn geilheid toenemen. Nu ging hij met zijn tong diep binnen en sabbelde aan mijn klitje. De geilheid was weer niet tegen te houden, mijn sappen begonnen te vloeien. Nu vroeg hij aan Jenny of hij haar in haar kutje mocht neuken. Ze zei daar geen neen tegen. Ze moest naast mij gaan liggen en eveneens de benen spreiden. Ook haar begon hij uit te likken en haar klitje te zuigen. Toen ze goed lekte en goed intiem gesmeerd was, ging hij met zijn pik bij haar naar binnen en begon hij haar te neuken. Had hij toch nog een kutje dat hij kon neuken en zo kon hij mij sparen voor de grote show met zijn neukvrienden. Hij vroeg mij om zijn pik te likken terwijl hij bij Jenny in en uit neukte. Hij neukte langzaam en ik kon zo gemakkelijk zijn hele pik aflikken als die naar buiten kwam. Zo kon ik ook mijn tong tussen Jenny haar schaamlippen en zijn pik wringen om de wanden van haar kutje te likken. Ik wond hen beiden op tot ze op mijn tong klaarkwamen. Ook ik vond dat hemels. Nu kwamen er overvloedig sappen van hen beiden vrij die ik kon oplikken. Die twee bleven mekaar volop neuken tot ze allebei nog eens klaar kwamen. Hij trok zich net voor het schieten uit haar terug en stak zijn pik in haar mond zodat zijn zaad volop op haar tong terecht kwam. Veel viel er ook naast maar ook veel bleef in haar mond. Zij mocht nog niet slikken van hem maar moest mij eerst hevig tongen. Ze hevelde zo zijn zaad over naar mijn mond en ik moest slikken. Uiteindelijk waren wij moe maar tevreden. Hij ging tussen ons in liggen en we probeerde te slapen. Maar de adrenaline stroomde nog iets te veel door zijn hersenen en ik voelde al gauw opnieuw vingers in mijn kutje komen en aan mijn klitje. Ze speelden er nog een tijdje mee waardoor mijn sappen bleven komen. Maar ook aan dat spel kwam toch een einde want een tijdje later waren we alle drie in dromenland.

Het ontwaken was meer van het zelfde. Als in een droomtoestand voelde ik mijn geilheid vergroten. Weer zaten zijn vingers in mijn kutje en aan mijn klitje te wrijven. Mijn blaas stond op springen. Mijn winnaar wou me bekijken als ik plaste. Ik deed het dan maar en hurkte in de douchecel. Hij speelde met zijn vingers door mijn kutje terwijl ik mijn ochtendurine liet lopen. Hij liet me recht staan en daarna zijn vingers aflikken. Ik proefde zo mijn eigen urine. Hij kwam bij me staan en draaide de douche open, nam douchegel en schuimde ons allebei in. Hij riep Jenny en liet haar er ook bij komen. Zo wasten we ons drieën. We maakten ons volledig klaar en hij deed zijn kleren aan. Ook wij deden onze werkuniformen aan en gingen dan met zijn drieën ontbijten in het restaurant. Het was nog vroeg en er waren weinig andere personeelsleden of collega’s aanwezig. Na het ontbijt namen we afscheid en hij zei ons dat we ons vanavond moesten klaar houden. Hij zou dan met de negen anderen komen om mij in een gangbang een eerste maal onbeschermd te neuken. Daarna zou er iedere dag een lid van de groep komen om met me te neuken. Dat zou de rest van de maand zo door gaan. Daarna zouden ze afwachten of ik zwanger was. Leuke tijden kwamen er aan, dacht ik, ik zou alleen maar met hen hoeven te neuken tot ik zwanger was.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top