Skip to content

Momenteel actief

Mijn gevoelens delen
3.8/5 (5)

Ken je dat gevoel, dat je alleen bent maar de kriebels voelt opkomen bij alleen de gedachte al aan seks? Ik wel. Overduidelijk. Ik geniet ervan maar nog meer als ik ze met iemand kan delen. Ik doe dit regelmatig met een (oudere) jongen. Onze gevoelens delen. Ik vind het fijn om genomen te worden op zo’n manier waarvan je weet dat het heel lang mag gaan duren. Ik ken M. Al een bijzondere lange tijd en in die tijd hebben we ook al veel gedeeld met en van elkaar. Ik ben een “meisje” van 19 jaar, maar ik weet wat ik wil, wat ik kan en wat jij wilt. Ik spreek regelmatig af met M. Om even wat te gaan “drinken” samen.

Vorige week kwam ik hem tegen tijdens het stappen, en na een aantal sapjes was ik al behoorlijk op dreef. Mijn lipjes waren nat van de gedachte en de spanning. M en ik hebben wat gedronken en besloten toen om samen weg te gaan. Erg ver kwamen we niet. In het midden van de stad staat een kerk, daar komen niet veel mensen op zaterdagnacht. M gleed met zijn handen onder mijn strakke zwarte rok en kneep hard in mijn billen. Een van zijn vingers drukte hij langzaam naar binnen in mijn anus, iets wat ik erg fijn vind. Zijn penis voelde ik groot worden in zijn broek, heerlijk vind ik dat. Ik bukte langzaam naar beneden en ritste zijn broek open waarna ik zijn enorm dikke pik in mijn hand nam. Deze begon ik eens even lekker af te trekken. Het duurde niet lang voor hij wat vocht verloor waarna ik hem lekker diep in mijn mond nam en hem begon te pijpen. Ik voelde zijn handen door mijn haar gaan, steeds harder trekken. Ik proefde het vocht dat op mijn tongetje kwam. M trok me vervolgens omhoog , draaide me om en trok mijn rok omhoog, mijn stringetje liet hij zitten en hij duwde me stevig naar voren waarna hij zijn dikke penis in mij stootte. Ik voelde elke centimeter ervan en mijn gehijg ging een aantal octaven hoger. Ik hou van mannen die weten wat ze willen. Met zijn vingers , vingerde hij mijn anus waarna ik al snel tot een hoogtepunt kwam. Heerlijk een dubbele penetratie.

M. Verloor hierna al snel zijn controle en spoot me helemaal vol waarna hij zich langzaam terug trok en zijn broek dicht deed.. De rest van de nacht hebben we samen door gebracht met nog een hoop wilde standjes, plekjes en spotjes. 😉

Dit is 1 van mijn avonturen en wil er snel nog een aantal delen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top