Skip to content

Momenteel actief

De swingersclub deel 2
4.63/5 (19)

Twee weken later was het zo ver. Overdag brachten we de ontvangkamer op de benedenverdieping en de ruimte met het bubbelbad in orde en daarna de slaapkamers op de eerste verdieping. Tegen negen uur kwamen de eerste gasten binnen. Irma begroette hen steeds hartelijk en stelde mij voor aan een paar stellen. Mooie vrouwen en hele knappe mannen. Ik genoot van als dat moois om me heen en voelde hoe mijn kruis al nat werd toen ik met de stellen in gesprek kwam. De dames konden het goed met elkaar vinden. Het viel me op dat de dames na een toiletbezoek hun knoopjes van de bloezen verder los hadden gemaakt. Ik vond het wel grappig om te zien en werd er eigenlijk best wel geil van. Op het toilet deed ik maar hetzelfde. Twee knoopjes losser zodat mijn mooie bh meer zichtbaar werd en daarmee ook mijn strakke borstjes. Bij het plassen ontdekte ik een natte plek in mijn slipje. Blijkbaar was ik meer opgewonden geweest dan ik gedacht had. Ik deed mijn slipje uit, stopte het meteen in de wasmand, waste mijn handen en werkte mijn mascara nog even bij. Bij het verlaten van de wc zag ik twee stelletjes hand in hand luid giechelend naar boven lopen. Ik dacht er niks bij, eerst. Maar toen ik goed keek zag ik dat ze gemixt waren. Irma had ze andersom voorgesteld. Het idee wond me enorm op. Ik voelde mijn kutje kloppen. Ik liep naar de eettafel waar de drankjes en hapjes stonden, nam nog een groot glas witte wijn en at wat hapjes. Toen voelde ik ineens iets aan mijn kont. Ik keek om en zag dat Irma mijn billen streelde. Ook zij was al wat bloter gekleed. Haar decolleté was zo diep dat ik haar mooie borsten zag zitten in haar kanten bh. Helemaal toen ze voorover leunde om wat van de grond te pakken. In die stand wreef ze met haar hand langs mijn benen naar boven in de richting van mijn kutje. Ik werd plots zo geil. Mijn tepels sprongen naar voren en priemden door mijn bh en jurkje heen. Ik kreeg het er warm van. “Heb je het al naar je zin?” vroeg ze. Ik lachte en zei dat ik enorm genoot. Ik fluisterde in haar oor dat ik net twee stelletjes naar boven zag gaan, waarop Irma zei: “Als je van spanning houdt moet je maar eens gaan kijken.” Met een kloppend speetje en een bonkend hart ging ik de trap op. Ik hoorde al geluiden komen uit de slaapkamer. Het licht was gedempt en de deur stond op een kier.

Ik keek naar binnen en zag daar twee spiernaakte stelletjes die elkaar hevig verwenden. De dames lagen wijdbeens op bed en de beide heren zaten met hun hoofden tussen hun benen en beften de vrouwen. Alleen was er wel geswitcht. Beide dames speelden met elkaars mooie borsten. Kneedden hun tepels en kermden luid als hun gevoelige plekjes werden gelikt. Ik had mij jurkje verder los gemaakt en zat met mijn ene hand in mijn bh om mijn borst te masseren en mijn tepel te stimuleren en met mijn andere hand bracht ik mijn kletsnatte kutje in stemming. Ik hoorde mezelf soppen of was dat het geluid van de twee stelletjes? De heren waren inmiddels gestopt met beffen en presenteerden hun stijve pikken aan de dames die maar al te graag hun lippen om de natte eikels wilden klemmen. Wat een schouwspel dacht ik. Vier mooie personen die heerlijk met elkaar aan het seksen waren. Ik wilde ook wel wat aandacht van deze knappe mannen. De dames lieten hun tongen een rondedans om de eikels maken. Iedereen genoot met volle teugen. Toen een van de vrouwen mij in de gaten kreeg riep ze: “Kom binnen meid, gooi je kleren uit en doe mee.” Ik bedacht me geen moment opende de deur en ging naar binnen.

De stelletjes keken om maar gingen gewoon verder waar ze mee bezig waren. Ze werden allerminst gestoord door mijn aanwezigheid. Blijkbaar hadden ze er op gerekend. Ik ontdeed me snel van mijn kleren en liep op de dames af. Een van hen liet de pik, waar ze mee bezig was los en gebaarde dat ik deze kon overnemen. Gulzig pijpte ik de man. Ik likte zijn eikel en deed die vervolgens diep in mijn keeltje. Dan weer nam ik hem in mijn hand en trok hem lekker af. Ik voelde hoe een van de dames mijn kutje masseerde en met haar vinger over mijn klitje wreef. Ook werden mijn borsten één voor één gemasseerd. Dit maakte me nog geiler. Inmiddels kreeg ik ook de tweede pik aangeboden. Om beurten nam ik de beide stijve pikken in mijn mond. Ik voelde een paar borsten op mijn billen. De dames namen me van achteren onderhanden. Soms voelde ik een vinger mijn poesje binnendringen, dan weer een tong. Dat ik daarbij ook borsten voelde op mijn billen maakte mij extra geil. Ik wilde nu nog maar een ding en dat was een van de pikken in mijn kutje. En ik wilde een van de vrouwen beffen. Het zou niet lang duren voordat het gebeurde. Een man ging op zijn rug liggen en een van de vrouwen ging geknield over hem heen zitten om hem te neuken.
De andere vrouw ging naast hem op het grote bed liggen, deed haar benen uit elkaar en gebaarde dat ik haar moest beffen. Geknield kroop ik tussen haar benen en met mijn kontje uitdagend omhoog stekend begon mijn tong een zoektocht naar het klitje tussen haar schaamlipjes. Toen de tweede man mijn natte kutje omhoog zag steken wachtte hij niet af maar duwde hij zijn grote stijve pik heel voorzichtig tussen de lipjes door naar binnen. Ik genoot enorm want zijn lul was groter dan de pik van Arno. Luid gillend kwam ik dan ook na enkele minuten al klaar. De man had een groot uithoudingsvermogen en neukte maar door. Ondertussen speelde hij met mijn tieten. Ikzelf was nog steeds met de natte pruim van de vrouw bezig. Ik lebberde aan haar lipjes en proefde haar heerlijke sappen. De andere vrouw naast me was bezig om te zorgen dat de stijve pik niet steeds uit haar gaatje schoot tijdens het neuken. Wanneer dat toch gebeurde zag ik mijn kans schoon om de ontsnapte pik naast me even af te trekken om hem daarna weer terug te stoppen in het kutje waaruit hij was ontsnapt. Ondertussen neukten de heren ons naar een volgend orgasme. Het duurde niet lang of beide pikken waren ook klaar gekomen en het zaad van de heren droop uit onze kutjes.

De dames hadden blijkbaar geile dorst want het ontsnappend zaad likten ze helemaal op. Door alle opwinding had ik niet gezien dat er een andere man als toeschouwer in de hoek van de kamer op een stoel was gaan zitten. Een aantrekkelijk uitziende man die met zichzelf aan het spelen was. Ik keek hem aan en hij knipoogde. Alleen al door de knipoog werd ik als door een magneet naar hem toe getrokken. Omdat daarnet het ontstaan van mijn tweede orgasme onderbroken stapte ik zonder aarzelen van het bed af en ging op hem af. Zijn paal was lekker groot en stak al uitdagend omhoog. Ik zette mijn benen over die van hem en liet mijn poesje over zijn paal heen glijden. Alle remmen gingen los. Ik had hier de controle en bepaalde het ritme. We begonnen rustig en de man draaide met zijn ogen van genot. Achter mij hoorde ik de andere stellen genieten en ik hoorde iemand zeggen: “Ik kom bijna.” Ik wilde dat ook en dus bouwde ik het tempo op. Terwijl ik daarmee bezig was pakte de man mij beet en bewoog mij in het juiste ritme op en neer. Hij gaf me steeds een extra duw tijdens het naar beneden gaan zodat hij wat meer kracht kon geven bij het penetreren. Dit had ik nog nooit gedaan maar het was zo lekker omdat zijn lekkere paal dieper bij mij naar binnen gleed bij het neerkomen. Mijn kutje was zo nat dat je het hoorde soppen en ik voelde het sap langs mijn benen lopen. Ik liet mijn handen door zijn haar glijden naar zijn rug, ik kon mij niet meer inhouden en zette mijn nagels in zijn rug. Hmm wat was dit genieten. “Zo jonge dame, nu gaan we er pas echt voor,” deelde hij mede. Hij boog iets naar voren en pakte mijn borsten beet. Ik voelde zijn paal al kloppen in mijn poesje en wist dat hij tegen het einde zat. “Schatje ik ga komen,” zei hij. Door die ene zin en de gedachte aan het komende spuitfestijn kon ik het niet meer houden. “Hmm, ik kom ook,” zei ik. Nog een stoot en ja hoor het was zover. Ik kreunde alles bij elkaar en samen kwamen we heerlijk klaar.

Toen ik opkeek zag ik in de deuropening Irma staan, voorover gebukt terwijl ze van achteren geneukt werd door een knappe man. Ze kirde het uit van plezier. Ze had staan kijken naar ons schouwspel en dat had aanstekelijk gewerkt. Ze ging recht staan waardoor de pik uit haar kutje floepte. Lachend riep ze: “Komen jullie mee naar beneden? Gaan we daar nog even verder.” “Aankleden hoeft niet want beneden is het ook al een naakte doel.” We liepen naar beneden en daar zagen we de rest van het gezelschap. “Kijk eens, hier is Fleur, onze nieuwe assistente” riep Irma, “nu is ze naakt en kunnen jullie haar schoonheid in volle omvang bewonderen.” Opeens voelde ik ontzettend veel handen over mijn dijen, tieten, benen, kontje en schaamstreek gaan. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn aanwezigheid moest de aanwezigen opnieuw in stemming brengen en dat lukte vrij aardig want na een tijdje stonden er overal stelletjes te vrijen of te neuken. Soms met z’n tweeën soms met z’n drieën. Alle banken waren bezet met seksende mensen. Het kon niet op. Toen de aandacht wat minder werd en ik een wijntje had gedronken zag ik een knap stel binnen komen. Ik liet ze voorbij lopen en volgde hen naar de ruimte met het bubbelbad. Nadat zij het bad in gestapt waren plonsde ik ook het water in en ging tegenover het stel zitten. Hij had zijn arm om haar schouder geslagen en speelde met haar tietjes. Links naast me zaten twee dames van een jaar of dertig. Druk aan het bepraten wat er de vorige keer allemaal gebeurd was. De bubbels stegen aan alle kanten op langs mijn lichaam. De jongen had inmiddels het meisje op schoot genomen en ze zaten heftig te zoenen. Onder water waren zijn handen al haar erotische streken aan het verkennen. De twee dames tegenover mij keken er een beetje verlekkerd naar. Dan kroop er naast me een jongen in het bubbelbad. Een beetje wild want het stelletje was even afgeleid maar ging al snel weer door waar ze gestopt waren. “Hoi,” zei hij, “is het water wel een beetje lekker?” Ik antwoordde dat het warm was maar dat de hitte tegenover mij bij dat stel hoger was dan de watertemperatuur. Hij giechelde en zei dat hij daar ook wel van hield. “Water maakt alles zo lekker zacht en alles glijdt zo makkelijk.” “Ja dat klopt,” antwoordde ik. “Weet je wat ook zacht is?: DIT,” zei ik terwijl ik mijn zachte tiet tegen zijn arm drukte en tegen hem aankroop. Ik vroeg of hij het erg vond. Hij stamelde zoiets van: “Nee hoor, in tegendeel.” Met het uitzicht op dat stel begon ik ook weer zin te krijgen. Hij sloeg zijn arm om me heen en z’n andere hand legde hij onder water op mijn dijbeen. Hij bewoog zijn hand naar mijn kruis en wreef even over mijn venusheuveltje. Ik kreunde heel zachtjes in zijn oor. Toen bewoog hij zijn hand verder naar boven en streelde mijn tietjes. De tepeltjes waren inmiddels hard geworden en hij liet ze even tussen zijn vingers rollen. Mijn rechterhand was inmiddels bij zijn kruis aangekomen, nam zijn lul in de hand en schoof zijn voorhuid naar beneden. Omdat zijn geslacht inmiddels tot volledige grootte was gekomen vulde die mijn hele hand. Ik duwde ondertussen mijn lippen op zijn mond en onze tongen vonden elkaar. ‘Hoe heet je eigenlijk?’ vroeg hij. “Fleur,” was mijn korte antwoord. “Ik ben Jasper,” zei hij, “ik ben een neef van Irma,” en hij begon mijn tietjes weer stevig te masseren. De tepeltjes stonden recht vooruit en vroegen om gesabbeld te worden. Hij liet zijn tong over mijn tepels gaan en beet er zachtjes op. Ik begon ietsje harder te kreunen. Ondertussen speelde mijn linkerhand heerlijke met zijn paal. De eikel stond op het punt om te ontploffen. Zijn rechterhand zakte langzaam van mijn borst naar mijn poesje. Zachtjes haalde hij zijn vinger door mijn spleetje. Ik kreunde nog een beetje harder. Daarop stak hij zijn middelvinger naar binnen en begon mijn klitje te stimuleren. “Ah ja,” kreunde ik, “maak me klaar.”

Hij liet mijn tepeltje uit zijn mond schieten, keek om zich heen en merkte dat de aandacht vanuit het bubbelbad volledig op ons was gericht. Het stelletje had zich helemaal naar ons toe gericht. Zij zat bij hem op schoot. Aan de uitdrukking op haar gezicht kon ik aflezen dat haar kutje prettig gevuld was. De twee dames zaten tegen elkaar aan, met de armen om elkaar geslagen, te zoenen. Zo keken ze naar het schouwspel dat zich op zo’n twee meter van hen afspeelde. Plotseling merkte ik dat we nog meer toeschouwers hadden. Het was Irma die poolshoogte kwam nemen. Ze zat gehurkt aan de rand van het bad. “En Fleur, vermaak je je een beetje?” “Nou, ehh, ja, dat wil wel lukken,” was mijn ietwat overdonderde antwoord. “Of hebben jullie nog hulp nodig?” vroeg ze. Toen ze zag dat ik me amuseerde vertrok ze gerustgesteld weer naar de ontvangstruimte. Ondertussen liet ik mijn kutje onder water over Jasper zijn lul zakken en begon hem wild te berijden. Plotseling merkte ik dat het drukker werd. Links en rechts van ons kwamen mannen en vrouwen vanuit de ontvangstruimte in en om het bad zitten om het schouwspel van dichtbij te kunnen bekijken. Uit mijn ooghoek zag ik dat het stelletje tegenover ons zich ermee kwam bemoeien. Het meisje ging naast me staan en terwijl Jasper me neukte nam ze een tiet vast en zoog zich vast op mijn tepeltje. Achter haar stond haar vriend in haar kutje te stoten dus samen veroorzaakten we behoorlijk wat extra golven in het bubbelbad. Ik hoopte dat dit nog een tijd lang door zou gaan. Maar ik voelde al snel dikke klodders sperma door Jasper’s lul omhoog schieten die mijn poesje vol spoten. Achter het meisje kwam haar vriend inmiddels ook klaar en ze kreunde het uit. Onder water werden de slierten sperma, die uit onze kutjes stroomden, door de golven meegenomen. Toen iedereen zijn hoogtepunt verwerkt had kropen we uit het bubbelbad, droogden ons af en gingen terug naar de ontvangstruimte. Nadat ik onder het genot van een glaasje witte wijn enigszins tot rust gekomen was keek ik rond of er nog wat te beleven viel. Op dat moment kwam het jonge stel uit het bubbelbad langs. Volgens mij viel ik wel in de smaak bij de jongen, maar ik wachtte af. Ze gingen recht tegenover mij zitten op een grote ronde bank, waar je ook lekker op kon liggen. Het stel begon met zoenen en de jongen keek mij af en toe aan. Ik zag dat het meisje hem kusjes in zijn nek gaf die stukje bij beetje steeds verder naar beneden gingen via zijn buik. Door haar knieën zakkend gleden haar handen naar zijn ballen en ze liet ze door haar vingers heen gaan. Terwijl ze dat deed gaf zij kleine likjes over zijn eikel. Je zag hem genieten. Langzaam liet zij haar mond zakken en begon zij rustig op en neer te gaan over zijn paal. Nu ik dit allemaal zag begon mijn poesje ook weer nat te worden. Ik schoof mijn benen uit elkaar en liet mijn handen langs de binnenkant van mijn been glijden. Mijn vingers gleden door mijn sleufje dat al weer goed nat is. De jongen zag het, zei iets tegen zijn vriendin die mij aankeek waarna ze haar hand uitnodigend naar me uitstak. Ik stond op en liep naar het stel toe. Haar vingers streelden mijn armen en eindigden in mijn lange haar. Ze hield mijn haar stevig vast en begon mij innig te zoenen. Ik kon mijzelf niet meer bedwingen en ging op onderzoek uit op haar lichaam. Haar borsten voelden zo lekker aan. Ik liet mijn handen verder zakken en die zaten al snel tussen haar benen. Een heerlijk nat klitje was wat ik voelde. Voorzichtig gleden mijn vingertoppen over haar knopje en ik hoorde haar kreunen van genot. Rustig aan begon ik de strelingen steeds verder op te bouwen. Haar schaamlipjes waren gezwollen en vocht liep uit haar poesje. Achter mij voelde ik de handen van de jongen die langzaam al strelend naar mijn kutje toe bewogen. Zijn vingers gleden mijn spleetje binnen. Nadat hij mijn klitje een tijdlang had bewerkt maakten zijn vingers plaats voor iets heel anders want plotseling voelde ik zijn paal mijn natte grotje binnen gaan. Hmm hij ging steeds sneller en dieper. Dit was zo onwijs geil. Het meisje was inmiddels meegenomen door Arno die haar nu doggy style neukte op de bank naast ons. Ik voelde hoe er door een ander met mijn borsten werd gespeeld. Ik keek op en zag dat Irma was. Ze lachte naar me en terwijl ik rustig verder neukte nam ze mijn tepeltjes onder handen. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam weer heerlijk klaar op het moment dat de jongeman zijn zaad in me loosde. Erg lang kon ik van de vermoeienissen niet uitrusten want omdat ik nieuw was in het gezelschap stonden er inmiddels een aantal aanwezigen om de bank en werd ik door verschillende mannen gestreeld, gekust en geneukt. Die avond heb ik nog veel vergelijkend warenonderzoek gedaan bij pikken en kutjes. Zoveel zaad had ik nog nooit te verwerken gekregen. Toen ik voldaan naar mijn slaapkamer ging voelde mijn kutje helemaal beurs, dus toen Arno gekscherend vroeg of ik nog even met hem wilde neuken zei ik: “Graag een volgende keer, nu even niet, ik moet even uitdruipen.” In werkelijkheid was ik natuurlijk doodop van de seks en kon ik even geen pik of zaad meer zien, maar ik had de stellige overtuiging dat ik zo’n avond nog vele malen zou meemaken.

Fleur

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top