Skip to content

Momenteel actief

De nieuwe buurvrouw
3.9/5 (21)

Hier buiten was het heel lekker. Ik zat op het dakterras een biertje te drinken. Mijn terras grenst aan dat van de buren en ik heb een tijdlang zonder buren gezeten, maar eindelijk is het appartement naast mij gekocht door een jonge blonde vrouw. Een alleenstaande, mooie jonge blonde vrouw. Ze kwam ook haar dakterras op en keek mijn kant op, over de lage schutting heen. Ik kon niet anders dan terugkijken en zei verder niets, ik wilde weten wat ze ging doen. Ze bleef mij aankijken, zei nog geen woord en klom zo ineens over de lage schutting heen, waar ze toch nog best lenig voor moest zijn.

Ik keek toe, voelde mijn hart sneller gaan kloppen bij de gedachte aan haar neuken in een heel erg lenig standje. Ze kwam naast mij zitten, op het tafeltje waar ik eerder een glas drinken ad neergezet. Ze zat daar, streelde over mijn arm en deed haar benen een beetje uit elkaar. Onder haar zomerjurkje droge ze zo te zien helemaal niets en haar kutje was ook nog eens heel erg netjes geschoren. Mijn hand werd gegrepen en heel langzaam tussen haar benen geduwd. Ik stak een vinger uit en raakte haar schaamlippen aan en speelde ermee alsof ik nog nooit eerder een kutje had aangeraakt, wat natuurlijk niet zo was. Ik had al vele vrouwen geneukt, maar nog nooit eentje die naast mij woonde, dat was wel nieuw. Intussen zat ik haar heerlijk te vingeren, ze kreunde met haar hese stem, een heel erg aangenaam geluid kan ik je verzekeren.

Ik voelde hoe mijn pik groeide en dat was in mijn korte broek – waar ik ook geen ondergoed onder droeg – duidelijk te zien. Ze trok mijn broek naar beneden en daar lag ik op mijn ligstoel, met mijn billen en pik bloot, een hand van de nieuwe buurvrouw om mijn pik en mijn vingers diep in haar lekkere kutje begraven. Ik vingerde haar sneller en zij trok mij ook sneller af. Ze kroop een beetje dichterbij, ging op het randje van het tafeltje zitten en boog voorover. Ik kon haar gelukkig nog wel blijven vingeren in die houding, stak er zelfs een vinger bij. Ondertussen zoog ze zalig aan mijn eikel. Ze had hele zachte lippen en had lippenstift op. Dat zag ik pas toen ze mijn lul even os liet en ik er een randje omheen zag zitten. Ze nam mijn lul nog dieper in haar mond en kreunde nog intenser dan voorheen. Ik voelde die hete natte tong aan mijn leuter likken terwijl ze zoog, een techniek die niet alle vrouwen gebruiken maar wel zouden moteen doen. Niets geiler dan een likkende tong aan je pik terwijl je afgezogen wordt.

Ze bewoog wilder op en neer met haar hoofd, haar tieten drukten tegen mijn bovenbeen aan terwijl mijn vingers kletsnat waren geworden van al dat vingeren, wat ik ook steeds sneller en wilder ging doen. Toen voelde ik hoe haar lichaam begon te schudden en mijn hand nog een stuk natter werd. Ze was op mijn hand klaargekomen en dat vond ik zó ontzettend opwindend, dat ik meteen in haar mondje spoot. Het verraste haar wel een beetje, maar moedig als ze was zoog ze flink door en slikte alles in. Ik voelde hoe ze nog even likte aan de top van mijn eikel. Daarna stond ze op, klom weer over de schutting en draaide zich om. “Als je meer wilt, moet je vanavond maar even langskomen,” zei ze met haar hese stem. Daarna ging ze naar binnen, de koelte opzoekend. Ik kon niet wachten tot het avond was. Wat zou ik haar een beurt geven zeg. Binnen- of buitensex, het was mij om het even.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top