Skip to content

Momenteel actief

Buitenseks in de Belgische Ardennen
4.56/5 (9)

De reis was niet zo heel erg lang maar wel heel erg saai toen ik een paar jaar geleden met vrienden naar België op vakantie ging. We hadden een huisje gehuurd en van daaruit gingen we op pad. We besloten leuke tripjes te maken en dat was allemaal wel gezellig maar ik miste een meisje waar ik dat allemaal mee kon doen. Tijdens de tweede week van de vakantie kwam ik iemand tegen in Malmedy in de Belgische Ardennen. Zij was ook op vakantie en ze verveelde zich heel erg. Ik was even van de groep weg toen ik haar ontmoette en we raakten wat meer in gesprek. Ik dacht, we zijn nu toch op reis en wellicht zie ik haar nooit meer dus laat ik gewoon de stoute schoenen aantrekken. Ik zei op stoere toon tegen haar dat ik haar anders wel veel plezier kon geven en ik bekeek haar met een bepaalde blik die ze wel herkende.

Ze keek om zich heen en dacht duidelijk even na. Vervolgens pakte ze mijn hand en sleepte ze mij mee naar haar auto. “Als we een stukje die kant oprijden dan weet ik een leuke stek om veel plezier te maken”, zei ze terwijl ze ene kant op wees. Ze startte de motor. Ik stuurde een berichtje aan mijn vrienden dat ik een meisje had gescoord en zo terug zou komen. Ze stuurden een duim omhoog en zeiden wel op een terrasje in het centrum te wachten, zoals echte vrienden dat doen.

Het meisje reed een stukje bos in en daar parkeerde ze de auto. Het was geen parkeerplaats en dus zou er ook niet zo gauw iemand komen. Hoe ze het kende dat weet ik niet. Misschien was ze hier al langer dan ik dacht en nam ze vaker jongens mee naar die plek? Geen flauw idee. Daar aangekomen stapte ze uit en liep ze iets verder het bos in en ik er natuurlijk met al een stijve in mijn broek achter haar aan. Ze deed haar korte broek en onderbroek uit en ging op een boom zitten. Dat ding was omgevallen maar was nog vrij hoog van de grond. Daar deed ze haar benen van elkaar en keek ik zo recht in haar mooie geschoren kutje. Ze vingerde zich en wenkte mij om bij haar te komen. Ik stond tussen haar benen en ze maakte mijn boek los en had al snel mijn harde pik beet. Ze begon mij gewoon te pijpen en we hadden elkaar nog maar net ontmoet! Ik kon het haast niet geloven dat ik op mijn vakantie een echte slet of misschien wel nymfomane had ontmoet! Ze had een klein handtasje bij zich. Ze liet mijn lul tussen haar volle lippen vandaan glijden en haalde een condoom uit die handtas en deed deze behendig om mijn pik heen. En toen ging ze verschuiven op de omgevallen boom zodat ze achterover tegen een staande boom kon leunen. Ze deed haar benen weer wijd en zei dat ik haar moest pakken.

Dat heb ik dan ook echt wel gedaan. Ik stond meteen weer tussen haar benen en greep die slet goed beet en liet mijn pik diep in haar ongelooflijk natte spleet gaan. Ik neukte haar niet snel maar wel hard en heel diep. Ze sloeg haar armen om mijn nek en zo viel ik bijna voorover. Gelukkig kon ik mijn balans hervinden. Ik pompte dat poesje flink vol. Een soppend geluid maakte het, zo nat was ze en na een aantal minuten kwam ik heftig in haar klaar. Gelukkig met condoom om bedacht ik later. Eigenlijk was ze toen ook wel meteen klaar en ze maakte zich zo goed en zo kwaad als het ging schoon en reed ons zo weer terg naar Malmedy, blies mij een handkus en reed weg. Ik zocht de jongens op en vertelde ze mijn verhaaltje. Ze geloofden het amper en trakteerden mij op een biertje. Haar ben ik nooit meer tegengekomen maar mijn vakantie kon door haar helemaal niet meer stuk!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top