Skip to content

Momenteel actief

Ontmaagd
4.36/5 (33)

Ik ben een man van middelbare leeftijd en al jaren getrouwd, maar heb ook al jaren geen seks meer met mijn vrouw. Nu gooi ik het over een andere boeg en richt mijn pijlen op mannen. Ben wel kritisch, hij moet een mooie pik hebben, intiem kaal, zelf moet hij er ook redelijk goed uitzien en schoon en hygienisch zijn. Ik struin het internet af naar een leuke man die meer met mij wil. Uiteindelijk heb ik iemand gevonden en we hebben samen een klik. We mailen vaak en mailen dan geile praatjes. Uiteindelijk heb ik afgesproken met hem, hij komt hier. Mijn vrouw is een dag uit met haar vriendin en ik het het huis voor mij alleen.

Tegen een uur of 11 komt R naar mij toe. Ik heb vooraf mijn kutje schoongemaakt en gespoeld. De spullen van het bed gehaald en er schone handdoeken neer gelegd. De koffie staat klaar en dan gaat de bel. R staat voor de deur en ik doe open, wij geven elkaar een hand en ik zeg: ik ben blij dat je er bent. Ik draai me om en R komt binnen, meteen voel ik een hand op mijn billen. Ik vraag: heb je zin in koffie? R zegt: graag. Ik vraag wat hij erin heeft en loop naar de keuken en zet het koffiezetapparaat aan en draai me naar hem om om kopjes te pakken.

Hij drukt mij op mijn knieën en haalt zijn pik uit zijn broek. Ik pak hem beet en lik voorzichtig aan zijn eikel. Dan ga ik met mijn tong achter zijn eikel langs en sluit langzaam mijn lippen er om heen. Ik neem zijn pik langzaam verder in mijn mond en begin erop te zuigen en te likken. Ik proef zijn voorvocht en voel mijn eigen pik stijf worden.
Dan neem ik zijn ballen in mijn hand en ga daar mee spelen tijdens het pijpen. R neemt zijn stijve gezwollen pik uit mijn mond en vraagt: waar kunnen we verder gaan. Ik zeg: volg mij maar. We lopen naar boven naar de logeerkamer waar alles klaar ligt. R zegt tegen mij dat ik mij moet uitkleden en dan gaat ook hij uit zijn kleren. Even later staan we beide naakt tegenover elkaar. Ik ga op het bed zitten en hij gaat voor me staan, ik pak zijn pik weer in mijn hand en schuif mijn lippen erover heen, weer begin ik hem te pijpen.

Na een poosje van zijn pik te hebben genoten zegt R: ga even op je handen en knieën op het bed en met je billen omhoog zodat ik goed bij je kutje kan. Ik doe wat mij gezegd word en dan voel ik dat hij flink wat glijmiddel aan mijn kutje smeert. Ik hoor dat hij een condoom om zijn stijve pik doet en dan voel ik zijn eikel tegen mijn kutje drukken. R zegt dat ik mij moet ontspannen, ik zeg ik doe mijn best. Dan pakt R een flesje en houd die even onder mijn neus, meteen voel ik mij al meer en meer ontspannen en even later voel ik zijn pik langzaam in mijn kutje schuiven, even later zit hij er helemaal in en begint hij mij te neuken. Hij ontmaagd mijn mannenkutje, hier heb ik al lang van gedroomd. Even later begint R harder te stoten en dan komt hij klaar, zijn pik is nog dikker en ik voel hem kloppend zijn zaad in het condoom spuiten. Dit is waar ik lang naar verlangde. Hij trekt zich terug en haalt het condoom van zijn pik. Hij vraagt: waar kan ik mijn pik even wassen en tot mijn eigen verbazing zeg ik: kom maar hier ik lik hem wel schoon.

Als ik zijn pik weer in mijn mond neem proef ik zijn zaad nog en ik zeg: de volgende keer mag je me neuken zonder condoom. R zegt: oké fijn. Ga maar op je rug liggen met je knieën naar je toe, dan doe ik het meteen. Ik ga liggen en pak mijn knieën vast en trek die naar mij toe, mijn kutje staat nog open van de eerste keer en R smeert er nog wat glijmiddel aan en dan schuift hij zijn pik zonder moeite diep in mij en begint mij weer te neuken. Aangezien hij nog steeds erg geil is duurt het deze keer niet lang voor hij klaarkomt. Ik voel zijn pik opzwellen en kloppend de volgende lading zaad spuiten, nu rechtstreeks in mijn kutje, het lijkt wel of er geen eind aan komt. Als hij zich terug trek bied hij weer zijn pik aan mij aan en ik lik hem weer schoon. Dan gaat hij tegen me aan liggen en pakt mijn stijve kloppende pik vast en begint mij af te trekken. Het duurt niet lang voor ik klaarkom en hij mijn zaad opvangt in zijn mond en die opent boven mijn mond zodat ik mijn eigen zaad opvang en doorslik. R likt nog een keer over mijn pik en vraagt hoe het met zijn zaad inmijn kutje gaat. Ik zeg het zit er nog in. Dan helpt hij mij van bed opstaan en naar de douche, hij zet mij op het toilet en ik kan het zaad uit mijn kutje laten lopen.

R zegt: dit was echt geil. Ik zeg tegen R: bedankt dat je mij hebt ontmaagd en dat ik jou zaad mocht ontvangen. We spreken af dat we het snel over gaan doen. We kleden ons aan en ik begeleid hem naar de voordeur. Ik zwaai en hij is weg. Ik loop weer naar boven en ruim de boel op, de handdoeken doe ik in de was en ik spuit met deo door de kamer en de douche. Dan ga ik naar beneden en zet koffie voor mezelf. Ik hou contact met R, want ik wil graag weer door hem geneukt worden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top