Skip to content

Momenteel actief

Vakantie vol seks
4/5 (14)

Het was nog voor Corona en ik was alleen op zomervakantie gegaan. Dat was voor het eerst in jaren want ik had daarvoor een vriendin en die ging altijd mee. Maar het was al een aantal maanden uit en dus moest ik maar in mijn eentje gaan. Ik wilde wel even weg maar had geen zin om zo alleen een heel eind weg te gaan. Dus besloot ik in Nederland te gaan. Ik vond een leuke camping bij Renesse en het was nog mooi weer ook dus het zat op zich wel mee. Maar ja, ik was alleen. Gelukkig niet voor heel lang want al zittend aan het strand op de vierde dag van mijn vakantie kwam er een mooie dame op mij af en ze vroeg of ze naast mij mocht zitten. Ik zat in het zand maar zei grappend dat er nog net een plekje vrij was dus ze had geluk. Dat brak eigenlijk meteen het ijs. Ze vertelde dat ze mij op de camping had gezien en dat het erop leek dat ik ook alleen was. Ik beaamde het en ze vond het maar gek dat zo’n aantrekkelijke man alleen was.

Dat deed mij direct glimlachen. Een compliment van een aantrekkelijke vrouw is natuurlijk altijd fijn. We kletsten nog wat en toen stond ze op en zei dat ik altijd welkom bij haar was en vertelde mij waar ze stond. Zo kwam het dat we de rest van mijn twee weken vakantie veel met elkaar optrokken. Na een week samen dingen doen zaten we bij haar stacaravan nog even een biertje te drinken. Het was al donker, redelijk rustig op de camping en nog lekker warm. We zaten daar en welk onderwerp het nou was wat het aanwakkerde weet ik niet meer maar dat gesprek bracht iets in ons naar boven wat ervoor zorgde dat we ineens zaten te zoenen. En van het één komt over het algemeen het ander. Dus gingen we de stacaravan in. We deden het rustig aan, in ieder geval in het begin. We zaten wat op het bed en zoenden en knuffelden en gingen elkaar steeds meer aanraken op steeds intiemere plekken. Een beetje elkaar ontdekken als het ware.

Haar handen waren warm en zacht en toen ze eenmaal bij mijn kruis was aangekomen begon het wat sneller te gaan. Ik voelde hoe ze mijn korte broek uit probeerde te doen en dus tilde ik mijn billen even op en al snel had ze alles waar ze naar op zoek was binnen handbereik. Ze trok mij heel erg fijn af en duwde zachtjes tegen mijn lichaam aan, gebarend dat ik moest gaan liggen. Dat deed ik meteen, ik was heel erg benieuwd naar wat er ging komen. Ze speelde met mijn ballen. Het was heel gevoelig maar ook genieten. Haar mond ging om mijn eikel heen en deze gleed steeds dieper haar mond in. Ze had er erg veel zin in want ze pijpte mij met overgave. Na een tijdje lag ik bovenop haar en drukte ik mijn pik bij haar naar binnen. Heel langzaam terwijl ze haar ogen sloot. Ik drukte mijn pik zo ver als mogelijk naar binnen en haalde hem er heel rustig bijna helemaal uit. En weer naar binnen, terwijl ik allerlei kanten op aan het bewegen was wat haar een extra fijn gevoel leek te geven. Ik gaf haar zoenen en likte aan haar tepels en nam haar heel natuurlijk. We bewogen richtingen op alsof automatisch en pasten de standjes er feilloos op aan. Uiteindelijk voelde ik dat ik ging komen en het leek er heel erg op dat het een gezamenlijk orgasme zou gaan worden. Het kon haast niet perfecter.

Zo lagen we daar en nadat we ons hadden opgefrist gingen we liggen en vielen samen in slaap. En zo hebben we de rest van de vakantie nog vaker met elkaar het bed gedeeld. Wat een eenzame vakantie leek te zijn werd gelukkig een hele fijne met lekker veel seks en dat had ik eerlijk gezegd nooit aan zien komen. We hebben na die tijd nog een aantal maanden contact gehad maar het werd door de afstand onderling helaas niet wat ik had gehoopt

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top