Skip to content

Momenteel actief

Op vakantie een prachtige vrouw geneukt
4.1/5 (21)

In deze tijd missen we allemaal de vakantie. We kunnen nu helemaal nergens heen. Ik denk in deze tijden heel erg vaak terug aan mooie vakanties. De laatste waar ik aan dacht was er eentje van een jaar of 10 geleden alweer. Ik was samen met een groep vrienden op vakantie. We deden dat niet ieder jaar want dan zou het te gewoon worden. We spaarden een tijd en dan gingen we weer eens op avontuur, zoals we dat noemden. In ieder geval was het dat jaar een trip naar Frankrijk. We hadden een heel erg luxe villa gevonden en vanuit daar hadden we veel tripjes en ook in de villa zelf hadden we de grootste lol. Er was een dag tussen dat k even op mijzelf wilde zijn.

We lieten elkaar vooral doen waar we zin in hadden dus de jongens vonden het prima. Ze gingen zelf op pad om een terrasje te pikken en ik besloot door het stadje in de buurt dat de andere kant op lag te gaan wandelen. Een beetje fotografereen en dat soort dingen. Ik kwam bij een mooi oud gebouw en besloot dit vast te leggen. In de buurt daarvan liep een mooie vrouw van begin 20 schatte ik. Ze keek de hele tijd naar mij en op een gegeven moment kwam ze naast mij staan. Ze was zelf Frans maar had door dat ik het niet was en vroeg mij in het Engels of ik haar misschien op de foto wilde zetten. Ik bekeek haar toen pas goed en ze was echt verbluffend mooi. Lange zwarte haren en een fantastisch lichaam. Stevige borsten en een smalle taille en lange benen. Ik was aan het staren, schudde het even van mij af en zei dat ik dat wel wilde doen. Ik maakte wat foto’s van haar en vroeg haar achteraf om haar e-mailadres zodat ik het naar haar kon sturen.

Dit gaf ze aan mij en we gingen ieder onze weg. Bij de villa aangekomen besloot ik de foto’s zo snel mogelijk door te sturen. Het was een digitale camera dus dat was zo gedaan. En toen raakten we wat aan de praat over de mail en kreeg ik ineens een uitnodiging van haar om wat te drinken samen. Blijkbaar vond ze mij leuk en ik ging akkoord. Diezelfde avond nog zaten we in hetzelfde stadje bij haar huis een wijntje te drinken. Het was zo gezellig, het leek alsof we elkaar al jaren kenden. En de wijn ging maar door. Ik was met de auto naar haar gegaan en was niet meer in staat om naar ons vakantiehuisje te rijden. Het was al een bijzonder avontuur die dag dus toen ze mij zei dat ik kon blijven slapen, nam ik dat aanbod zeker aan. Zoiets zou ik toch nooit meer meemaken dus ik wilde er volop van genieten zo dacht ik bij mijzelf.

Die nacht lag ik in een tweepersoons bed en ik kon niet echt slapen. Net toen ik dacht wat weg te zakken kwam de donkerharige schoonheid de kamer op. Ik zag haar daar staan en zag natuurlijk meteen dat ze naakt was. Ik wist niet hoe te reageren en ging rechtop zitten terwijl ze naast mij in bed kroop en met mij begon te zoenen. En natuurlijk zoende ik terug. Ze had de meest zachte lippen en toen mijn handen over haar huid gleden merkte ik dat ze overal heel zacht was. We begonnen te vrijen. Haar hand op mijn penis die zachtjes op en neer bewoog en mij zo hard als steen maakte. Ze gooide de dekens van ons af en we rolden door het bed heen, al zoenend en strelend. Uiteindelijk kwam ik bovenop haar te liggen en penetreerde ik haar. Ze kreunde zacht toen ik helemaal in haar zat.

Langzaam bewoog ik op en neer en haar poesje voelde heerlijk warm aan. Ze sloeg haar lange benen om mijn middel en ik ging wat rechter overeind zitten zodat ik goed kon zien hoe ik in en uit dat fantastische lichaam aan het pompen was. Uiteindelijk deden we het in meerdere standjes en toen ik haar op zijn hondjes pakte en haar mooie lichaam bekeek terwijl ik haar overheerste, kwam ik klaar. Heel plotseling nam het zich van mij over en ik kon het niet meer inhouden. Ik spoot mijn zaad diep in haar mooie lichaam en de Franse vrouw nam het kermend in zich op.

We vielen samen in slaap en de volgende morgen hadden we een ontbijtje op haar terras. Laat in de ochtend ging ik weer naar de villa. We hebben elkaar daarna niet meer gezien maar hielden nog wel contact. Ze leek wat afstandelijker dan eerst. Misschien was de nacht samen tegengevallen? Wie zal het zeggen. Voor mij was het speciaal en in tijden als deze is het toch heel fijn om dat soort herinneringen vast te houden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top