Skip to content

Momenteel actief

Massage
NAN/5 (29)

Om te beginnen zal ik eerst vertellen wie ik ben. Ik ben een gescheiden man van eind 50. Na een lang en trouw huwelijk kwamen mijn ex vrouw en ik erachter dat het beter was om ons wegen te scheiden. Zonder ruzie uit elkaar gegaan, nog steeds goed contact met elkaar, maar het was in het begin even wennen. Het is 7 jaar geleden gebeurt, ik was toen 51. Ons twee volwassen zoons gingen er goed mee om. Al vrij snel had mijn jongste zoon een plekje in zijn gezelligheids voetbalteam geregeld. Ik zou verzorger worden. Het was voor mij, naast mijn baan als inkoper, een leuke ontspanning. Ik kon al die jongens van kinds af aan. En na de wedstrijd was het altijd gezellig. Mijn taken als verzorger waren niet zo bijzonder. De club vond het belangrijk om mee te gaan in de moderne tijd en riep alle verzorgers op om mee te doen aan een korte cursus blessure behandeling. Drie leuke avonden volgden, die werden begeleidt door een man en een vrouw, die een bedrijf runden gespecialiseerd in sport en ontspanningsmassages en blessure behandelingen. Ik vond het erg leuk en leerzaam en besloot naderhand een cursus ontspanningsmassage te gaan volgen. Mijn zoons vonden dat geweldig en grapte al: nou, straks liggen alle vrouwen uit de buurt onder zijn handen. Tijdens de cursus had ik een paar keer met een andere man gesproken en hij vertelde mij dat hij, tegen een kleine vergoeding vrouwen masseerde. Soms ontspanningsmassage, maar ook wel eens erotisch, soms eindigend in seks. Ondanks dat ik mijn leven goed op de rit had, miste ik soms wel de nodige spanning in mijn leven. Ik was geen jonge hengst meer, had mijn mooie donkere lokken ook ingeruild voor grijs en kale plekken en mijn ooit zo strakke lichaam begon op verschillende plekken last te krijgen van de zwaartekracht, maar hier was mijn bourgondische levensstijl ook schuldig aan.

Ik begon te adverteren op Marktplaats en Speurders. Het liep niet storm, maar zo af en toe had ik een massage klusje. Meestal bleef het bij een massage, soms gaf de vrouw aan dat ze graag gevingerd of gelikt wilde worden en heel soms resulteerde het in seks. Ik had soms ook stellen, waarvan de man het leuk vond om toe te kijken hoe ik zijn vrouw verwende. Dit resulteerde meestal in seks. De klanten die ik kreeg waren meestal van mijn eigen leeftijd. Soms een wat jongere uitschieter, waarbij de jongste vrouw 36 was, maar zij was helaas niet zo heel aantrekkelijk. Mijn verbazing was op een avond groot toen ik mijn mailbox opende. Zoals gebruikelijk een paar vulgaire mails van mannen als reactie op mijn advertentie. Maar tussen de 4 vreemde mailtjes een reactie van een vrouw, Chantal zag ik staan. Ik opende het mailtje. Al bij de eerste alinea moest ik even slikken. Ze stelde haar eigen voor. Ik ben Chantal, een 21 jarige vrouw ..vrouw? Mijn jongste zoon is 28 en in hem zie ik soms nog een jongen. Maar toch wel aangetrokken door de mail las ik verder. Ze had zin in een ontspannende massage en als daar bij een goede klik meer uit zou komen, dan zou ze daar geen bezwaar tegen hebben. Ze kwam uit de omgeving, gaf aan dat ze beslist niet kon ontvangen, omdat ze bij haar ouders woonde. Maar ze kon wel prima verplaatsen. Ik besloot om te reageren. Ik viel meteen maar met de deur in huis en vroeg haar of ze wel goed gelezen had dat ik een man van 59 was en er niet uitzie als een jonge hond van 25. Ik vertelde haar ook dat ik haar prima kon ontvangen, meestal in de avonduren en in het weekend, bij een tijdige afspraak, ook overdag. Ik stuurde een gezichtsfoto van mezelf mee en vroeg haar bij, als er nog steeds interesse was, ook een foto mee te zenden.

Eerste dagen hoorde ik niets, dus ik dacht: dat zal wel weer iets raars zijn. Maar een week later, toch een mailtje van Chantal. Ik zag aan de paperclip dat er (waarschijnlijk) een foto bijgesloten was. Ik opende de mail. Een vrij lange mail. Chantal vertelde dat het haar niet uitmaakte dat ik stukken ouder was. Het ging haar om een ontspannende massage, niet dat ze met mij samen oud moest worden. Ik klikte de foto open en zag een jonge, mooie meid vrolijk mijn kant op kijken. Ze had halflang donkerblond haar, grijze ogen en een knap gezicht. Het was een gezichtsfoto, maar aan haar toet kon ik zien dat ze niet super slank was, maar ook niet dik, volslank noemen we dat dan maar. Ze gaf in haar mail aan dat het voor haar het beste uitkwam om op een zaterdagmiddag af te spreken. Nou dit was voor mij geen probleem. Ik mailde haar terug dat ze welkom was en dat ik op de door haar voorgestelde zaterdag beschikbaar was. Ik kreeg dezelfde dag een mailtje van haar terug. De afspraak was gemaakt, ze vroeg naar mijn adres gegevens en had zelf haar 06 nummer meegestuurd. Ik mailde weer netjes mijn adres en telefoonnummer door. Anderhalf week wachten.ik werd er al best vrij snel gezond gespannen van. Maar ook voorzichtig. Wat als het allemaal fake was? Ik had tenslotte wel mijn adres gegeven. Afwachten maar. En als er echt kwade bedoelingen waren, kon ik nog altijd, samen met mijn trouwe vriend, mijn Duitse Herder Aaron, mijn mannetje staan.

Op de betreffende zaterdag was ik al vroeg wakker. Ik ging met mijn hond een lange strandwandeling maken, zodat hij in ieder geval tot het begin van de avond moe en voldaan lag te slapen. Eenmaal weer thuis had ik nog een goed uur om mezelf te douchen, scheren en netjes te kleden. Ik had de massagetafel, staat in mijn ruim bemeten slaapkamer, klaargezet en het zekere voor het onzekere genomen, het bed opgemaakt met schoon en fris beddengoed. Chantal zou rond 13.30 bij me zijn. Ik werd nu toch wel zenuwachtig. 13.30, nog niks En toen het 13.50 was en ik dacht: jammer, beetgenomen. Ging de bel in mijn appartement. Ik keek naar het scherm en zag duidelijk het gezicht van Chantal die voor de camera stond. Ik groette haar en opende de deur. Ik zag verder geen anderen bij haar, wantrouwen zal dan toch wel voor niets zijn geweest dacht ik nog. Ik woon vrij hoog, dus het duurde even voordat de deurbel ging. Ik opende en zag Chantal nu voor het eerst in levende lijve. En dat viel me helemaal niet tegen. Ik had gelijk, ze was inderdaad volslank, normaal gaat mijn voorkeur naar mijn slanke vrouw, maar ze zag er ontzettend mooi uit. Ze had een knap gezicht, mooie volle vrouwelijke rondingen en een paar flinke borsten. Ze droeg een modieus kort jasje, en haar stevige billen waren gehuld in een zwarte strakke broek, met een kort spijkerrokje. Een paar mooie laarzen maakte het compleet. Ik stelde me eigen voor en het was al gelijk een goede klik. We gingen naar de woonkamer en ik vroeg haar of ze koffie/thee of fris wilde drinken. Na een poosje in de keuken kwam ik terug met 2 koppen thee en gingen we gezellig kletsen. Chantal vertelde dat ze nog studeerde, dierengeneeskunde. Ze was ook meteen dikke maatjes met mijn hond. Een echte dieren liefhebster. Na het tweede kopje thee werden we beide een klein beetje zenuwachtig. Ik dacht toch wel bij me eigen: jeetje, waar ben ik mee bezig, ze had een nakomertje van me kunnen wezen maar aan de andere kant steeg mijn libido naar hele hoge sferen. Chantal trapte uiteindelijk de deur open. Ze zei: ik ga even naar het toilet, zal ik daarna me eigen gaan klaarmaken voor de masage? Ik vond dat een goed idee. Liet haar de kamer zien, vertelde haar dat ze haar kleding aan het rekje kon hangen en dan kon gaan liggen. Ik zei: je kan kiezen of je je slipje aanhoud of dat je zonder gaat liggen, dan kan je een handdoek om je billen heen doen. Daarna wees ik haar het toilet en zei: roep me maar als je klaar bent.

Het duurde voor me gevoel een uur, maar toen ze riep dat ze er klaar voor was en ik op de klok keek, zag ik dat er nog geen 10 minuten waren verstreken. Ik ging toch wel met gezonde spanning in mijn lijf naar mijn eigen slaapkamer. Toen ik de deur opende zag ik Chantal poedelnaakt op mijn massagetafel liggen. Slipje hing keurig aan de kapstok en de handdoek voor om haar billen lag nog netjes opgevouwen op de stoel. Ok begint toch wel erg lekker dacht ik. Ik vertelde haar dat ik even de olie ging klaarmaken, dit doe ik door een speciale massageolie opwarmer. Ik zette ook op de achtergrond de radio aan, met de rustige muziek van Sky Radio. Terwijl ik mijn spullen klaar maakte, bleef ik toch wel kijken naar haar. In haar naakte lijf was ze echt een mooie jonge meid. Zoals ik al had gezien, ze was geen slanke strakke meid, maar ze was wel echt lekker. Zag kleine lovehandels aan de zijkant zitten, volle, maar stevige billen, maar wel een paar slanke benen. De bovenkant van haar billen werd opgesierd door een tattoo. Normaal niet mijn ding, ik vind het vreselijk dat een van mijn zoons flink wat van die plaatjes heeft. Bij haar stond het wel mooi. Ik was klaar met mijn spullen en vroeg haar of ze er klaar voor was. Ze antwoorde met een ontspannende ja. Ik ging beginnen met olie over haar rug, schouders en nek te sprenkelen. De olie was lekker warm geworden. Ik vroeg haar of ze nog ergens klachten had, die had ze gelukkig niet. Ik begon haar nek en schouders te masseren. Ik had inmiddels al een aantal vrouwen gemasseerd, maar dit voelde toch wel heerlijk om te doen. Heerlijke zachte huid en ze was er heerlijk van aan het genieten. Ik ging er helemaal in mee en masseerde haar met al mijn kennis en ervaring. Had een poos haar nek en schouders gemasseerd en ging verder met haar rug. Ik vond het echt een superklus en voelde alsof het beste wat ik had naar boven kwam. Het drong ook tot me door dat dit wel een mooie kans was om als rijpe bok nog eens een geweldig avontuurtje te beleven met een jong blaadje. Terwijl ik met haar rug bezig was, kletsen we over koetjes en kalfjes. Chantal was vrijgezel, had wel een poos een vriend gehad, maar was alweer een jaar single. Ik vertelde dat ik gescheiden was. Langzaam maar zeker werd ik toch iets brutaler. Ik schoof haar armen, die naast haar lichaam lagen, iets weg van hij zij. Beide zijkantjes kwamen vrij, ik zag duidelijk dat ze flinke borsten had, gokte op een D cup. Ik masseerde de zijkant van haar buik gedeelte, ging naar boven en liet daarbij resoluut beide handen ook eventjes de zijkanten van haar borsten strelen. Er volgde geen verzet, voelde ook geen verstijving in haar lichaam, een teken dat ze het goedkeurde. Zo ging ik een poosje door over haar rug, zijkant en pakte elke keer als ik bij haar zijkanten was, de zijkant van haar borsten. Ik begon het behoorlijk warm te krijgen en was blij dat ik voor de massage gemakkelijk kleding aan had, want het begon behoorlijk gespannen te worden op een bepaalde plek.

Om het toch een beetje te spreiden begon ik ook haar armen mee te pakken. Ik masseerde van boven naar beneden en masseerde ook haar handen. Ze genoot van de massage, want ik had al wel 10 keer gehoord: erg lekker! Bepaald moment had ik weer haar zijkantjes gemasseerd en gingen mijn handen tegelijk naar de zijkanten van haar borsten. Ik besloot het erop te wagen. Ik frommelde mijn handen wat onder haar borsten en dacht: twee mogelijkheden of het is gebeurt met dit geweldige avontuur of het gaat echt gebeuren. Ik voelde haar borsten loskomen van de massagetafel. Ze kwam, zonder verder oogcontact met mij te zoeken, een stukje omhoog. Ik begon haar borsten nu in mijn handen te nemen. Heerlijke volle borsten en met het gokken op cup D zat ik goed. Ik begon ze gelijk stevig te kneden, waarbij ik haar tepels tussen wijs en middelvinger nam. Haar tepeltjes begonnen lekker op te zwellen. Ze gaf een paar zachte kreunen. Ik zei: lekker he zo genieten? Ja, heerlijk antwoorde ze kreunend. Ik ging zo weer een poos door en besloot nu recht op mijn doel af te gaan. Ik was bloedgeil geworden. En voelde me eigen als een wilde hengst. Met mijn linkerhand bleef ik haar borsten verwennen, mijn rechterhand begon haar billen te kneden en al snel liet ik mijn vinger tussen haar billen door glijden. Bij haar gladgeschoren kutje aangekomen voelde het al kletsnat. Ik liet mijn vingers over haar kutje glijden, weer naar boven door haar bilspleetje, waarbij ik ook haar kontje masseerde. Zo ging het een poos door. Ik besloot ook mijn kleding uit te trekken. Binnen no time was ik ook naakt. Ik stelde voor om richting het bed te gaan. Ze draaide zich, om kwam overeind en terwijl ze nog op de massage tafel zat, begonnen we elkaar heftig te tongzoenen. We gingen richting bed, daar rolden we al tongzoenend in een positie waarbij ik boven haar lag. Hele poos tongen, waarbij ons handen elkaars lichamen aftastte. Ik begon haar in haar nek te zoenen, haar borsten te zoenen, likken en af te zuigen, terwijl ik haar kutje stevig begon te vingeren. Via haar buik, die ik kuste en likte kwam ik nu met mijn gezicht bij haar kutje. Echt een super lekker jong kutje. Ik besloot om eens lekker al mijn ervaring en inzet op een goede likbeurt te storten. Ik likte als een wilde aan haar kutje. Ze lag te kronkelen over het bed. Ik likte en zoog haar aan haar clitje, liet mijn tong haar schaamlippen gaan, gebruikte mijn vingers, ging met mijn tong in haar kutje op en neer en likte ook haar kontje. Na een paar minuten kwam ze voor het eerst klaar. Ik bleef doorgaan. Ze bleef snel achter elkaar komen en door haar kutvocht en mijn speeksel was het in en rond haar kutje, mijn gezicht en het bed onder ons zeiknat. Ik heb haar zeker een half uur liggen verwennen en ze is een flink aantal keren klaargekomen. Toen namen we even een kleine pauze. Ik had een fles water gepakt en we lagen even bij te komen. Het viel mij op dat we ontzettend weinig met elkaar praatte. Maar wat geeft het, ik lag te genieten met een heerlijke meid van 21. Denk dat zelfs mijn zoons jaloers zouden zijn.

Na een korte rust periode begon Chantal mij te zoenen. Ik vermoede dat het nu mijn beurt was om te genieten. Ze gaf mijn tepels een heerlijke aflik verwen beurt. Dat vind ik altijd erg lekker. Ze kuste via mijn borst en buik naar beneden richting mijn keiharde lul. En ja, ik geef eerlijk toe, toen ik de fles water ging pakken heb ik snel een Viagra pilletje genomen. Werken bij mij altijd erg snel en ik maak er geen geheim van dat ik die vanaf mijn 55e echt nodig begon te hebben tijdens de seks. Ze begon me een heerlijke pijpbeurt te geven. Erg lekker en wat een geil gezicht. Een jonge meid, met echt een super knappe toet die zo geil aan mijn pik aan het zuigen was. Ik ben niet super groot geschapen, maar ook zeker geen kleintje en hij is behoorlijk dik. Ze nam hem lekker diep in haar mondje, likte ook mijn ballen en ze kon ook erg lekker trekken. Ik voelde helaas na zo 10 minuten een orgasme opkomen, had hier nog helemaal geen zien, dus vroeg haar om even te stoppen. Ze kwam weer omhoog, zat op me en kuste me vol op mijn mond. Mijn harde lul drukte tegen haar natte kutje. We keken elkaar aan en ze kwam iets omhoog, pakte mijn lul vast, drukte mijn eikel tegen haar kutje en ze liet zich zo over mijn lul heen glijden. Wat en genot. Dit was echt heerlijk. Ze begon rustig op en neer te gaan, terwijl mijn handen haar billen aan het kneden waren en mijn mond haar tieten aflikte. Ik dacht nog wel aan het feit dat er geen condoom omheen zat, maar was echt te geil om daar ook maar iets aan te veranderen en ik ging ervan uit dat zij er net zo over dacht. Ze ging lekker door met rijden op mijn lul. We waren zo een poos lekker aan het neuken. En toen vond ik het tijd om even te wisselen. Ik wilde haar lekker achterlangs neuken. Ze had snel door wat mijn bedoeling was en vrij soepel waren we snel weer in positie. Ze zat op handen en knietjes voor me en ik bracht alweer snel mijn harde lul in haar soppende kutje. Wat heerlijk. Ik begon haar eerst met rustige stoten te neuken. Al vrij snel voerde ik de druk op en ging haar steeds harder neuken. Wat voelde dat lekker. Mijn harde paal in dat zeiknatte strakke kutje, met mijn ballen die er tegen aan kletste en de trilling die door haar volle billen ging bij weer een stoot. Ik zag de plek waar mijn lichaam op haar billen kletste al vrij snel rood worden en na een poosje was het daar behoorlijk rood geworden. Ik voelde dat ze inmiddels ook op mijn lul was klaargekomen. Bij mij werd het nu ook steeds moeilijker om me eigen in te houden. Ik vroeg haar om op haar rug te gaan liggen. Ik keek even naar haar, wat een lekker ding dacht ik bij me eigen. Al vrij snel zat mijn harde paal weer in haar kletsnatte kutje. Ik begon haar weer rustig te neuken. Wilde mijn orgasme toch blijven uitstellen. Lukte weer een aardig poosje, maar bepaald moment werd ik steeds wilder. Het kwam eraan. Ik dacht nog wel: zal ik in haar spuiten? Of toch over haar buik en borsten? Ik twijfelde even. Schijnbaar voelde ze dat, ze fluisterde me toe: spuit me maar lekker vol, ik wil het in stijl afmaken. Nu ging ik steeds sneller op en neer, steeds harde. Chantal kreunde het uit en zei met hese stem: ik ga komen. Ze begon klaar te komen en terwijl zij in haar orgasme zat voelde ik ook mijn explosie aankomen. Met wild gegrom en stevige stoten bereikte ik mijn hoogtepunt. Ik voelde dat dikke stralen sperma uit mijn harde lul zo in haar kutje spoten. Een zekerheid was er, ik was al 20 jaar gesteriliseert. Wat een genot. Ik was in tijden niet zo heftig klaargekomen. Ik bleef even op haar liggen en af en toe voelde ik nog dat er weer wat uit mijn lul kwam druppelen, zo haar kutje in. Na een poosje trok ik mijn lul uit haar kutje en ik schrok van de flinke klodder sperma die ik meenam. Ik zag mijn zaad zo weer haar bilspleetje inglijden. Ze moest er om lachen. Ik kwam naast haar liggen en we streelden elkaar wat. Na een poosje bijkomen keek Chantal op de klok. Het liep al richting eind van de middag, Ik zei: wil je even douchen? Nou, dat wilde ze wel, al die massageolie, zweet, kutvocht en sperma in en op haar lichaam. Ze ging even lekker douchen en ik ruimde de spullen op. Na een poosje kwam ze uit de douche, begon zich aan te kleden. Ik had nog twee kopjes thee klaargezet.

We dronken in de woonkamer ons thee. En toen die op was stond Chantal op en zei: ik moet nu echt gaan, dan ben ik zo rond zes uur thuis. We liepen naar de gang. Ze bedankte me en gaf me een dikke zoen op mijn mond. Ik bedankte haar ook voor de geweldige middag. En voegde eraan toe dat als ze weer eens zin had in een massage of meer, ze altijd een mailtje of smsje mag sturen. Dat is goed antwoorde ze. Ze gaf Aaron nog een knuffel. Stond in de deuropening, keek me vrolijk aan, stak haar hand op en zei enthousiast DOEI! Ik groette haar terug, ze trok de deur dicht en dat was het laatste wat ik van haar heb vernomen. Inmiddels is dit avontuur 3 maanden geleden gebeurt en ik denk er nog erg vaak aan. Ik heb haar 06 nummer en mailadres, maar hoe graag ik het ook zou willen, ik neem zelf geen contact op. Stel dat ze inmiddels een vriendje heeft of dat dit voor haar ook gewoon een eenmalig avontuurtje is. Het is goed zo. Dit is een avontuur waar ik vooraf alleen van had durven dromen.

Dit is mijn eerste avontuur wat ik als verhaaltje heb opgeschreven en deel op verhalensites. Ik ben benieuwd hoe het ontvangen word. Mochten er mensen zijn die het waarderen heb ik nog wat avonturen meegemaakt waar een leuk verhaal van te maken is. Mocht Chantal weer eens langskomen, ga ik dat zeker weer verhalen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top