Skip to content

Momenteel actief

Mijn rijpe tante heeft mij gepijpt
4.42/5 (31)

In mijn familie gebeuren er soms dingen die echt niet door de beugel kunnen. Maar soms zijn het ook weer dingen die niet mogen, maar die ik wel erg opwindend vind. Mijn naam is Klaas, ben 23 jaar oud en woon in Zwolle. Ik heb een tante bij mj in de buurt wonen. Ze is 52 jaar oud en ziet er nog heel erg goed uit voor haar leeftijd. Ze heeft een strak lichaam, vooral omdat ze veel aan sport doet en een paar mooie volle borsten. Het soort vrouw waar ik normaal gesproken op zou vallen. En bij haar is het eigenlijk niet anders. Ik ben gek op haar lichaam en zolang ik mij kan herinneren gluur ik stiekem naar haar tieten en bespied ik haar als ze zich aan het omkleden is.

Laatst was ik bij haar op bezoek en het was heel erg gezellig, maar toch voelde ik een bepaalde spanning in de lucht hangen waar ik mijn vinger maar niet op kon leggen. Het was geen onaangename spanning, dat scheelde dan alweer. Ik zat daar op de bank en mijn tante was even in de keuken bezig. Ineens vloog de keukendeur weer open en kwam mijn tante compleet naakt uit de keuken zetten! Van schrik morste ik wat koffie over mijn broek. “Dat geeft niets, ik was toch van plan je broek bij je uit te doen,” zei mijn tante. Terwijl ze heupwiegend op mij af kwam lopen. Ik zie het nog steeds voor mij alsof het nu zojuist gebeurd is. Ze kwam voor mij staan en bukte voorover. Ik keek naar haar volle borsten die zo mooi voor mijn gezicht hingen en een beetje heen en weer aan het zwaaien waren. Ik voelde mijn pik hard worden en mijn tante had dat blijkbaar door, want ze kreeg een glimlach op haar gezicht. Ik had geen idee dat dit ook al in mijn familie gebeurde, incest was blijkbaar heel normaal. Ik had het ook wel kunnen weten, de maffe dingen die ze allemaal uithaalden. Maar goed, tante maakte mijn broek los, trok hem van mijn kont en zakte door haar knieën en nam mijn lul in haar hand. Ze trok mij echt heel lekker af. Ik denk dat het vooral door de spanning kwam dat ik extra gevoelig was, ik zou het anders ook niet weten. Ze opende haar mond en nam mijn eikel tussen haar lippen.

Mijn tante zoog heerlijk aan mijn eikel, hield op met zuigen en likte aan de top van mijn lul terwijl haar ervaren hand op en neer over mijn pik bewoog. Ik zat zwaar te hijgen, alsof ik al een uur keihard had liggen neuken. Maar van neuken kwam helemaal niets terecht, tante was van plan mij klaar te gaan zuigen. Weer nam ze mijn lul in haar mond en zacht grommend zoog ze mijn harde pik helemaal af. Hij glom zo mooi door het vocht uit haar mond en ik kon haar hard horen zuigen. Haar tong draaide rondjes om mijn eikel en ze speelde met mijn ballen, terwijl ik naar haar prachtige lichaam keek. Wat een genot was dat om te voelen zeg, ik merkte dat ze nog sneller op n neer ging, nog harder zoog en opeens kon ik het niet meer ophouden en spoot ik mijn sperma in de mond van mijn tante, die alles kreunend doorslikte. Ik zat daar en wist niet wat mij nou precies was overkomen. Was dit allemaal echt? Zo te zien en te voelen wel! Mijn tante was zo lekker, ik had haar het liefst ook nog op haar rug gelegd. “Nee, neuken dat doen we misschien een andere keer jongen,” zei ze lachend tegen mij. Ze ging weer naar de keuken en kwam een paar minuten later aangekleed weer terug, met twee verse kopjes koffie in haar handen, alsof er helemaal niet gebeurd was. “Heb je nog nieuws?” vroeg ze mij. Dat had ik zeker, maar daar was ze natuurlijk zelf bij geweest. Het was een vreemde dag, maar het heeft mij en mijn tante een heel stuk dichter tot elkaar gebracht. Morgen ga ik weer naar haar toe, ben benieuwd wat ze dan voor mij in petto heeft.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top