Skip to content

Momenteel actief

Webcammen met jong stelletje
4/5 (1)

Wat ga je doen als je een paar vrij bent, je scharrel niet thuis is maar ondertussen veel zin hebt? Je duikt achter de webcam! Op een gewone zondagmiddag rond half 3 nam ik plaats op m’n kantoortje en keek ik in de spiegel achter m’n beeldscherm. Ik deed m’n haren nog een beetje goed, wat roze lippenstift en m’n borsten zaten er ook weer prima bij. Ready, steady, GO! Er kwamen wel wat mannen in en uit de box, met ieder maakte ik een praatje. Tot een meisjesnaam mijn aandacht trok. Ik vroeg of ze écht een meisje was, of gewoon een man die zich voordeed als Annebel. Plots zette ze haar webcam aan en zwaaide. Dit zag ik even niet aan, maar hey; feel free to enjoy. Annebel was een leuke meid om te zien. Ze vertelde dat een paar jaar een relatie had met een jongen, die toevallig ook in de slaapkamer aanwezig was. Maar ze wilde eens ervaren hoe het was om ‘’iets’’ met een meisje te doen. Ze vertelde wat over zichzelf en we praatte gezellig over typische ‘meiden onderwerpen’; beauty, uitgaan, winkelen, jongens én… sex ! Ze moest een beetje nerveus lachen en vroeg aan mij, of ik ervaring had met meisjes. Ik vertelde dat ik bi ben en ervaring heb met meisjes, ook al is dat een tijdje geleden. Vrouwen vind ik prachtig en heerlijk.

Annebel vertelde dat ze tijdens ’t stappen voor het eerst met een meisje had gezoend en dat ze dat toch wel lekker en erg spannend vond. Sja, geef haar eens ongelijk. Het is toch ook onwijs geil om twee vrouwen te zien zoenen?! Ik ken geen enkele man die dat niet aan kan.
Ze vroeg of ik dichter bij de webcam wilde komen, zodat ze mij een kus kon geven. Daarna gaf ik haar ook een kus. Haar vriend kwam naast haar zitten en keek toe hoe het allemaal ging. We gingen een tijdje door en ik vroeg of ze haar truitje en bh uit wilde doen, zodat ik d’r borsten kon verwennen. Ze had prachtige borsten; niet groot en niet klein. Haar tepels waren al een beetje hard, dus ik begon ermee te spelen. Alles wat ik deed, deed ze na met haar eigen handen. Het was een prachtig gezicht, dat vond haar vriend ook, die was nog steeds verlekkerd aan het kijken.

Annebel vroeg of ze hetzelfde bij mij mocht doen. Dus ik kleedde me uit en liet mijn handen over m’n lijf gaan, zoals ze het allemaal zei. Ik ging staan en trok m’n broek uit en stond voor de cam in een zwart kanten hipster. Ik draaide mezelf om en liet m’n billen zien. Ik wreef erover en toen ik mezelf omdraaide was zij zich ook helemaal aan ’t uitkleden. En.. haar vriend zat inmiddels met z’n stijve in de hand.
Hij vroeg of ze ‘m wou pijpen, ze ging gebukt bij hem zitten en nam hem in d’r mond. Hij speelde intussen met m’n borsten. Ik vroeg haar of ik haar eens mocht verwennen, dit wilde ze graag proberen. Ze ging terug op haar bureaustoel zitten, met haar benen wijd. Ik streelde en wreef zacht over haar lipjes. Gaf kleine tedere kusjes en langzaam deed ik haar lipjes wat uit elkaar en ging met m’n zachte tong over haar heen. Ze smaakte lekker en was al nat. Ik draaide met ’t puntje van m’n tong rondjes over haar clitje, terwijl ik haar billen vasthield en streelde. Ik hield even op met likken en ging met m’n vinger over haar clitje heen en stopte ‘m in haar nat kutje. Ze begon te kreunen en vroeg of ik door wilde gaan. Ondertussen lag ze onderuit gezakt, met beide voeten op het bureau en speelde ze met haar borsten.

Ik stopte nog een vinger erbij en bewoog ‘m steeds sneller in en uit. Ik gaf kusjes op haar wang en drukte m’n lippen op die van haar. Beide hadden we onze ogen dicht en lagen te genieten van elkaar. Haar vriend ging staan en begon zich steeds harder te trekken, tot hij zijn lading zaad liet komen. Ze keek naar hem en liet weten dat het allemaal zo’n geil spel was, en ze graag een trio wilde doen, maar dan in het écht. Ik vroeg haar hoe ze dit voor zich zag. Ze wilde graag een leuke dag, dus ergens wat lunchen, winkelen en ’s avonds bij hen thuis wat eten en op de bank een filmpje kijken. Dat zij in het midden zat en ik haar streelde en haar vriend even toe keek maar wel in de buurt was. Ik vroeg aan haar vriend hoe hij het voor zich zag; hij wilde toe kijken want dat vond hij geil, terwijl hij dan met zichzelf speelde. Maar als we verder met elkaar zouden gaan, hij op den duur wel mee wilde doen. Want het was een fantasie van hem om het met 2 prachtige meiden te doen.

Verder vroeg ik aan haar wat haar favoriete standjes waren, ze gaf aan dat ze 69 geil vond en helemaal met een meisje, leek haar dit wel wat. Dus ik gaf aan dat de schaar ook heel spannend is en we ook met speeltjes aan de slag konden gaan, zoals zo’n flexibele grote dildo. Ze had nog helemaal geen ervaring met speeltjes dus ik vertelde erover en pakte er een paar en ging hiermee aan de slag, zodat ze kon zien hoe magisch die dingen zijn. Ze gaven aan dat ze nog een keertje heel graag met me wilde chatten, van de week spreek ik hen weer. Dus ik ben heel benieuwd wat voor leuks ze in petto hebben. Daarbij vind ik het leuk dat het webcammen niet alleen maar voor mannen is, echt tof dat jonge stelletjes ook op zoek gaan naar wat plezier op een gewone doordeweekse middag. Heel stoer en spannend!
Fijne dag nog!

Kus, Nanda www.nandalove.nl

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top